Ami meghatároz bennünket


 Gazdasági stabilitás

 
Megalapítása óta az EMOS csoport folyamatosan 100%-os cseh tulajdonban lévő vállalatként működik. A kiváló stratégia és a vállalat hatékony irányítása hosszú távon kedvező gazdasági eredményeket biztosít. Az EMOS csoport konszolidált forgalma 1,5 milliárd cseh korona, teljes eladósodottsága 20% alatt marad. A vállalat hosszú ideje tesz eleget időben fizetési kötelezettségeinek üzleti partnerei és alkalmazottai felé.


 


Professzionalizmus és minőség

 
A piacon elért 26 éves sikertörténetünk nem csupán professzionalizmusunkat igazolja, de termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségünket is erősíti. A beszerzési és termékrészlegen 25 termékmenedzser és műszaki szakértő dolgozik sokéves tapasztalattal. Ők garantálják az EMOS termékek maximális minőségét és ügyfeleink magas elvárásainak teljesítését.
Az EMOS a hozzáadott érték jelentős részét a termékek minőségének saját laboratóriumában végzett tesztelésével teremti meg. A labor 2009 óta működik, fő célja a piacra vitt termékek minőség-ellenőrzése és a csomagoláson feltüntetett paraméterek igazolása. Ennek köszönhetően határozottan kiállhatunk a termékeinken olvasható értékek mellett, ügyfeleink pedig biztosak lehetnek abban, hogy azok megfelelnek a valóságnak és naprakészek.


Erőteljes logisztika

 
Üzleti stratégiánk alkotóeleme a tökéletes ügyfélkiszolgálás és a minőségi logisztika. Az EMOS 2001 óta fejleszti modern logisztikai központját, amely jelenleg 10 000 m2-en terül el, teljes kapacitása 12 500 Euro raklap és 850 polcegység. 2016 óta a logisztikai központ 3000 rekesz kapacitású, automata felrakógépekkel is rendelkezik.

A logisztikai központ kapacitása, az ellenőrzött beszerzési folyamat és az irányított készlet lehetővé teszi számunkra az optimális árukészlet fenntartását. Ennek köszönhetően folyamatosan garantálni tudjuk, hogy a készleten lévőként megjelölt áruk valóban raktáron vannak és készen állnak az azonnali szállításra. A szállítmányok rendszerint 2 munkanapon belül kiszállításra kerülnek az ügyfélhez.

 

 

Társadalmi felelősség

 
Az EMOS csoport elismeri annak a környezetnek a fontosságát, amelyben a tevékenységét folytatja, ezért különös figyelmet szentel a közelében zajló eseményeknek. Üzleti tevékenységeink mindig tekintettel vannak a természetre és a környezetre. Minden természeti erőforrást a lehető leghatékonyabb és leggazdaságosabb módon használunk. Minimalizáljuk a termékekből származó hulladékanyagokat, és újrahasznosítjuk a csomagolóanyagokat. Jelenleg három tanúsítvánnyal rendelkezünk: EKO-KOM, ASEKOL és ECOBAT.
Minden működési területünkön támogatjuk a fogyatékossággal vagy szociális hátrányokkal élő emberek egyéni igényeit, az önkéntes szervezetek szükségleteit és természetesen saját alkalmazottaink igényeit.

Csehországban aktívan támogatjuk a tenisszel kapcsolatos, helyi sporteseményeket, mint például a Golden Canary vagy a FED CUP Přerov, hogy csak néhányat említsünk, illetve a hokit, ahol a helyi Přerov csapat szponzorai vagyunk. Ami az alkalmazottaknak szóló eseményeket illeti, messze a legnépszerűbb az EMOS Race – egy évenként megrendezésre kerülő esemény, ahol az EMOS csoport alkalmazottai összemérhetik egymással az erejüket. Az év során számos társasági eseményt is szervezünk partnereink és alkalmazottaink számára egyaránt.