Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok EMOS Vezeték nélküli termosztát P5614

EMOS Vezeték nélküli termosztát P5614

Cikkszám P5614
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jún. 14. Nálad
22 990 Ft

Javasolt termékek

530
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

P5614 MANUÁLIS VEZETÉK NÉLKÜLI TERMOSZTÁT

Tartsa kézben a hőmérsékletet és a fűtési és hűtési költségeket is!. A vezeték nélküli szobatermosztát szabályozza a fűtési rendszert és a légkondicionálást, és fenntartja az Ön számára ideális hőmérsékletet – a lakásban, a házban és az irodában. Segítségével a hőmérséklet 5 °C és 35 °C között szabadon állítható, kellemes klímát biztosítva télen-nyáron. A vezeték nélküli kivitelnek és az akár 100 m hatótávolságnak köszönhetően a referencia helyiség igény szerint változtatható. Előnye az átlátható kijelző nagy számokkal és háttérvilágítással, melyen a beállított hőmérsékleten kívül a helyiség aktuális hőmérséklete is leolvasható a 0 °C és 40 °C közötti skálán. A vezérlő tárcsa könnyű és intuitív kezelést biztosít az egész család számára.

 

A fűtési és hűtési rendszer szabályozása

A manuális vezeték nélküli termosztát a fűtési és légkondicionáló rendszerhez is csatlakoztatható. Télen a termosztát fenntartja az optimális hőmérsékletet, ezáltal megelőzhető a költséges és egészségtelen túlfűtés. A forró nyári napokon a termosztát gondoskodik a hűtésről kellemetlen hőmérsékleti sokkok nélkül. Élvezze a tökéletes komfortot évhosszat!

 

Beállítható hőmérséklet-tartomány: 5 °C és 35 °C között

Hozzon létre otthon vagy az irodában kellemesen komfortos környezetet saját elképzeléseinek megfelelően! Elég csupán elfordítani a vezérlőtárcsát és kiválasztani a hőmérsékletet 5 °C és 35 °C között. Az Ön számára ideális hőmérséklet 20,5 °C? Ez sem jelent problémát! A termosztáttal a hőmérséklet 0,5 °C-onként állítható be. A kapcsolási tartomány ± 0,2 °C. A digitális termosztát a helyiség aktuális hőmérsékletét is méri 0 °C és 40 °C közötti tartományban 0,1 °C pontossággal. A fagyvédelem révén olyan épületekben is használható, melyek télen nem fűtöttek.

 

Átlátható kijelző háttérvilágítással

A kijelző nagy számainak köszönhetően még szemüvegesek is könnyen leolvashatják az aktuális és a beállított hőmérsékletet. A kijelző tökéletesen átlátható és határozott háttérvilágítással rendelkezik. A háttérvilágítás lehetővé teszi a termosztát használatát éjszaka, vagy rossz fényviszonyok mellett.

 

Rendkívül nagy, 100 méteres hatótávolság

A kapcsoló és vezérlő egységek 100 m hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolata által a termosztát nagyobb helyiségekben is használható – pl. családi házban, lakásban vagy irodában. A vezérlőegység és a kapcsolóegység közötti szabadtéri hatótávolság legfeljebb 100 m. Beltéren a hatótávolságot csökkenhetik a jelet akadályozó falak vagy egyéb akadályok.

 

Vezeték nélküli kapcsolat

Nincsenek vezetékek vagy kábelek, elég összepárosítani a vezérlő és a kapcsolóegység jelét. A jelet a 868 MHz rádiófrekvencia biztosítja, amely akár a falon is áthatol. Hogyan ellenőrizzük, hogy van kapcsolat? Elég elvégezni egy egyszerű tesztet a kapcsolóegységgel. A kapcsolóegység szabadon áthelyezhető, ezáltal megváltoztatható a referencia helyiség az igény szerinti tökéletes hőkomfort biztosításáért.

 

Könnyű kezelés és modern dizájn

A manuális termosztát előnyei közé tartozik a felhasználóbarát, egyszerű kezelhetőség is. A hőmérséklet a használati utasítás ismételt lapozgatása nélkül is könnyen beállítható. Elég elforgatni a vezérlőtárcsát, hogy megadhassuk a kívánt hőmérsékletet 0,5 °C-onkénti pontossággal.

A tiszta vonalaknak, a fehér színnek és az egyszerű dizájnnak köszönhetően a termosztát bármilyen szobabelsőhöz illik.

 

Tápellátás 2 db 1,5 V AAA elemről

A csomagolás tartalmaz a termosztáthoz való 2 db AAA elemet is. Honnan tudjuk, hogy ideje kicserélni az elemet? Figyelmeztetni fog a töltöttségjelző. A csomagolás részét képezi a termosztát fali rögzítéséhez szükséges két csavar és tipli is.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5614
Termékszám 2101106010
EAN 8592920064016
vezérlés típusa manuális elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa vezeték nélküli
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa manuálisan
állítható hőmérséklet szórás ±0,2 °C
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma felhasználó által állítható hőmérséklet
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
szín fehér
hatótávolság szabad területen 100 m
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása 230 V AC
szünidő üzemmód nincs megadva
Set-back funkció nincs megadva
táplálás nincs megadva
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása 2× 1,5 V AAA (tartozék)
üzemi frekvencia 868 MHz
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 16 A-es ellenállás, 4 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
a kapubejárat mérete nincs megadva
az adó mérete 28 × 120 × 77 mm
méretek nincs megadva
a vevő mérete 26 × 86 × 86 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Igen, a párosítás elmentve marad, és a rendszer meghibásodásakor és újraindításakor újra létrejön.

Több termosztát is telepíthető. A vezérlő- és kapcsolóegységet minden termosztáthoz párosítani kell. Így minden párnak saját párosítási kódja lesz, és nem zavarják egymást.

A hőmérséklet-eltérés 0,2°C. Tehát 21°C-os hőmérséklet-beállítás esetén 20,8°C és 21,2°C között fogja tartani a hőmérsékletet. A kívánt szobahőmérséklet 0,5°C-os lépésekben állítható be.

0,2°C a legkisebb hőmérséklet-eltérés, amely a termosztátjainkon beállítható.
Példa egy 24°C-ra beállított hőmérsékletre - 23,8°C-on bekapcsol, és 24,2°C-on kikapcsol.

A hőmérséklet 23,8°C-on bekapcsol, és 24,2°C-on kikapcsol.
A P5614 egy kézi termosztát, amely nem rendelkezik programozási lehetőséggel. A hőmérséklet beállítása tárcsával történik. Balra fordításával csökken, jobbra fordításával nő.
Mindkét részre szükséged van. A vezérlőmodul csak a hőmérsékletet mérné és mutatná, de a kapcsolóegység nélkül nem tudna hová jelet küldeni a kazán bekapcsolásának szükségességéről, és semmi sem kapcsolná be.

A termosztát a felhasználó által beállítható hőmérséklettel rendelkezik.

Ez nem egy programozható termosztát, ahol beállíthatja, hogy egy adott órában kapcsoljon be, ezért nincs óra a kijelzőn. A hőmérsékletet egyszerűen a tárcsa elforgatásával lehet kiválasztani.

A kapcsolóegység mérete 87mm/87mm, a furatosztás 59mm.
A vevőkészüléket beltéri használatra tervezték. IP20.
A kommunikáció egyirányú.
A csomag tartalmaz egy vevőt és egy adót.