Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Reflektorok EMOS AGENO LED reflektor 300W 40000lm természetes fehér

EMOS AGENO LED reflektor 300W 40000lm természetes fehér

Cikkszám ZS2472
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

PROFI PLUS reflektorok

A PROFI PLUS sorozat alumínium reflektorai beltéri és kültéri területek állandó megvilágítását biztosítják ipari területeken, kiállítási csarnokokban, sportcsarnokokban, raktárakban stb. A LED chipek PHILIPS LUMILEDS gondoskodik a kiváló fényhatékonyságról. A fényvisszaverők még szélsőséges időjárási körülmények között is működőképesek. A különböző modellek a termékcsaládban teljesítmény, fényáram és átmérő szerint változnak. Beépített villódzásmentes elektronikus fényforrással ellátott fényvisszaverőt is választhat, és sima fényerőszabályozás minden modellnél elérhető. Az élettartam ragyogó 50.000 óra, és hosszú öt év garanciát kapunk.

jelentős energiamegtakarítás

A PROFI PLUS reflektorcsalád állandó világítást<>kültéri és beltéri kiemelkedő színvonalon biztosít. Az üzemeltetési költségek a hagyományos fémhalogén- és nátriumreflektorokhoz képest már akár 95%-kal alacsonyabbak. Az éves megtakarítás a felhasznált reflektorok számától függően elérheti a több tíz- vagy akár több százezer koronát is. És ez az, ami számít! A PROFI PLUS fényvisszaverők mínusz húsz Celsius-fokig sarkvidéki körülmények között, sőt akár negyven Celsius-fokos trópusi hőmérsékleten is ellenállnak. A kivételes tartósság mögött egy rendkívül jól megmunkált, erős és tömör alumíniumból készült fényvisszaverő test áll.

1. Ötésálló ház100% alumínium.
2. Antikorróziós bevonatnagyon ellenálló bevonat.
3. Sztrongálás elleni védelemforrás minimum 6000 V.
4. Polikarbonát optika100%-ban UV-álló.
5. Vízálló szilikon tömítés.
6. Vízálló szilikon tömítés.
6. Egy 1 m hosszú tápkábellel
   H05RN-F 3x1,0 mm² tápkábel.
    
A sorozat összes modelljére érvényes.
A sorozat összes modelljére érvényes.

Tűrőképesség és tartósság

A PROFI PLUS sorozat fényvisszaverőinek rendkívül magas az IP65-ös védettségi foka. Ez azt jelenti, hogy állandó kültéri használat mellett is biztonságosan megállják a helyüket. A víz még egy nehéz felhőszakadás esetén sem jut bele.
A PROFI PLUS sorozat fényvisszaverőit magas szintű teszteknek vetették alá, amelyek bizonyították a felhasznált anyagok maximális ellenállását a mechanikai sérülésekkel szemben IK08.

.

Optimális fényviszonyok

A PROFI PLUS sorozat reflektorai semleges fehér fényt bocsátanak ki, amely rendkívül kellemes. Ez áll a legközelebb a természetes napfényhez. Felismerhető a 4000 K színhőmérsékletéről.

A felhasznált LED-technológiának és a diffúzor formájának köszönhetően a reflektor széles szögben 120° × 90°-ban világítja meg a teret a megfelelő intenzitással. A lámpatest fénysugara erős, ugyanakkor kellően széles sugárzási szöget biztosít.

A PROFI PLUS sorozat minden reflektora rendelkezik folyamatos fényerőszabályzó funkcióval, így a megvilágítás intenzitását Ön maga választhatja meg.

A fotometriai adatok letölthetők a www.emos.eu/LDT

weboldalról.

Szabályozható teljesítmény

A PROFI PLUS reflektorok egyes modelljei lehetővé teszik a reflektor teljesítményének négyfokozatú beállítását a kapcsolócsapokon keresztül. A fényvisszaverő által kibocsátott fényáram ekkor csökken. Ez olyan helyzetekben előnyös, amikor nem kell a reflektor teljes teljesítményét kihasználni. Ez nemcsak energiát, hanem pénzt is megtakarít.

1. Választható teljesítmény a ZS2462 (50/80/100/150 W) és a ZS2472 (150/200/230/300 W) esetében.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám ZS2472
Termékszám 1531247200
EAN 8592920104590
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok