Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság Ajtózárak EMOS Ajtózár E7A (D1139) 12V/0.6A

EMOS Ajtózár E7A (D1139) 12V/0.6A

Cikkszám C0025
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 27. Nálad
30 990 Ft

Javasolt termékek

21 900
Ft
Raktáron
5 590
Ft
Raktáron
11 990
Ft
Raktáron
17 900
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

FAB ajtózár az ajtóvezérléshez, nyomatékcsappal. Egy rövid impulzust követően a zár egyszeri bejárást engedélyez, majd ismét bezár.

Bővített leírás

Elektronikus ajtózár nyomatékszeg funkcióval

Nem szeretne az ajtóban állni és várni, hogy lássa, sikeresen bejutott-e a látogató? Oldja meg ezt a BEFO 1211 elektronikus ajtózárral, amely az eszköz megfelelő gombjának megnyomásakor kinyit, és nem változik, amíg a személy át nem lép a kapun. Így kényelmesen, távolról vezérelheti a zárat, és a várakozás alatti szünetet más tevékenységekkel töltheti ki. Az ajtózárnak a pillanatnyi csapon kívül más előnyei is vannak, amelyekről az alábbiakban olvashat. 

Elektromos beléptető

Ez a 25 × 28 × 250 mm-es elektromos ajtónyitó teljesen helyettesíti a hagyományos kilincs funkcióját, és a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja az épületeknek. Az ajtózár mechanizmusának/horgonyának távvezérlésének köszönhetően nem a hagyományos zár helyettesítésére szolgál, hanem egy szabványos ajtókeretfurat, amelybe az ajtóhorgony illeszkedik. 

A hangjelzés figyelmeztet az ajtó kinyitásakor

Az elektromos ajtózár vezérlésére szolgáló váltakozó áramú tápegység esetén, amikor egy gomb vagy a mobilkészülék segítségével impulzust ad be, az elektromos ajtózár nyitását a zár feloldásának időtartamára jellemző zümmögő hang formájában hangjelzés kíséri. Ha a hangjelzés alatt senki sem nyitja ki az ajtót, a gombot ismételten meg kell nyomni. Az időintervallum letelte után, amikor az elektromos ajtózár KIZÁRATLAN pozícióban van, automatikusan visszatér a ZÁRVA pozícióba. 

Távvezérlés otthoni telefonon/vezeték nélküli vagy videotelefonon keresztül

A BEFO 1211 elektromos ajtózár vezérlése nem is lehetne egyszerűbb. A praktikus telefonon/vezeték nélküli vagy videotelefonon keresztül történő vezérléssel egy gombnyomással távolról is feloldhatja a zár mechanikus rögzítését. Élvezze a kényelmet, amit ez a termék nyújt Önnek. 

Ajtózár beszerelése 

A beszerelés első lépéseként helyet kell biztosítani az elektronikus zár testének elhelyezéséhez. Helyezze az ajtókeret előre előkészített helyére, és rögzítse a zárat megfelelően.  

Paraméterek

Paraméterek

Márka BeFo Profi
Cikkszám C0025
Termékszám 2804000014
EAN 4042203778306
típus egy időkóddal (time pin), NYITOTT elektromos impulzus után, az ajtón áthaladva ZÁRT lesz
táplálás 12 V AC/DC (nem a csomag része)
termék zár
méretek 25 × 28 × 250 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A kilépés normálisan megoldható, megfogod a fogantyút, ha a labda belsejéből van, akkor a kilépőgombbal megoldható. Az eszköz nem zárként, hanem csak nyitóként, a kilincs helyettesítésére szolgál.

