Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság Ajtózárak EMOS Ajtózár E7E (D1139) 12V/0.6A

EMOS Ajtózár E7E (D1139) 12V/0.6A

Cikkszám C0024
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
30 990 Ft

Javasolt termékek

19 900
Ft
Raktáron
11 990
Ft
Raktáron
5 690
Ft
Raktáron
16 900
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

FAB ajtózár az ajtóvezérléshez, mechanikus nyitási lehetőséggel. A beállítási elem kapcsolásával tartósan kinyithatja a zárat, és szabad bejárást tehet lehetővé.

Bővített leírás

Elektronikus ajtózár mechanikus nyitási funkcióval  

Szereti az ötletet, hogy az ajtózárat távolról is vezérelheti, és így időt és utazást takaríthat meg, ha például látogató csönget be az otthonába? Akkor fontolja meg a BEFO 1211 elektronikus ajtózár beszerzését, amely a klasszikus kilincs funkcióját helyettesíti. Az elektronikus ajtózár, más néven elektromos ajtónyitó vagy elektromos ajtónyitó elegáns megjelenés és számos előny jellemzi. Mik ezek? Nézzük meg közelebbről.  

Elektronikus beléptetésvezérlés

A 25 × 28 × 250 mm méretű BEFO 1211 elektronikus ajtózár az ajtószerkezet rögzítésének/reteszelésének távvezérlését végzi, és helyettesíti a klasszikus ajtókilincs funkcióját, tehát nem a klasszikus zár helyettesítésére szolgál. Más szóval, ez helyettesíti a szabványos ajtókeretfuratot, amelybe az ajtóhorgony illeszkedik.  

A hangjelzés figyelmeztet az ajtó kinyitásakor

Az elektromos ajtózár vezérlésére szolgáló váltakozó áramú tápegység esetén, amikor egy gomb vagy a mobilkészülék segítségével impulzust ad be, az elektromos ajtózár nyitását a zár feloldásának időtartamára jellemző zümmögő hang formájában hangjelzés kíséri. Ha a hangjelzés alatt senki sem nyitja ki az ajtót, a gombot ismételten meg kell nyomni. Az időintervallum letelte után, amikor az elektromos ajtózár KIZÁRATLAN pozícióban van, automatikusan visszatér a ZÁRVA pozícióba. 

Távvezérlés otthoni telefonon/vezeték nélküli vagy videotelefonon keresztül

A BEFO 1211 elektromos zár egy gombnyomással távolról vezérelhető otthoni telefonon/vezeték nélküli vagy videotelefonon keresztül. Egyszerű, praktikus és kényelmes.

A zár kikapcsolása és az ajtó tartós feloldása  

Ha az ajtót állandóan nyitva akarja hagyni, egyszerűen mozgassa a mechanikus kart az Elzárva/zárva állásba. Így kikapcsolhatja a zárat - tartósan feloldhatja és tetszőleges ideig nyitva hagyhatja. Ez a lehetőség nagyon népszerű például azon üzlettulajdonosok körében, akik nyitvatartási időben állandóan nyitva szeretnék tartani az ajtót, és szünetben újra bezárni. A zár Zárolt állásban ismét a szokásos módon működik.  

 Az ajtózár beszerelése 

A beszerelés első lépéseként helyet kell biztosítani az elektronikus zártest elhelyezéséhez. Helyezze az ajtókeret előre előkészített helyére, és rögzítse a zárat megfelelően.  

Paraméterek

Paraméterek

Márka BeFo Profi
Cikkszám C0024
Termékszám 2804000013
EAN 4042203778382
típus mechanikus kapcsolással, NYITOTT helyzet - állandó belépés
táplálás 12 V AC/DC (nem a csomag része)
termék zár
méretek 25 × 28 × 250 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A hőmérséklet-tartomány -15°C és +50°C között van.

A kilépés normálisan megoldható, megfogod a fogantyút, ha a labda belsejéből van, akkor a kilépőgombbal megoldható. Az eszköz nem zárként, hanem csak nyitóként, a kilincs helyettesítésére szolgál.

