Kereskedelem MAGYARORAz EMOS spol. s r.o. 1991 óta van jelen a piacon, és fennállása során dinamikus fejlődésen ment keresztül. Ügyfeleinknek 39 tapasztalt értékesítési képviselőből álló,legmodernebb technológiákkal felszerelt csapatunk révén nyújtunk szolgáltatásokat.7 ok, amiért érdemes az EMOS B2B partnerének lenni:

1.    HAGYOMÁNY ÉS ÁLLANDÓSÁG
1991 óta vagyunk jelen a piacon, és az elektromos készülékek terén szerzett több mint 25 éves tapasztalatunkat kínáljuk.

2.    PROFESSZIONALIZMUS ÉS SZAKÉRTELEM
Nagy létszámú, tapasztalt értékesítési képviselőkből és műszaki szakemberekből álló csapat áll rendelkezésére, akik örömmel adnak tanácsot a megfelelő termék kiválasztásához.

3.    ÁTLÁTHATÓSÁG
Átgondolt elrendezésű B2B portálunkon mindent gyorsan és egyszerűen megtalál – egy helyen.

4.    FELELŐSSÉG
Folyamatos kapcsolatban állunk alkalmazottainkkal és beszállítóinkkal. Gyártóhelyünkön saját ellenőrző csapatunk biztosítja, hogy az Ön által értékesített minden termék a gyártás pillanatától kezdve ellenőrzés alatt áll.

5.    OBJEKTIVITÁS ÉS MINŐSÉG
Saját tesztelő és mérő laboratóriumunknak köszönhetően a piacot valós és ellenőrzött jellemzőkkel bíró termékekkel látjuk el.

6.    RUGALMASSÁG
Modernizált logisztikai központunknak hála képesek vagyunk rugalmasan reagálni a piac és partnereink részéről érkező, növekvő keresletre.

7.    GONDOSKODÁS ÉS KISZOLGÁLÁS
Havonta megújuló, érdekes különleges ajánlatokat állítunk össze Önnek és marketingtámogatással állunk a rendelkezésére.

 


Értékesítési csatornák

 
Az EMOS termékek megtalálhatók a regionális és nemzetközi üzletláncok, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi üzletek polcain. A legfontosabb kereskedelmi partnerek között megtalálhatók például az olyan áruházláncok és nagykereskedelmi üzletek mint a METRO, a Media Markt, az Euronics, a CBA, a BestByte és még sok más. 


Online kereskedelem

 
Ügyfeleink igényeinek lehető leggyorsabb kiszolgálása érdekében hoztuk létre a vállalat kereskedelmi partnereinek szóló új webáruházunkat. Mindkettő lehetővé teszi partnereink számára, hogy termékeket rendeljenek online, kényelmesen és átlátható módon a nap 24 órájában, a hét minden napján, egész évben. Minden ügyfelünk testre szabott felhasználói felülettel találkozik, amely megfelel az internetes kereskedelem modern követelményeinek.
B2B webáruház:
  • átlátható és aprólékosan átgondolt webáruház
  • folyamatosan frissített kínálat
  • mindig napra kész készletinformáció
  • minden szükséges dokumentáció egy helyen, tanúsítványoktól a marketinganyagokig
  • egyedi hozzáférés – korábbi tranzakciók, árlisták speciális feltételekkel kiegészítve stb.
  • minden számviteli dokumentum áttekinthető
  • ügyfélfiókonként korlátlan számú hozzáférés
  • igényorientált alkalmazás – rendelési lehetőség a nap 24 órájában, akár utazás közben is