Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hogyan dolgozunk az értékeléssel?

Hogyan dolgozunk az értékeléssel?

2022. máj. 18.

Minden vásárló, aki tőlünk vásárol, lehetőséget kap arra, hogy vélemény formájában kifejezze elégedettségét a termékkel kapcsolatban. Ezeket a véleményeket a webáruház többi látogatója számára megjelenítjük, mint a termékeink minőségének mutatóját. Ezenkívül lehetővé teszik számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük termékeinket.

A termékértékelések valódi vásárlóktól származnak

A vélemények olyan vásárlóktól származnak, akiknek valós tapasztalataik vannak az általuk értékelt termékekkel. Azzal ellenőrizzük, hogy valóban megvásárolták-e a terméket webáruházunkban, hogy egy meglévő rendelésnél használt e-mail címet összevetjük az éppen értékelt termékkel. Így biztosítjuk a releváns értékelést. A véleményeket nem szponzorálja vagy befolyásolja semmilyen más kapcsolat az eladó és a vevő között. Az űrlap az egyes termékoldalak alján található. A termékértékeléshez vezető linket azonban a vásárlás után egy héttel e-mailben is elküldjük. Az értékelés kitöltésével megtudjuk, hogy min kell javítanunk a termékeinkkel kapcsolatban, és mi tetszik Önnek a termékeinkben.

Fenntartjuk a jogot, hogy az értékelést eltávolítsuk az oldalról. A legtöbb esetben ez obszcén szöveg miatt történik, vagy ha spam és egyéb irreleváns tartalomról van szó. Nem helyezzük vissza az ezen irányelvek megsértése miatt eltávolított értékeléseket.

Köszönjük észrevételeit, amelyeket komolyan veszünk.