Az elektromos zár/nyitó csak az ajtókeretben lévő ellenpárja, amely a keretekben található, és nem közvetlenül magában az ajtóban. Ez egy nyitó és nem szó szerint egy zár, ez a nyitó csak a hagyományos ajtókilincs funkcióját helyettesíti. Egy tipikus eset egy bejárati ajtó, ahol az ajtó külső oldalán egy ajtógolyó van a hagyományos kilincs helyett, és ez a nyitó lehetővé teszi, hogy egy belső monitor vagy RFID-chip olvasó impulzust küldjön az elektromos zárnak/nyitónak, és engedélyezze az áthaladást.
Az N3111 terméket 12V és 1A feszültségértékekkel használhatja. A csatlakozót le kell vágni és az ábra szerint kell csatlakoztatni.
C0024- A megfelelő gomb megnyomásával 1-2 másodpercre aktiválódik egy tipikus zümmögő hang, amely lehetővé teszi, hogy látogatója kinyissa a kaput vagy a bejárati ajtót. Ha nem jutnak át ezen az időintervallumon, akkor új impulzust kell kiváltania, van egy beépített csap is, amelyet könnyen ki lehet csúsztatni, és a zárat tetszőleges időre deaktiválni (tartósan feloldani). Ez idő alatt az Ön ingatlanához/házához való hozzáférés korlátlan. A / C0025- a többi modellhez képest a nyomatékcsap funkcióval rendelkezik. Ennek köszönhetően a zár feloldódik, amikor a megfelelő gombot megnyomja az otthoni telefonon vagy videotelefonon, és ez így is marad addig a pillanatig, amíg a személy át nem lép a kapun. Ha egyszer becsapódik, a BEFO 1221 újra lezárja azt, így különösen olyan helyeken kívánatos eszköz, ahol a kameraegység nem közvetlenül a kapu mellett van.

Igen, ez minden zárunkkal lehetséges, de az impulzus hossza csak a H3010 videotelefonon állítható be 2 és 10 másodperc között. 

A megfelelő működéshez szükséges egy kis teljesítményű 12V-os elektromos nyitó:  pl. C0024 vagy C0025 termék.

Ha a kapcsolási idő túl rövid, hasznos lenne egy késleltető relét beépíteni a zár vezérléséhez a vezetékezésbe. 

Megfelelően működik.
Igen, lehetséges. De szüksége van egy másik tápegységre, amely váltakozó áramot szolgáltat a készüléknek.
A tápellátás egy tápegységről történik ( 12V AC/DC), amely nem tartozék. Ha AC-hez van csatlakoztatva, akkor pulzáláskor zúgni fog / ha DC-hez van csatlakoztatva, akkor csörögni fog. FIGYELEM: a H2014 videotelefon másképp működik, nincs szükség 12V-os tápegységre, a zár a monitorról kap áramot.
Csak alacsony feszültségű, 12V-os feszültségű zárakat ajánlunk.

Az utasításokat a csatolt dokumentumban találja.

A jelenleg kínált összes videotelefonhoz (beleértve a H1085-öt és a H1086-ot is) ajtózár ajánlható. Minden kínált videotelefon rendelkezik ajtózárvezérlő funkcióval. Érdemes megemlíteni a 12V-os tápegységet is, amely nem tartozék. FIGYELEM: a H2014 videotelefon másképp működik, nincs szükség 12V-os tápegységre, a zár a monitorról kap áramot.
Megoldhatónak kell lennie. Ebben az esetben a feszültség nem igazán számít. Ez csak a zárnak küldött kezdeti impulzus, amelyet a kattanás követ.
A nyitás iránya nem számít. Az ajtózár alapvetően csak a mechanizmust vezérli. Az elektromos zár/nyitó csak az ajtókeretben lévő ellenpárja, amely a keretekben található, és nem közvetlenül magában az ajtóban. Ez egy nyitó és nem szó szerint egy zár, ez a nyitó csak a hagyományos ajtókilincs funkcióját helyettesíti. Egy tipikus eset egy bejárati ajtó, ahol az ajtó külső oldalán egy ajtógolyó van a hagyományos kilincs helyett, és ez a nyitó lehetővé teszi, hogy egy belső monitor vagy RFID-chip olvasó impulzust küldjön az elektromos zárnak/nyitónak, és engedélyezze az áthaladást.
Az ajtót nem lehet meghatározott időre zárásra állítani, mivel ez nem klasszikus zár (sorompó), hanem csak a kilincs és az ajtó külső - bejárati oldala - helyettesítésére szolgál.