Főoldal Zseblámpák és fényszórók LED-es munka elemlámpák EMOS Akkumulátoros COB LED lámpa 5W 500lm

EMOS Akkumulátoros COB LED lámpa 5W 500lm

Cikkszám P4525
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
14 271 Ft
15% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: LUMEN15
16 790 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

6 090
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Univerzális, műanyag, újratölthető COB LED-es munkalámpa otthonra, a műhelybe vagy bárhová, ahol nagyobb területet kell megvilágítani.
A lámpa figyelmeztető LED-háromszöggel, praktikus kampóval és mágnessel rendelkezik a felakasztáshoz és hálózati adapterrel az autós és a hagyományos aljzathoz.

Bővített leírás

Tölthető LED-es zseblámpa P4525

Használjon egy változékony fényforrást, amely nem hagyja cserben bármikor? A COB újratölthető munka LED zseblámpa P4525 a jobb keze lesz minden olyan tevékenységnél, ahol fényre van szüksége. Akár otthon, akár a műhelyben vagy a munkahelyén. Mindig számíthat a műanyag tölthető, ütésálló és vízálló IP43-as védettségű zseblámpára, amely praktikus horoggal és mágnessel rendelkezik a felakasztáshoz, valamint hálózati és autós tápegységgel.

Rezisztens a durva bánásmóddal szemben

A praktikus, újratölthető vízálló zseblámpa (IP43) készen áll arra, hogy jó szolgálatot tegyen Önnek, legyen szó akár házi munkásról, technikusról vagy barkácsolóról. Ez azért van, mert por- és szennyeződésálló, valamint ütésálló. Így nem kell aggódnia, hogy a tartós zseblámpát bárhová magával kell vinnie.

Egyszerű töltés

A P4525 egyszóval univerzális. Forgatható talppal, három mágnessel és egy praktikus kampóval pontosan oda helyezheti a zseblámpát, ahol éppen szüksége van rá. A két fényforrás fényerőssége biztosítja, hogy bármit is csinálsz, mindig tisztán láthasd a munkádat. És ha kifogy az elem, nem kell a zsebedben keresgélned a pótlásért. A zseblámpa három óra alatt teljesen feltölthető. Most nem vagy otthon, ugye? Nem baj, a zseblámpát az autóban is feltöltheti. Ezenkívül a túltöltés elleni védelem biztosítja a zseblámpa biztonságos töltését és hosszú élettartamát. Egyszerűen imádni fogja a zseblámpa sokoldalúságát, praktikusságát és kompaktságát.

Nagy fényerő

A P4525 egy 30 m hatótávolságú COB LED-chippel és 5 db, akár 24 m hatótávolságú LED-del van felszerelve. Az S újratölthető zseblámpával akár 500 lm maximális fényáramot is elérhet. Nagyon sokáig kell égve hagynia a villanyt a munkahelyén vagy utazás közben? A P4525 sokoldalú műanyag gumírozott zseblámpával ez nem jelent problémát. A COB LED-ek 2-4 órán át tartanak teljesen feltöltve (a kiválasztott üzemmódtól függően), az 26 órán át is világíthat.

Egy sor olyan funkció, amelyet értékelni fog

A P4525 zseblámpa minden alkalomra tökéletes kiegészítő. Nemcsak a hálózatról és a mellékelt autóadapterrel lehet könnyen feltölteni, és a LED kijelző tájékoztat a töltés állapotáról, a zseblámpa egy praktikus horoggal és három erős mágnessel is rendelkezik a rögzítéshez. A zseblámpa alsó része 180°-kal elforgatható, és a zseblámpa hátulján található egy riasztási háromszög az gyors kikapcsolási funkcióval is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy a kikapcsoláskor nem kell egyenként végigmennie az összes fénymódon.

Vége az elemcserével kapcsolatos aggodalmaknak

Sötétedik. Lassan már nem látod a munkádat. Az elemlámpáért nyúl, és anélkül, hogy elveszítené a figyelmét arra, amit éppen csinál, egyszerűen bekapcsolja a fényt - ez minden ezermester és mesterember álma. A pótlólámpák az utolsó dolog, amivel ilyenkor foglalkozni akarsz. Te is így látod? A P4525 zseblámpával nyugodt lehet. Egyszerűen töltse közvetlenül a hálózatról vagy az autóban lévő hálózati csatlakozón keresztül. És kevesebbet kell aggódnia.

Pontosabban ott világít, ahol szükséged van rá

Fogd fel, fordulj el és láss munkához. Továbbá, elég fényt szeretsz ahhoz, hogy bármit is csinálj? A P4525 zseblámpa praktikus kampóval rendelkezik, amely megkönnyíti, hogy pontosan ott helyezze el, ahol szüksége van rá. És hogy nem lát semmilyen kényelmes helyet, ahová felakaszthatná? Ne törődj vele! Három elég erős mágnes gondoskodik arról, hogy a zseblámpát pillanatok alatt bármilyen fémfelületen elhelyezhesd - pont úgy, ahogyan azt szeretnéd.

Szupererős COB LED chip

Ne kell igazán jó fény? A COB LED chip gondoskodik róla. Előnyei a nagy fényerő és élettartam, külső hatótávolság és kellemes fényszórás. A COB LED chip maximális töltöttség mellett 2-4 órát bír (a kiválasztott üzemmódtól függően).

Fényminőség még nagy távolságokra is

A P4525 sokoldalúan használható, és ütésállósága miatt sokféle tevékenységre alkalmas. Emellett azonban előnye a jelentős hatótávolság. Az akár 500 lm fényáram a megfelelő fényerősség mellett szól.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P4525
Termékszám 1450000240
EAN 8592920038345
táplálás Li-Ion akupack
maximális fényárama 500 lm
max. világítási távolság 30 m
tölthető igen
fókusz nem
vízálló igen (IP43)
anyag ABS műanyag + gumi
világítási idő 2–26 óra
üzemidő részletezés COB LED 50 % – 4 h, COB LED 100 % – 2 h, 5× LED 26 h
feltöltési idő 3 óra
ütésállóság igen
szín zöld-fekete
fényáram COB LED 50 % – 270 lm, COB LED 100 % – 500 lm, 5× LED 15 lm
fényforrás COB LED + 5× LED
világítási távolság COB LED 50 % – 22 m, COB LED 100 % – 30 m, 5× LED 24 m
akkumulátor típusa 2 000 mAh/3,7 V
világítási üzemmódok száma 3
töltőcsatlakozó típusa 3,0 × 1,0/12 mm
elem a csomag része igen
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
üzemmódok COB LED 50 %, COB LED 100 %, 5× LED
a töltés LED jelzése igen
tartozékok töltő adapter + gépkocsi adapter
speciális funkciók gyors kikapcsolás funkció, akkumulátorvédelmi funkció
jellemzők forgó fogantyú, 1× kampó, 3× mágnes
súly 537 g
garancia-időszak 2 év
méretek 76 × 66 × 317 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
márka EMOS
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok