Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk még nem üzemel, weboldalunk csak informatív jellegű!
Jelenleg csak viszonteladó kereskedőket szolgálunk ki. Termékeinket megtalálja kereskedelmi partnereinknél, kérjük tájékozódjon az interneten. Köszönjük érdeklődését!

Főoldal Zseblámpák és fényszórók Újratölthető LED zseblámpák EMOS AKKUMULÁTOR FÉM CREE LED ZSEBLÁMPA ULTIBRIGHT90, 1200lm

EMOS AKKUMULÁTOR FÉM CREE LED ZSEBLÁMPA ULTIBRIGHT90, 1200lm

Általános rendelési kód: P3190

 

EMOS Ultibright fém LED zseblámpák

Kompakt, ellenálló és megbízható – ezek a tulajdonságok jellemzik az EMOS profi Ultibright sorozatába tartozó LED zseblámpákat.

Az elegáns, piros gyűrűvel díszített dizájnos zseblámpák tartós fémből készülnek. Így megbízhatóan ellenállnak a rázkódásnak egy kemény felületre való leesésnél. Jó hír a magas szintű, IP65-ös védelem, melynek köszönhetően vízállóak. Kiváló minőségű, márkás CREE LED chip gondoskodik az átlag feletti fényáramról és hatótávolságról.

Tökéletes segédként fogja Önt szolgálni munka közben, mikor teljes mértékben támaszkodik eszköze működőképességére. Az EMOS Ultibright zseblámpát ugyanakkor az otthoni hétköznapi tevékenységek, túrázás vagy utazás során is nagyra fogja értékelni. A praktikus csipesznek, megbízható pántnak és kompakt méreteinek köszönhetően mindig magával tudja vinni, ha szükséges. Az EMOS Ultibright zseblámpákra alapesetben három év garanciát vállalunk.

 
 

Praktikus tölthető zseblámpa

Nagyszerű teljesítmény és a biztos tudat, hogy a zseblámpa mindig készen áll a teljes értékű használatra – minderre szüksége van a mentős és biztonsági szolgálatok személyzetének. Az EMOS Ultibright 90 LED zseblámpa pontosan az a profi segítőtárs, akire szüksége van.

Nagyszerű, hogy kis, 157 × 40 mm méretével és könnyű, 203 g súlyával elegendő és gyors világítást biztosít azokban a helyzetekben, amikor ki kell használni a meglepetés erejét. Az Ultibright 90 zseblámpát professzionális használatra szánták, és munkavédelmi kesztyűben is biztosan tartható.

 

Tok, amibe minden belefér

Biztosan értékelni fogja a praktikus pántot is, amellyel még biztonságosabban használhatja a zseblámpát. A pánt rögzítőszemének köszönhetően pedig az asztalról sem fog csak úgy legurulni. A csomag tartalmaz egy praktikus tokot is, amelyben könnyedén tárolhatja a zseblámpát.

 

Könnyű és gyors töltés

Sosem volt könnyebb zseblámpát tölteni. Le kell csak tekerni a kupakot és csatlakoztatni az USB-C vezetéket. Ráadásul töltés során a lámpa belseje védett a víz és a szennyeződések behatolása ellen.

A LED kijelző folyamatosan tájékoztatja Önt a töltés állapotáról. Az elemlámpa töltése közben a jelzőfény piros. Amikor a lámpa ismét használatra kész, a LED zölden világít.

 

Egyedülálló AFS technológiával felszerelve

A kompakt Ultibright 90 zseblámpa praktikus kiegészítő minden megbízható világítást igénylő tevékenységhez. Az akár 280 méteres hatótávolságról és 1 200 lm fényáramról a minőségi CREE XML2 U3 LED chip gondoskodik.

Praktikus és minőségi zseblámpa. A fénytörés elvét alkalmazó egyedülálló, szabadalmaztatott AFS (Advanced Focus System) lens technológiájának köszönhetően éles fénykúpot, ugyanakkor egyenletes fényerősséget nyújt. Ez az állítható fókuszú zseblámpa lehetővé teszi, hogy a széles fénykúpról fokozatmentesen keskeny, intenzív fénysugárra váltson.

Keskeny fénysugárral távolban lévő tárgyakat, széles fénykúppal pedig nagy felületeket tud megvilágítani. Köszönhetően annak, hogy a fókusz állítása csavarással és nem kihúzással történik, nem kell a beállított helyzet elmozdulásától tartani.

 

3 világítási üzemmód, átlag feletti hatótávolság

Az EMOS Ultibright 90 zseblámpa Double Switch gombbal van felszerelve, amellyel a zseblámpa három világítási üzemmódja között lehet váltani. A középső kapcsológombbal lehet a zseblámpát fel, illetve lekapcsolni. Finom nyomkodással halk, jellegzetes kattanás nélküli bekapcsolásra, vagy gyors villogásra használható.

A második gombbal a világítási üzemmódok között, az akár 280 m távolságra elvilágító 100%-os fényerő, az akár 200 m hatótávolságú 50%-os üzemmód, valamint az akár 130 m hatótávolságú, takarékos 20%-os üzemmód között lehet gyorsan váltani.

