Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Digitális mérlegek Konyhai mérlegek EMOS Digitális konyhai mérleg EV025

EMOS Digitális konyhai mérleg EV025

Cikkszám EV025
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
6 990 Ft

Javasolt termékek

1 690
Ft
Raktáron
530
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Digitális konyhai mérleg EV025

Biztonságos digitális mérleg tállal a kényelmes sütéshez és főzéshez. A mérleg speciálisan kialakított mérőfelülettel rendelkezik, amely a tálat stabilan a helyén tartja. Így megbízható segítőt kap, akár kezdő, akár tapasztalt konyhamester. Ha nem akar egy plusz percet sem tölteni a hozzávalók előkészítésével, értékelni fogja a mérlegelési funkciót. A két gomb segítségével a család minden tagja könnyen kezelheti a mérleget.

Modern dizájn praktikus tállal

A mérleghez tartozik egy műanyag tál, amelyben cukrot, diót, olajat vagy egy adag zöldséget mérhet. A mérőfelület ABS műanyag felülete úgy van kialakítva, hogy a tálat megtartsa, és megakadályozza annak elcsúszását. Az ételt a tál nélkül is mérheti közvetlenül a mérőfelületen, vagy például egy tányért is használhat. A mérleg egyszerű kialakítása minden modern konyhába illik. Ha gyakran süt, tartsa a mérleget kéznél a konyhapulton.

2 elemmel működik

A váza két 1,5 V-os AAA elemmel működik. Az akkumulátorok állapotjelzője időben jelzi, hogy az elemeket ki kell cserélni. A mérleg mindig készen áll, hogy segítsen Önnek a főzésben vagy sütésben. Automata kikapcsolási funkció kíméli az elemeket. Ha elfelejti kikapcsolni a mérleget, az két perc múlva magától kikapcsol.

Nagy mérési pontosság és 5 kg-os kapacitás

Az 1 g-os mérési pontossággal még a legbonyolultabb recepteket is könnyedén megoldhatja. A pontos súlyát a háttérvilágítással ellátott, könnyen leolvasható kijelzőről a nap bármely szakában és éjjel is megtudhatja. A mérleg 5 kg-os határértékig képes terhelést kezelni. Ha túllépi a határértéket, a túlterhelésjelző azonnal figyelmeztet. A mérleg g, oz, lb és kg mértékegységekben mérhet, amelyek könnyen beállíthatók az egységgomb segítségével.

TARE funkció

A TARE funkció azt jelenti, hogy nem kell külön-külön mérlegelni és külön tálakban előkészíteni a hozzávalókat, ahogyan azt a főzőműsorokban látja. Könnyítse meg a munkát, ha egyszerre csak egy-egy hozzávalót ad egy tálba. Egyszerűen állítsa vissza a kijelzőt a TARE gomb megnyomásával, és máris újra és újra mérhet.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám EV025
Termékszám 2617002500
EAN 8592920067109
termék konyhai mérleg
max. terhelés 5 kg
újramérés funkció igen
szín fekete
háttérvilágítású kijelző igen
súlymérési pontosság 1 g
LCD kijelző igen
a mérleg felülete ABS műanyag
túlterhelés jelző igen
táplálás 2× 1,5 V AAA (nem tartozék)
memória nem
Bluetooth nem
lemerülő elem jelzése igen
BMI – zsír, víz és izom mérése nem
automatikus kikapcsolás 2 perc után
súly mértékegységek g, oz, lb, kg, ml
méretek 20 × 198 × 223 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok