Kik vagyunk 

AZ ENERGIA MEGVÁLTOZTATJA A HÉTKÖZNAPI VILÁGOT

Mi az emberek hétköznapi világát szeretnénk megváltoztatni és egyszerűbbé tenni.

 
A tisztán cseh tulajdonban lévő EMOS cég története 1991-ben Přerovban kezdődött. Az évek során modern kereskedelmi vállalattá fejlődött, amely mára négy külföldi ágazatból álló konszernné nőtte ki magát. Termékeivel jelen van gyakorlatilag minden háztartásban. Csak pillantson körbe, és láthatja, milyen sok EMOS termék van az otthonában. Minden nap több száz termék kezdi meg az utazást az ügyfeleink felé. Sok közülük napjainkban egészen banálisnak számít, mégis számos mindennapi tevékenység aligha képzelhető el nélkülük. Egyszerűbbé tesszük az életet.


Az EMOS konszern

2017 volt az EMOS holding cég megalapításának éve. Az anyavállalat az EMOS CZ group a.s., amely 100%-os részvényese az EMOS spol. s r.o., az EMOS property, az EMOS SK, az EMOS PL, az EMOS HU és az EMOS SI vállalatoknak. A holding cég létrehozásával lehetővé vált az üzletpolitika hatékonyabb irányítása a teljes konszernen belül, a logisztikai folyamatok központosítása, az egységesített központi beszerzésekből eredő szinergikus hatások kihasználása, továbbá jobban kihasználható az EMOS csoport tőkeereje és gazdasági potenciálja.
 

Információk a konszernről

 
Jelen nyilatkozat megtétele a kereskedelmi vállalatokról és szövetkezetekről szóló, 90/2012 Coll. számú, módosított jogszabály 3. §-á 79. szakaszának rendelkezéseivel összhangban történik. Az EMOS CZ group a.s. egységes irányítása alatt a következő vállalatokkal konszernt alakít:
 

 

 

 

23 országban 412 millió embert szolgálunk ki

 
A konszern székhelye Csehországban van. A kereskedelmi kapcsolatok minőségének fejlesztését és az árucikkek kereskedelmi partnereink számára való rendelkezésre állásának javítását célzó erőfeszítéseink vezettek a négy leányvállalat létrehozásához Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovéniában. Exporttevékenységünk két tucat egyéb országba irányul, főként Közép- és Kelet-Európába. Európa-szerte kereskedünk a legfontosabb nemzetközi kereskedelmi láncokon keresztül.
Értékesítési szolgáltatás

 

Értékesítési képviselőkből álló, tapasztalt csapatunk révén nyújtunk szolgáltatásokat partnereinknek. A náluk lévő legmodernebb technológiai megoldások lehetővé teszik, hogy az ügyfelek felkeresése során az aktuális elvárásoknak megfelelő, online megrendeléseket kezdeményezzenek. Összesen 89 értékesítési képviselőnk naponta átlagosan 650 ügyfelet keres fel. Az elektronikusan indított megrendelések rendelésállományunk folyamatosan növekvő hányadát teszik ki.

 Az EMOS az idő tükrében

 

1991-es alapítása óta vállalatunk számos fokozatos lépést tett, és célirányos fejlődésen ment keresztül. Ez a fejlődés a legutóbbi nagy lépéssel érte el a csúcspontját: az EMOS CZ group a.s. konszern megalapításáva 2017-ben.

webbanner5B.jpg