 

Nehéz helyzetekben is lehet rá számítani

Az Ultibright 90 LED zseblámpa sosem hagyja Önt cserben. Akár otthon van, a házban, vagy kint a természetben a vízálló, IP65-ös védettségű zseblámpa pontosan azt nyújtja, amire szüksége van. És ha hozzátesszük, hogy ütésálló, így ha kemény felületre ejti, azzal sem tesz kárt benne, akkor előre borítékolható, hogy az EMOS Ultibright 80 zseblámpát Ön is meg fogja szeretni.

 

Kompakt méretek

Az EMOS Ultibright 90 zseblámpa mindig a keze ügyében lehet. Hossza alig 16 cm, szélessége pedig nem haladja meg a 4 cm-t. Az alumínium, amiből készül, biztosítja alacsony tömegét. Minden zsebben, autós tárolóban, vagy zsebben elfér.

 

Hatékony segítség CREE LED chippel

Az Ultibright 90 zseblámpa kompakt méretei ellenére is megbízható. Minőségi CREE XML2 U3 CREE LED chipjének köszönhetően a maximálisan elérhető fényáram akár 1 200 lm. Maximális teljesítménnyel könnyedén elvilágíthat vele akár 280 méterre is. Fél teljesítménnyel 600 lm fényáram és akár 200 m hatótávolság érhető el. A takarékos üzemmóddal pedig 260 lm és akár 130 m hatótávolság érhető el.

 

Egyedülálló, fókuszálható AFS lens technológia

Akár messzire kell elvilágítania, vagy egy nagyobb területet kell megvilágítania a közelében, az EMOS Ultibright 90 segítségével most gond nélkül megteheti. Fókuszálással könnyedén megváltoztathatja a fénysugár vastagságát és élességét a használat során.

 

Három világítási üzemmód

Az Emos Ultibright 90 mindenre gondol. Akár maximális fényerőre van szüksége, akár takarékos elemhasználatra, ezzel a zseblámpával könnyű dolga lesz. Rendelkezik egy főkapcsolóval, amely a könnyű be és kikapcsolásra szolgál. Ezen kívül a lámpa teljesítményét is szabályozhatja 100%-ról 50 vagy 20%-ra, meghosszabbítva ezáltal az elemek üzemidejét.

 

Akkumulátorvédelem

Az EMOS Ultibright 90 zseblámpa olyan védelmi áramkörökkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák az akkumulátor túlzott mértékű kisütését és a töltés közbeni túltöltést, ami magas hőmérséklethez, szikrázáshoz és robbanáshoz vezethet. A lámpája így mindig teljesen védett a visszafordíthatatlan sérülésektől vagy a megsemmisüléstől.

 

Víz és ütésálló

Minden többfunkciós lámpa alapja a tartósság. Az EMOS Ultibright 90 LED zseblámpa minőségi alumíniumból készül, amely IP65 védettséget és leejtés esetén ütésállóságot biztosít számára. Így megbirkózik az otthoni és a munkahelyi környezet szokásos körülményeivel.

 

Szabad kezet biztosít a munkához

A zseblámpa szerkezeténél fogva kicsi, könnyű és praktikus. Rendelkezik pánttal a kényelmes felakasztáshoz vagy biztonságos rögzítéshez a használat során.

 

Kinek való az Ultibright 90 LED zseblámpa?

Olyan szakembereknek, akiknek megbízható eszközökre van szükségük

A biztonsági szolgálatok vagy mentőalakulatok munkatársainak szükségük van a biztonságra, hogy a zseblámpájuk nem hagyja őket cserben. Az EMOS Ultibright 90 tölthető zseblámpa megfelel a mindennapi professzionális használat kihívásainak.

 
 
 
 

A legfontosabb paraméterek
maximális fényárama 1 200 lm
táplálás Li-Ion 26650
fényforrás CREE LED
tölthető igen
világítási távolság CREE LED 100 % – 280 m, CREE LED 50 % – 200 m, CREE LED 20 % – 130 m
Egyéb paraméterek
fényáram CREE LED 100 % – 1 200 lm, CREE LED 50 % – 600 lm, CREE LED 20 % – 260 lm
max. világítási távolság 280 m
fókusz #
anyag alumínium
szín szürke
akkumulátor típusa 5 000 mAh/3,7 V
feltöltési idő 11,5 h
világítási idő 3–11 h
világítási üzemmódok száma 3
töltőcsatlakozó típusa USB C
elem a csomag része igen
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
üzemmódok CREE LED 100 %, CREE LED 50 %, CREE LED 20 %
jellemzők hurok
ütésállóság igen
üzemidő részletezés CREE LED 100 % – 3 h, CREE LED 50 % – 4,5 h, CREE LED 20 % – 11 h
súly 203 g
a töltés LED jelzése igen
tartozékok tok
speciális funkciók gyors kikapcsolás funkció, akkumulátorvédelmi funkció
vízálló igen (IP65)
garancia-időszak 3 év
méretek 157 × 40 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több