Amiben a legjobbak vagyunk

webbanner12.jpg


Amiben a legjobbak vagyunk

 
Az európai piacon központi üzleti stratégiánk saját márkánk építését célozza, az EMOS név alatt több mint 2300 terméket kínálunk, illetve néhány más gyártó termékeit is értékesítjük. Ezek közé tartozik a GP, melynek kizárólagos forgalmazói vagyunk.

Az EMOS márkanév alatt változatos típusú elektromos árucikkeket fejlesztünk és értékesítünk. Izzóktól, lámpáktól kezdve hosszabbító kábeleken, meteorológiai állomásokon és ajtócsengőkön át felügyeleti rendszerekig és nagyfrekvenciás berendezésekig antennák és tartozékaik formájában. Egyes termékcsaládok esetén másik márkánkat, azaz a Raver nevet is használjuk, elsősorban Lengyelországban. 


GP Batteries

 
1993-ban a GP Batteries márka kizárólagos forgalmazóivá léptünk elő, ezeket a termékeket a cseh, szlovák, magyar, szlovén és horvát piacokon értékesítjük. A GP termékcsalád akkumulátorokat és kiegészítő tápegységeket tartalmaz mobiltelefonokhoz és táblagépekhez – GP Powerbank. Az EMOS spol. s r.o. kizárólagos forgalmazó Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. 

Termékkínálatunk
POWERBANK_176x150.jpg