Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hogyan válasszunk videó kaputelefont?

Hogyan válasszunk videó kaputelefont?

Válassza a nagyobb komfortot és biztonságot!

Házi videotelefonok
BASIC, ADVANCED a SMART

 • minőségi és jól áttekinthető 7-colos kijelzők ƒ
 • robusztus kültéri kamerák éjjellátó funkcióval ƒ
 • alkalmas bejárati ajtó, garázskapu vagy kapu vezérlésére ƒ
 • egyszerű, szakértelmet nem igénylő telepítés és beállítás ƒ
 • a csomag mindent tartalmaz a telepítéshez
 
 
 • vonzó ár ƒ
 • alapvető kommunikációs és biztonsági funkciók
 • ƒkönnyű telepítés

A BASIC sorozatba tartozó videotelefonok kínálják a kommunikáció és a bejáratok összes alapvető biztonsági funkcióját. Vitathatatlan előnyük az egyszerű telepítés és használat. Mechanikus vagy érintőgombos kivitelben választhatók.

 
 
 • kiváló képminőség ƒ
 • ultra-nagy látószögű ƒ
 • bővíthető alapkészlet

Az ADVANCED sorozatba tartozó videotelefonok olyan fejlett funkciókat nyújtanak, mint a videofelvétel vagy fotókészítés, mozgásérzékelés, digitális üzenetrögzítő és Full HD felbontású beltéri kijelző. És mindezt most vonzó dizájnba csomagolva kaphatja meg!

 
 
 • mobiltelefonra vagy tabletre továbbítható kép
 • ƒ magas szintű vagyonvédelem
 • ƒ fejlett funkciók

A SMART sorozatú videotelefonok a kommunikáció és a biztonság teljesen új szintjét nyújtják. A kültéri kamera képe továbbítható mobiltelefonra vagy tabletre is. Így, bárhol van, ellenőrizheti háza környékét, vagy válaszolhat a látogatóknak.

 
 

Monitor

A BASIC, az ADVANCED és a SMART sorozatú videotelefonok közös jellemzője a beltéri 7-colos LCD kijelző. A BASIC sorozat felbontása 480p vagy 720p, a nagy felbontású ADVANCED sorozat felbontása 1080p, a SMART sorozatú modellek pedig 720p felbontást kínálnak.

 

A videotelefonok alapfunkciói gombokkal aktiválhatók. Választható klasszikus, mechanikus gombokkal rendelkező kivitelben, vagy a modern belső terekbe illó, háttérvilágításos érintőgombos változatban is.

 

 

Ajtókamera egység

A videotelefonok legtöbb igénybevételnek kitett egysége a kültéri kamera. Annak érdekében, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, mindegyik termékvonal esetében fémből készül, és tetővel van felszerelve a nedvesség és a víz bejutása elleni védelemként.

 

 

A kültéri kamerák objektívjét általában klasszikus kivitelben kínáljuk. Ily módon világossá tesszük a környezet számára, hogy itt vagyonvédelmi berendezés működik. Azonban feltűnésmentes kialakítású mikrooptikás modelleket is kínálunk, amelyek nem vonzzák magukra a figyelmet. A BASIC és a SMART sorozat kameráinak látószöge 70° vagy 80°. Az ADVANCED sorozat ezzel szemben úgynevezett halszemoptikás kamerát kínál 120/160° látószöggel.

 

 

Biztonsági funkciók

Az ADVANCED modellek olyan funkciókkal is rendelkeznek, amelyek még magasabb szintre emelik az objektumvédelmet. Csengetéskor automatikusan készíthet a csengető személyről egy fényképét, vagy egy rövid videofelvételt az SD-kártyára.

 

 

A mozgásérzékelő funkció megbízhatóan érzékeli a kültéri kameraegység előtti mozgást, tájékoztatja a tulajdonost és a mozgó tárgyról vagy személyről fényképet vagy videofelvételt készít. További kameraegységek is csatlakoztathatók.

 

 

A mozgásérzékelő funkció megbízhatóan érzékeli a kültéri kameraegység előtti mozgást, tájékoztatja a tulajdonost és a mozgó tárgyról vagy személyről fényképet vagy videofelvételt készít. További kameraegységek is csatlakoztathatók.

 

 

Intelligens funkciók

A SMART termékek integrált WiFi-vel rendelkeznek, és felhőszerveren keresztül tartós kapcsolatban állnak a mobilalkalmazással.

 

Az egész rendszer beállítása egyszerű és intuitív. A csengetést bárhonnan kényelmesen fogadhatja a mobilja vagy tabletje segítségével. A rendszer elektromos ajtózárak és kapuk vezérlésére is képes, lehetőség van térfigyelésre a mozgásérzékelő funkcióval, ahogy arra is, hogy csak kinézzen, mi történik a kamera előtt.