Főoldal Zseblámpák és fényszórók LED-es munka elemlámpák EMOS Akkumulátoros COB LED lámpa 5W 600lm

EMOS Akkumulátoros COB LED lámpa 5W 600lm

Cikkszám P4534
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
12 316 Ft
15% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: LUMEN15
14 490 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

LED vezeték nélküli spotlámpa EMOS P4534

Első pillantásra tudni fogod, hogy nem egy óriás, de ebben rejlik a varázsa. Akár szó szerint a kezével dolgozik (villanyszerelőként, vízvezeték- vagy gázszerelőként), akár csak egy családi ház tulajdonosa, ahol mindig van mit építeni és javítani, ez a rendszer éjjel-nappal számíthat Önre. A hagyományos munkalámpákhoz képest sokkal nagyobb fényáram (akár 600 lm), 5W COB LED chip, 2 fénymód (100% vagy 50%) és praktikus állvány jellemzi. Ez azt jelenti, hogy nem kell a kezében tartania a reflektort munka közben (mint egy zseblámpát), hanem pontosan oda helyezheti, ahol a legnagyobb szükség van rá. És ami a legjobb, hogy újratölthető LED-es spotlámpaként nem kell örökké konnektor után kutatnia.

Hordozható reflektor és power bank

A hordozható reflektor hátulján egy kis csuklós ablakot találsz, amely alatt 2 USB-port van biztonságosan elrejtve. A kisebbik (USB-B) a reflektor töltésére szolgál, míg a nagyobbik (USB-A) lehetővé teszi, hogy a tárolt energiát ismét kivegye - például vészhelyzetben mobiltelefonja feltöltésére. A kék LED kijelző tájékoztatja Önt a töltés állapotáról és a reflektorban maradt energiamennyiségről.

Az állványhoz és a felakasztáshoz

A klasszikus tartó mellett van egy másik módja is ennek az vízálló reflektornak az állvánnyal. Állványa 180°-ig dönthető, így kecsesen praktikus tartóvá vagy maxi pánttá alakítható. Emiatt nem kell mindig sík felületet keresnie, ahová a P4534 készüléket helyezheti. Egy kis képzelőerővel számos helyet találhatsz, ahová felakaszthatod.

Tölthető LED-es reflektor

 

A nagy építési reflektorokkal ellentétben ez nem korlátozza Önt az aljzat keresésével és a tápkábel hosszával (nincs is). Egyszerűen töltse fel otthon vagy az autóban, majd élvezze 2,5-3,5 óra őszinte fényt bárhol, ahol csak szüksége van rá.

USB-kábel tartozék

 

A lemerült akkumulátor mindig könnyen és gyorsan feltölthető (legfeljebb 3,5 órán át) a mellékelt kábel segítségével, amely a reflektor hátoldalán található USB-B porthoz csatlakozik. Nem messze tőle egy klasszikus USB-A aljzatot is talál, amely lehetővé teszi, hogy ezt a LED-es reflektort ellenkező módon is használhassa - szükség esetén tartalék áramforrásként.

Vékony reflektor, amilyennek lennie kell

 

A hordozható reflektorok alapvető kritériumai kétségkívül a alacsony súly és a tárolás. Ez az egyetlen módja annak, hogy ne találjon kifogást arra, hogy otthon hagyja. A P4534 ideális a gyakori költözésekhez, mivel súlya mindössze 436 g, és mérete körülbelül akkora, mint egy kis könyv (170 × 125 × 45 mm). Mégsem kell többé aggódnia miatta, hiszen az cseppálló kialakítás biztosítja a hosszú élettartamát.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P4534
Termékszám 1450000310
EAN 8592920077658
táplálás Li-Ion akupack
maximális fényárama 600 lm
max. világítási távolság 35 m
tölthető igen
fókusz nem
vízálló igen (IP44)
anyag Nylon + TPR
világítási idő 2,5–3,5 óra
üzemidő részletezés COB LED 100 % – 2,5 h, COB LED 50 % – 3,5 h
feltöltési idő 3,5 óra
ütésállóság igen
szín fekete-zöld
fényáram COB LED 100 % – 600 lm, COB LED 50 % – 300 lm
fényforrás COB LED
világítási távolság COB LED 100 % – 35 m, COB LED 50 % – 25 m
akkumulátor típusa 3 000 mAh/3,7 V
világítási üzemmódok száma 2
töltőcsatlakozó típusa micro USB B
elem a csomag része igen
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése igen
üzemmódok COB LED 100 %, COB LED 50 %
a töltés LED jelzése igen
tartozékok USB kábel
speciális funkciók akkumulátorvédelmi funkció, hordozható akku funkció
jellemzők forgatható fogantyú
súly 436 g
garancia-időszak 2 év
méretek 172 × 45 × 126 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
márka EMOS
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok