Főoldal Digitális mérlegek Konyhai mérlegek EMOS DIGITÁLIS KONYHAI, ezüst EV026

EMOS DIGITÁLIS KONYHAI, ezüst EV026

Cikkszám EV026
5 690 Ft
Raktáron
2022. máj. 26. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
termék konyhai mérleg
max. terhelés 10 kg
újramérés funkció igen
szín ezüst
További paraméterek
Alapadatok
Márka EMOS
Cikkszám EV026
Termékszám 2617000500
EAN 8592920103340

Bővített leírás

EV026 digitális konyhai mérleg

Megbízható, nagy mérési pontosságú konyhai mérleget keres, amely nem foglal sok helyet konyhájában? EV026 A rozsdamentes acél mérleg letisztult dizájnnal rendelkezik és egyszerűen kezelhető. Előnye a háttérvilágítással rendelkező kijelzője és az okos TARE funkció, amely megkönnyíti a mérést sütés és főzés közben. A mérlegen található akasztónyílással könnyedén felakasztható a többi konyhaeszköz mellé.

 

Okos dizájn

A tartós rozsdamentes acél, a modern kijelző és a karcsú megjelenés kombinációja a mérleget minden konyhapult stílszerű díszévé teszi. A mérlegen található praktikus nyílásnak köszönhetően könnyedén felakasztható. Így mindig kéznél lesz, amikor csak használni szeretnénk. Felakasztva nem fenyegeti az a veszély, hogy megsérül a többi, nehéz konyhai eszközzel közös tárolás során. Tagadhatatlan előnye a háttérvilágítással rendelkező kijelző, amelyről könnyedén leolvasható a hozzávalók súlya.

 

Göngyölegmérés funkció (TARE)

Az EV026 mérleggel sokkal kényelmesebb mérni, mint egy sima mechanikus mérleggel. A TARE funkcióval összeadhatjuk az egyes hozzávalók súlyát, pl. ha a vajat, lisztet, cukrot egy kupacba szórjuk. Elég csupán annyit tennünk, hogy kinullázzuk az értéket a kijelzőn és máris jöhet a recept szerinti következő alapanyag. Nem kell külön tálkákba kimérni az összetevőket, amivel időt spórolhatunk, és kevesebb edényre lesz szükségünk.

 

Tartós rozsdamentes acél felület

Az EV026 konyhai mérleg hosszú éveken át szolgálni fog minket. Hosszú élettartamát tartós szerkezetének köszönheti, amely rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a karcolásoknak és a nedvességnek.

A rozsdamentes acél felület tökéletesen tisztítható, így bátran mérhetünk vele élelmiszert közvetlenül, tál használata nélkül is. Az EV026 mérleget a hobbiszakácsokon kívül sportolók is kihasználhatják, akik az étrendjük minden grammjára odafigyelnek. 

 

Nagy mérési pontosság és 10 kg-os terhelhetőség

A mérleg akár 10 kg terhelést is elbír. Ha rosszul becsültük meg a súlyt és átlépjük a határértéket, a túlterhelésjelző azonnal figyelmeztet. Egészen biztosan hasznosnak fogja találni az 1 g-os mérési pontosságot és nem csak sütemények és kalács sütéséhez. A mérleg g, oz, lb és kg mértékegységeket használ. Ezzel a mérleggel távoli kultúrák receptjei sem okoznak meglepetést.  

 

Takarékos tápellátás 2 elemről

A tápellátást két 1,5 V-os AAA elem biztosítja, amely a csomagolás része.  Már kezdhetjük is készíteni kedvenc ételünket!

A töltöttségjelző figyelmeztet, hogyha elemet kell cserélni. Befejeztük a mérést? A mérleget kikapcsolhatjuk kézzel is, de ha elfelejtjük, teljesen automatikusan kikapcsol, így spórol az energiával és óvja a pénztárcánkat.

 

A legfontosabb paraméterek
termék konyhai mérleg
max. terhelés 10 kg
újramérés funkció igen
szín ezüst
Egyéb paraméterek
háttérvilágítású kijelző igen
súlymérési pontosság 1 g
LCD kijelző igen
a mérleg felülete rozsdamentes acél
túlterhelés jelző igen
táplálás 2× 1,5 V AAA (tartozék)
memória nem
Bluetooth nem
lemerülő elem jelzése igen
BMI – zsír, víz és izom mérése nem
automatikus kikapcsolás 90 másodperc után
súly mértékegységek g, kg, ml, oz, lb, tl
méretek 15 × 153 × 212 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

Termékértékelés hozzáadása