Főoldal Magasfrekvenciás technológia, antennák Antennák EMOS univerzális antenna EM-711 0–80 km

EMOS univerzális antenna EM-711 0–80 km

Általános rendelési kód: J0683

Szimpatikus antenna – szobai és kültéri használatra

A szélessávú EMOS EM-711 antenna arra a bizonyíték, hogy a jó minőségű vételnek nem feltétele, hogy óriási, ronda "szitát" telepítsen a háztetőre vagy erkélyére. Köszönhetően feltűnésmentes színének és méretének (110 × 60 × 190 mm) könnyű megfeledkezni arról, hogy egyáltalán létezik. De amint bekapcsolja a tv-t, a kitűnő képről és hangról mindjárt eszébe fog jutni. Az antenna vételi szöge 180°, rádió és tv-adás (FM, DAB, DVB–T a DVB-T2) vételére egyaránt képes akár 80 km távolságra az adótól.

 

Bárhol elhelyezheti, nem kell miatta szégyenkeznie

Más modellektől eltérően az EM-711 esetében Ön dönthet, hogy tető- vagy szobaantennaként akarja-e használni. Ehhez és más módozatokhoz is minden szükséges felszerelést beszerezhet tőlünk, tehát csak Önön múlik, hogy tetőantenna tartóra, házfalra, erkélykorlátra szereli, vagy a nappaliba állítja be.

 

Végső átállás DVB-T2-re már 2020-ban

Annak ellenére, hogy nem is olyan régen mindenkinek új tv-sugárzási szabványra kellett átállnia (ez a DVB-T), újra itt az idő, hogy továbblépjünk. Annak érdekében, hogy javulhasson a digitális sugárzás minősége és nőhessen az elérhető tv-csatornák száma egy újabb szabványra, a DVB-T2-re való átállás vár ránk. Ez a folyamat hamarosan elkezdődik és 2020-ra egész Magyarországot eléri. Ezt követően új tv-készülék, set top box vagy antenna nélkül nem fog tudni tv-t nézni. Szerencsére, az összes EMOS antenna teljes mértékben kompatibilis az új, DVB-T2 HEVC/H.265 sugárzási szabvánnyal, így könnyen megoldja ezt a problémát.

 

Nincs több gond a tv-adás vételével

Ha több adó is található az Ön lakása közelében, nem kell azon töprengenie, hogy melyiket részesítse előnyben. Az EM-711 antenna képes több adó sugárzását fogni egyszerre. Ráadásul az antenna számára szükségtelen mobiltelefon sugárzás egyáltalán nem zavarja – erről az LTE-szűrő gondoskodik. Önnek már csak annyi dolga marad, hogy kényelembe helyezze magát a kanapén, feltegye a lábát és élvezze a családjával kedvenc filmjeiket, sorozataikat vagy sportközvetítéseiket Full HD minőségben.

 

A csomagolás tartalmaz koaxiális kábelt és hálózati adaptert is

Az antenna és a beltéri egység vagy a tv-készülék közvetlen összekapcsolására a fixen beépített 5 m hosszú koaxiális kábel szolgál. Tekintettel arra, hogy aktív antenna, szüksége van energiaellátásra. Azt vagy a csatlakoztatott beltéri egységből vagy a külső tápegységből nyeri, amelyet szintén tartalmaz a csomagolás, csakúgy mint a tápfeladót (az alsó képen látható).

 


 

Hibátlan tévézés nyaraláskor

Ön kalandvágyó típus, aki szívesen választja a szállodai kényelem helyett a kempingezés nyújtotta intimitást, szabadságot és felejthetetlen élményeket? Mégsem szeretne az utazás során sem lemondani az esti tv előtti lustálkodásról? Vásároljon digitális antennát a lakókocsiba vagy lakóautóba is! Így rossz idő esetén sem fog unatkozni.

 


 

 

Alapadatok
Márka EMOS
Általános rendeléskód J0683
Termékszám 2704020500
EAN 8592920076118
A legfontosabb paraméterek
használat beltéri/kültéri
erősítő beépített, alacsony zajszintű erősítő, külön tápegységgel
polarizáció vízszintes és függőleges
vételi szög 180°
Egyéb paraméterek
LTE szűrő igen
méretek 110 × 60 × 190 mm
táplálás DC USB 5 V/550 mA (tartozék)
elemek száma elemek nélkül
a csatlakozó típusa IEC
frekvenciatartomány 87,5–230 MHz, 470–790 MHz
kimeneti RF impedancia 75 Ohm
teljes fém testű erősítő, zavarral szemben ellenálló igen
több adó vételére alkalmas igen
full HD adások vételére alkalmas igen
alkalmas lakókocsihoz igen
távoli vételre alkalmas igen
jelvétel FM/DAB/DVB-T/T2
előre-hátra viszony nincs megadva
teljesítményfokozás vezérlés nem
csatlakozók száma a csomagban 2 db
STB által tölthető igen
a kimenő jel maximális teljesítménye nincs megadva
telepítés nincs megadva
frekvenciasávok FM/VHF/DAB/UHF
a koaxiális kábel hossza a csomagban 5 m
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több