Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk még nem üzemel, weboldalunk csak informatív jellegű!
Jelenleg csak viszonteladó kereskedőket szolgálunk ki. Termékeinket megtalálja kereskedelmi partnereinknél, kérjük tájékozódjon az interneten. Köszönjük érdeklődését!

Főoldal Elérhetőségek

Elérhetőségek

Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk még nem üzemel, weboldalunk csak informatív jellegű! Jelenleg csak viszonteladó kereskedőket szolgálunk ki. Termékeinket megtalálja kereskedelmi partnereinknél, kérjük tájékozódjon az interneten. Köszönjük érdeklődését!

EMOS HU Kft.
Budaörs Office Park
A épület
2040 Budaörs
Szabadság út 117
Magyarország

Az EMOS HU Kft., az EMOS CZ Group a.s. által irányított konszern tagja, amely a szavazati jogok 100%-át birtokolja az EMOS HU Kft., vállalatban.

 

Mi egy 100%-ban cseh tulajdonú vállalat vagyunk, melynek története 1991-ben kezdődött Csehországban. Azóta egy modern vállalatcsoporttá nőttük ki magunkat, amely az Emos spol. s.r.o. anyavállalatot valamint a szlovákiai, szlovéniai, magyarországi és lengyelországi leányvállalatokat foglalja magába. Együttes erővel szállítunk kiváló minőségű, megfizethető árut 23 európai országba, ezzel kielégítve körülbelül 412 millió vásárló igényét.
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több