Amire büszkék vagyunk

Tanúsítványok


Bízz meg a partneredben, akivel üzletet kötsz. Cégünk megbízhatóságát tanúsítványok igazolják, biztosítva az általunk értékesített termékek minősége mellett a szolgáltatásaink kényelmét és megbízhatóságát is.

 

 


Díjak


Hagyjuk beszélni magunk helyett az eredményeinket. Büszkék vagyunk arra, ha kemény munkánk elismerésre talál. Ezek a díjak megbízhatóságunkat hirdetik, és arra ösztönöznek, hogy keményebben dolgozzunk és továbbfejlődjünk.  
 

budujeme-hrde-cesko-homepage.jpgCzech Leader Awards díj

Az Emos spol. s r.o. vállalat második helyen végzett a Czech Leader Awards díjért folyó versenyben az olomouci régióban, így egyike azon cseh piacvezető vállalatoknak, amelyeket a „Building a proud Czech Republic” (Büszke Csehországot építünk) mottó egyesít. A verseny szakértői bizottsága a CRIF (Czech Credit Bureau - Cseh Hitelinformációs Szolgálat) szakmai védnöksége alatt értékelte a jelentkezők gazdasági indikátorait, illetve az olyan tényezőket, mint az etika, az üzleti tevékenység átláthatósága, az innovációs képesség és a vállalat története.Legjobb kiállítónak járó TOP EXPO elismerés

Az EMOS spol. s r.o. 2013.11.20-án vehette át a FOR ELECTRON 2013 szakkiállítás TOP EXPO elnevezésű, legjobb kiállítónak járó díját.


 

1433010050_02-P2306.jpgGP termékek mentésben dolgozók által tesztelve

A GP Batteries válogatott termékei sikeresen vizsgáztak a RESCUE PATROL 2016 nemzetközi gyakorlaton, ahol három ország (Csehország, Szlovákia, Németország) 150 mentésben dolgozó szakembere tesztelte őket. A tesztelt árucikkeken feltüntetésre kerül a Tested by Rescue Workers jelzés.

 A GP Batteries a legkeresettebb akkumulátor Csehországban és Szlovákiában

Az AC Nielsen független vállalat által végzett felmérés alapján a GP Batteries volt a legkeresettebb akkumulátormárka Csehországban és Szlovákiában a 2012–2013-as időszakban. A GP Batteries termékek megőrizték korábbi években szerzett pozícióikat. 
 

GP ReCyko+: Legjobb minőségű az akkumulátorok között

A GP ReCyko+ 210AAHCB akkumulátorok egy 16-féle NiMh akkumulátorokból álló teszten vett részt és NAGYON JÓ értékelést kapott 0,9-es ponttal. A teszt eredménye a dTest magazin 12/2010-es lapszámában jelent meg. A termékeken feltüntetésre kerül a dTest megfelelőségi jelzése.

 

 

 
 

A Garmin Navigation a GP ReCyko+ akkumulátorokat ajánlja

A hosszú időn át végzett tesztelés, a tapasztalatok és a pozitív felhasználói visszajelzések alapján a Garmin a GP ReCyko+ akkumulátorokat a legjobb választásként értékelte navigációs rendszerei tápellátásához.