Főoldal Rólunk

Rólunk

Mi egy 100%-ban cseh tulajdonú vállalat vagyunk, melynek története 1991-ben kezdődött Csehországban. Azóta egy modern vállalatcsoporttá nőttük ki magunkat, amely az Emos spol. s.r.o. anyavállalatot valamint a szlovákiai, szlovéniai, magyarországi és lengyelországi leányvállalatokat foglalja magába. Együttes erővel szállítunk kiváló minőségű, megfizethető árut 23 európai országba, ezzel kielégítve körülbelül 412 millió vásárló igényét.

2017 volt az EMOS holding cég megalapításának éve. Az anyavállalat az EMOS CZ group a.s., amely 100%-os részvényese az EMOS spol. s r.o., az EMOS property, az EMOS SK, az EMOS PL, az EMOS HU és az EMOS SI vállalatoknak. A holding cég létrehozásával lehetővé vált az üzletpolitika hatékonyabb irányítása a teljes konszernen belül, a logisztikai folyamatok központosítása, az egységesített központi beszerzésekből eredő szinergikus hatások kihasználása, továbbá jobban kihasználható az EMOS csoport tőkeereje és gazdasági potenciálja.

Tanácsra van szüksége? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, örömmel segítünk Önnek. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig áll rendelkezésére 7:30 – 15:30-ig a +36 23 428 024-es telefonszámon / vagy az emos@emos.hu e-mail címen.

 

Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több