Az elektromos zár/nyitó csak az ajtókeretben lévő ellenpárja, amely a keretekben található, és nem közvetlenül magában az ajtóban. Ez egy nyitó és nem szó szerint egy zár, ez a nyitó csak a hagyományos ajtókilincs funkcióját helyettesíti. Egy tipikus eset egy bejárati ajtó, ahol az ajtó külső oldalán egy ajtógolyó van a hagyományos kilincs helyett, és ez a nyitó lehetővé teszi, hogy egy belső monitor vagy RFID-chip olvasó impulzust küldjön az elektromos zárnak/nyitónak, és engedélyezze az áthaladást.
Az N3111 terméket 12V és 1A feszültségértékekkel használhatja. A csatlakozót le kell vágni és az ábra szerint kell csatlakoztatni.
C0024- A megfelelő gomb megnyomásával 1-2 másodpercre aktiválódik egy tipikus zümmögő hang, amely lehetővé teszi, hogy látogatója kinyissa a kaput vagy a bejárati ajtót. Ha nem jutnak át ezen az időintervallumon, akkor új impulzust kell kiváltania, van egy beépített csap is, amelyet könnyen ki lehet csúsztatni, és a zárat tetszőleges időre deaktiválni (tartósan feloldani). Ez idő alatt az Ön ingatlanához/házához való hozzáférés korlátlan. A / C0025- a többi modellhez képest a nyomatékcsap funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően a zár feloldódik, amikor a megfelelő gombot megnyomja az otthoni telefonon vagy videotelefonon, és ez így is marad addig a pillanatig, amíg a személy át nem lép a kapun. Ha egyszer becsapódik, a BEFO 1221 újra lezárja azt, így különösen olyan helyeken kívánatos eszköz, ahol a kameraegység nem közvetlenül a kapu mellett van.

Igen, ez minden zárunkkal lehetséges, de az impulzus hossza csak a H3010 videotelefonon állítható be 2 és 10 másodperc között. 

A megfelelő működéshez szükséges egy kis teljesítményű 12V-os elektromos nyitó:  pl. C0024 vagy C0025 termék.

Ha a kapcsolási idő túl rövid, hasznos lenne egy késleltető relét beépíteni a zár vezérléséhez a vezetékezésbe. 

Megfelelően működik.
Igen, lehetséges. De szüksége van egy másik tápegységre, amely váltakozó áramot szolgáltat a készüléknek.
A tápellátás egy tápegységről történik ( 12V AC/DC), amely nem tartozék. Ha AC-hez van csatlakoztatva, akkor pulzáláskor zúgni fog / ha DC-hez van csatlakoztatva, akkor csörögni fog. FIGYELEM: a H2014 videotelefon másképp működik, nincs szükség 12V-os tápegységre, a zár a monitorról kap áramot.
Csak alacsony feszültségű, 12V-os feszültségű zárakat ajánlunk.

Az utasításokat a csatolt dokumentumban találja.

A jelenleg kínált összes videotelefonhoz (beleértve a H1085-öt és a H1086-ot is) ajtózár ajánlható. Minden kínált videotelefon rendelkezik ajtózárvezérlő funkcióval. Érdemes megemlíteni a 12V-os tápegységet is, amely nem tartozék. FIGYELEM: a H2014 videotelefon másképp működik, nincs szükség 12V-os tápegységre, a zár a monitorról kap áramot.
Megoldhatónak kell lennie. Ebben az esetben a feszültség nem igazán számít. Ez csak a zárnak küldött kezdeti impulzus, amelyet a kattanás követ.
A nyitás iránya nem számít. Az ajtózár alapvetően csak a mechanizmust vezérli. Az elektromos zár/nyitó csak az ajtókeretben lévő ellenpárja, amely a keretekben található, és nem közvetlenül magában az ajtóban. Ez egy nyitó és nem szó szerint egy zár, ez a nyitó csak a hagyományos ajtókilincs funkcióját helyettesíti. Egy tipikus eset egy bejárati ajtó, ahol az ajtó külső oldalán egy ajtógolyó van a hagyományos kilincs helyett, és ez a nyitó lehetővé teszi, hogy egy belső monitor vagy RFID-chip olvasó impulzust küldjön az elektromos zárnak/nyitónak, és engedélyezze az áthaladást.
Az ajtót nem lehet meghatározott időre zárásra állítani, mivel ez nem klasszikus zár (sorompó), hanem csak a kilincs és az ajtó külső - bejárati oldala - helyettesítésére szolgál.