Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Zseblámpák és fényszórók LED munkalámpák EMOS Akkumulátoros COB+CREE LED szerelőlámpa 470lm

EMOS Akkumulátoros COB+CREE LED szerelőlámpa 470lm

Cikkszám P4532
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 20. Nálad
15 832 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: LUMEN20
19 790 Ft

Javasolt termékek

6 790
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

EMOS P4532 tölthető COB LED + LED elemlámpa

A kertben, a műhelyben, a garázsban, otthon és a munkahelyen – mindenhol szükség van időnként gyors és megfelelő világításra. Elfelejthetjük az elemlámpa és az elemek, vagy a megfelelő hely keresgélését. Az EMOS P4532 újratölthető elemlámpa optimális fényforrást biztosít a mindennapi otthoni és munkahelyi tevékenységek során.
A lámpa ráadásul forgatható markolattal is rendelkezik, praktikus akasztója révén könnyen felakasztható és a két mágnessel pedig fémfelületekre rögzíthető. A forgatható markolat biztosítja, hogy a fény a szükséges szögben világítson. Ezen kívül hasznos lesz a három világítási üzemmód, a tölthető Li-Ion akkumulátor és a védelmi funkciók, melyek megóvják a túlzott lemerüléstől vagy a túltöltéstől, valamint a lámpa ütésállósága és a hároméves garancia. Mindezek a funkciók az EMOS P4532 elemlámpát nagyszerű társsá avatják bármilyen otthoni és út közbeni tevékenység során.

Készen áll a sokoldalú használatra

A P4532 tölthető LED + COB LED munkalámpa minden szempontból praktikus. Akár nyaralni indulunk, akár a műhelyben végzett munkához van szükség világításra, a P4532 nem fog csalódást okozni. Tölthető akkumulátora biztosítja, hogy mindig készen álljon a teljes értékű használatra. Két erős mágnese és praktikus akasztója számos lehetőséget biztosítanak a lámpa legmegfelelőbb elhelyezésére.

Forgatható markolat, 3 világítási üzemmód

Hogy éppen olyan legyen a fénye, amilyenre szükség van, arról a forgatható markolat gondoskodik. Segítségével úgy állítható a fénye, hogy éppen a szükséges helyre essen. A LED és a COB LED elegendő, akár 470 lm fényerőt és 45 m hatótávolságot biztosít. A fényerő könnyen kiválasztható a 3 előre beállított üzemmód segítségével.

1× LED + 1× COB LED, 3 világítási üzemmód

A kiváló minőségű LED-nek és a COB LED-eknek köszönhetően a P4532 elemlámpa elégséges fényforrás bármilyen általános tevékenységhez. A lámpán könnyen válthatunk a három világítási üzemmód között.

Könnyű tölthetőség

A konnektor vagy az egyszer használatos elemek keresése már a múlté. A P4532 elemlámpa ezek nélkül is világít. Könnyedén előre feltölthető, azután pedig bármikor élvezhetjük a fényét, amikor csak szükség van rá. Az aktuális töltési állapotról a LED visszajelző ad tájékoztatást.

Akkumulátorvédelmi funkció

A lámpa védőáramkörökkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák az akkumulátor túlzott lemerülését vagy túltöltését, ami túlmelegedést, szikrázást vagy esetleges robbanást okozhatna. Az akkumulátort így mindig teljesen megvédik attól, hogy visszafordíthatatlan károsodás érje, vagy tönkre menjen.

Gyors kikapcsolás funkció

Az állítható fényerő mindig jól jön. Annak érdekében azonban, hogy a sok funkció ne hasson zavaróan, elláttuk a lámpát egy gyors kikapcsolás funkcióval. Bármilyen világítási üzemmódot állítunk be, a lámpa bármikor egyszerűen, egyetlen gombnyomással kikapcsolható.

Ütésálló elemlámpa professzionális használatra

A nehéz körülmények közötti mindennapos használat professzionális eszközt kíván. A lámpát úgy gyártották, hogy tűrje a hétköznapi ütéseket és eséseket.

3 gondtalan év

Hagyományosan a kötelező törvényi garancia bármilyen termékre 2 évig tart. Mi erre a tölthető elemlámpára plusz egy évet adunk, mert tudjuk, hogy megéri.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P4532
Termékszám 1450000290
EAN 8592920072806
táplálás Li-Ion akupack
max. világítási távolság 45 m
maximális fényárama 470 lm
elem a csomag része igen
akkumulátor típusa 1 800 mAh/3,7 V
tölthető igen
fókusz nincs megadva
vízálló nem
anyag ABS műanyag + gumi
világítási idő 2,5–8 óra
üzemidő részletezés COB LED 100 % – 2,5 h, COB LED 50 % – 4,5 h, LED – 8 h
feltöltési idő 3,5 óra
ütésállóság igen
szín fekete-zöld
fényáram COB LED 100 % – 470 lm, COB LED 50 % – 230 lm, LED – 75 lm
fényforrás COB LED + LED
világítási távolság COB LED 100 % – 32 m, COB LED 50 % – 23 m, LED 100 % – 45 m
világítási üzemmódok száma 3
töltőcsatlakozó típusa nincs megadva
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
üzemmódok COB LED 100 %, COB LED 50 %, LED
a töltés LED jelzése igen
tartozékok töltő adapter
speciális funkciók gyors kikapcsolás funkció, akkumulátorvédelmi funkció
jellemzők forgatható fogantyú,1× kampó,2× mágnes, klipp
súly 256 g
garancia-időszak 3 év
méretek 52 × 41 × 242 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
márka EMOS
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok