25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Otthoni biztonság Ajtózárak EMOS Ajtózár E7E (D1139) 12V/0.6A

EMOS Ajtózár E7E (D1139) 12V/0.6A

Cikkszám C0024
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 2. Nálad
30 990 Ft

Javasolt termékek

19 900
Ft
Raktáron
11 990
Ft
Raktáron
5 690
Ft
Raktáron
16 900
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

FAB ajtózár az ajtóvezérléshez, mechanikus nyitási lehetőséggel. A beállítási elem kapcsolásával tartósan kinyithatja a zárat, és szabad bejárást tehet lehetővé.

Bővített leírás

Elektronikus ajtózár mechanikus nyitási funkcióval  

Szereti az ötletet, hogy az ajtózárat távolról is vezérelheti, és így időt és utazást takaríthat meg, ha például látogató csönget be az otthonába? Akkor fontolja meg a BEFO 1211 elektronikus ajtózár beszerzését, amely a klasszikus kilincs funkcióját helyettesíti. Az elektronikus ajtózár, más néven elektromos ajtónyitó vagy elektromos ajtónyitó elegáns megjelenés és számos előny jellemzi. Mik ezek? Nézzük meg közelebbről.  

Elektronikus beléptetésvezérlés

A 25 × 28 × 250 mm méretű BEFO 1211 elektronikus ajtózár az ajtószerkezet rögzítésének/reteszelésének távvezérlését végzi, és helyettesíti a klasszikus ajtókilincs funkcióját, tehát nem a klasszikus zár helyettesítésére szolgál. Más szóval, ez helyettesíti a szabványos ajtókeretfuratot, amelybe az ajtóhorgony illeszkedik.  

A hangjelzés figyelmeztet az ajtó kinyitásakor

Az elektromos ajtózár vezérlésére szolgáló váltakozó áramú tápegység esetén, amikor egy gomb vagy a mobilkészülék segítségével impulzust ad be, az elektromos ajtózár nyitását a zár feloldásának időtartamára jellemző zümmögő hang formájában hangjelzés kíséri. Ha a hangjelzés alatt senki sem nyitja ki az ajtót, a gombot ismételten meg kell nyomni. Az időintervallum letelte után, amikor az elektromos ajtózár KIZÁRATLAN pozícióban van, automatikusan visszatér a ZÁRVA pozícióba. 

Távvezérlés otthoni telefonon/vezeték nélküli vagy videotelefonon keresztül

A BEFO 1211 elektromos zár egy gombnyomással távolról vezérelhető otthoni telefonon/vezeték nélküli vagy videotelefonon keresztül. Egyszerű, praktikus és kényelmes.

A zár kikapcsolása és az ajtó tartós feloldása  

Ha az ajtót állandóan nyitva akarja hagyni, egyszerűen mozgassa a mechanikus kart az Elzárva/zárva állásba. Így kikapcsolhatja a zárat - tartósan feloldhatja és tetszőleges ideig nyitva hagyhatja. Ez a lehetőség nagyon népszerű például azon üzlettulajdonosok körében, akik nyitvatartási időben állandóan nyitva szeretnék tartani az ajtót, és szünetben újra bezárni. A zár Zárolt állásban ismét a szokásos módon működik.  

 Az ajtózár beszerelése 

A beszerelés első lépéseként helyet kell biztosítani az elektronikus zártest elhelyezéséhez. Helyezze az ajtókeret előre előkészített helyére, és rögzítse a zárat megfelelően.  

Paraméterek

Paraméterek

Márka BeFo Profi
Cikkszám C0024
Termékszám 2804000013
EAN 4042203778382
típus mechanikus kapcsolással, NYITOTT helyzet - állandó belépés
táplálás 12 V AC/DC (nem a csomag része)
termék zár
méretek 25 × 28 × 250 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A hőmérséklet-tartomány -15°C és +50°C között van.

A kilépés normálisan megoldható, megfogod a fogantyút, ha a labda belsejéből van, akkor a kilépőgombbal megoldható. Az eszköz nem zárként, hanem csak nyitóként, a kilincs helyettesítésére szolgál.