Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Digitális mérlegek Konyhai mérlegek EMOS Digitális konyhai mérleg EV023, ezüst

EMOS Digitális konyhai mérleg EV023, ezüst

Cikkszám EV023
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 18. Nálad
5 990 Ft

Javasolt termékek

1 690
Ft
Raktáron
530
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Digitális konyhai mérleg TÁRA funkcióval Mérési kapacitás: akár 15 kg. Rozsdamentes felület.

Termék előnyök

Megnagyobbítható kampó akasztáshoz, óra funkció tojásfőző órával.

Bővített leírás

Digitális konyhai mérleg EV023

Megbízható konyhai mérlegre van szüksége, amely nagy terhelést is elbír? Az EV023 digitális konyhai mérleggel a maximális 15 kg-os terhelhetőségnek köszönhetően lemérheti a répa- vagy almatermést, lekvárt készíthet, vagy nekiláthat a nagy sütési munkának. Az előnye a nagy mérési pontosság és a TARE mérési funkció. Az órával és percmutatóval ellátott rozsdamentes acél mérleg minden modern konyha multifunkcionális segítője lesz. A művelet egyszerű és a gyerekek is tudják kezelni.

Mérési pontosság 1 g-ig és teherbírás 15 kg-ig

A 15 kg-os szabványos súlyhatár lehetővé teszi a korlátozás nélküli mérlegelést. A digitális mérleg mindenkinek készült, aki nagyobb mennyiségű alapanyagot készít, nem csak gyümölcsök tartósításakor vagy lekvárkészítéskor. Ha túllépi a határértéket, a túlterhelésjelző azonnal figyelmezteti Önt. A nagy érzékenység biztosítja a pontos 1 g-os mérést, amit nagyra fog értékelni édességek sütésekor és összetettebb receptek elkészítésekor. Egyszerűen állítsa be a mértékegységet g, oz, lb vagy kg a kijelzőn.

Tára funkció (TARE)

Ha főzés vagy sütés közben nem szeretne sok időt tölteni a hozzávalók mérlegelésével és előkészítésével, akkor szüksége van a TARE funkcióra. Nem kell minden egyes hozzávalót külön tálban lemérni, hanem az egyik hozzávalót a másikhoz kell adni egy tálban. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja a TARE gombot, amely nullára állítja a kijelzőt, és máris készen áll a további mérlegelésre. Aztán csak keverje meg. Milyen egyszerű!

Háttérvilágítású LCD kijelző órával

A mérleg jól olvasható, háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik. A pontos súlyt még gyenge fényviszonyok mellett is gond nélkül láthatja. A konyhában végzett munka során hasznosnak fogja találni az időjelzést és a perces funkciót. A mérleg az Ön társa lesz, amelyet szívesen tart majd kéznél és szem előtt - a kihúzható akasztóhuroknak köszönhetően.

2 elemmel működik

A mérleg két 1,5 V-os AAA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a csomaghoz. A mérleg önfigyeli az energiatakarékosságot, és ha nem kapcsolja ki manuálisan, egy idő után automatikusan kikapcsol. Az elemjelző figyelmeztet, ha eljött az elemcsere ideje, így a mérleg mindig készen áll arra, hogy együtt süssön vagy főzzön Önnel.

Vékony kialakítás és tartós rozsdamentes acél kivitel

A konyhai mérleg nagy terhelést is elbír, mégis meglepően karcsú és minden fiókban elrejthető. A tágas rozsdamentes acél mérlegfelület szép látványt nyújt, miközben ellenáll a karcolásoknak és az időnek. Sok éven át fog szolgálni, és bármely konyhapulton jól fog mutatni. A rozsdamentes acél felület tökéletes tisztaságot garantál még a tál nélküli mérlegelésnél is.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám EV023
Termékszám 2617002300
EAN 8592920052693
termék konyhai mérleg
max. terhelés 15 kg
újramérés funkció igen
szín ezüst
háttérvilágítású kijelző igen
súlymérési pontosság 1 g
LCD kijelző igen
a mérleg felülete rozsdamentes acél
túlterhelés jelző igen
táplálás 2× 1,5 V AAA (nem tartozék)
memória nem
Bluetooth nem
lemerülő elem jelzése igen
BMI – zsír, víz és izom mérése nem
automatikus kikapcsolás 35 másodperc után
súly mértékegységek g, kg, lb, oz
méretek 15 × 176 × 216 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Az elülső oldal rozsdamentes acél. Az alsó oldal műanyag.