Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS Elemtöltő profi BCN-42D + 4AA 2700

Cikkszám N9341
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
17 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Intelligens és barátságos töltés 

Befektetett már újratölthető NiMH/NiCd akkumulátorokba, de azok nem tartottak sokáig, és gyorsan tönkrementek?A probléma nem feltétlenül az akkumulátorral, hanem a rosszul megválasztott töltővel is lehet.  

Ha komolyan gondolja az AA és AAA elemek töltését, ha ezt rendszeresen és sok töltési ciklusban teszi, az EMOS BCN-42D feltétlenül szükséges az Ön számára.  

Azválasztható töltési sebességek, az idősebb vagy túlságosan lemerült akkumulátorok egészségi állapota üzemmódok mellett a készülék akkumulátor kapacitásméréstés egyéb fejlett funkciókat is kínál. Ön is értékelni fogja a világos háttérvilágítású kijelzőt. 

Pohodlné nabíjení 

Nem kell korlátoznia a vele behelyezett akkumulátorok számát mint a régebbi töltőmodelleknél.  

Az EMOS BCN-42Delemmel bármilyen számú AA és AAA elem feltölthető.contrast="auto">gyorsan és egyszerűen a négy független töltőcsatornának köszönhetően nem kell párban tölteni 

Négy darab A AA 2600 mAh-s akkumulátorok közvetlenül a töltőcsomagban találhatók, így semmi sem akadályozza meg, hogy azonnal élvezze az újratölthető akkumulátorok nyújtotta előnyöket. 

Hála nekikmegspórolhatja akár 2500 hagyományos eldobható elem megvásárlását. A to se vyplatí! 

Feltöltési szakemberek számára készült 

A modell egyedülálló EMOS-konstrukciója és a széles látószögű, professzionális LCD-kijelző a szükséges információk megjelenítésére optimalizálták, azok számára, akik teljes mértékben maguk akarják irányítani az akkumulátor töltését .A kijelzőn a kiválasztott töltőhelyre, töltési/kisütési időre, az akkumulátor feszültségére, töltési szintjére, a kiválasztott üzemmódra vagy az üzemmód végére vonatkozó összes információ látható.  A készülék egyszerű kezelést kínál a vezérlőgombok segítségével. 

A szuperfeltöltési sebességnek köszönhetőena NiMH/NiCd akkumulátorok már 2 óra alatt használatra készek. 

 

Töltsön intelligensen

Szeretné nyomon követni az akkumulátorok aktuális állapotát és töltöttségi állapotát? A BCN-42D akkumulátortöltő folytonos akkumulátorkapacitás-mérést biztosít, azonosítja a hibás vagy sérült akkumulátorokat és a nem újratölthető akkumulátorokat. Szintén hasznos az intelligens ΔV funkció, amely az akkumulátor túltöltésének védelmét biztosítja, valamint a hőmérsékletvédelem funkció, amely megakadályozza a készülék túlmelegedését. A töltő, beleértve a behelyezett akkumulátorokat is, így védett a sérüléstől, rövidzárlattól, túlfeszültségtől vagy az esetleges visszapolaritástól

.

Wellness az akkumulátoroknak

Az akkumulátorai "túl vannak a fénykorukon"? Sikerült rendkívül alacsonyan kisütni őket? Nos, az EMOS BCN-42D töltő ezekre a kellemetlen helyzetekre is gondol, és egészségügyi üzemmódokkal rendelkezik az idősebb vagy túlzottan lemerült akkumulátorok számára, amelyeknek köszönhetően fokozatosan felélesztheti az akkumulátorokat és javíthatja azok élettartamát. A töltő több ellenőrzött töltési ciklust végez, és a folyamat akkor fejeződik be, amikor az akkumulátor kapacitása már nem növekszik.

Az USB-nek köszönhetően tényleg mindenhová elfér

Nincs már hely a konnektorban, és mégis fel kell töltenie a lemerült akkumulátorokat? A BCN-42D töltőhöz egy praktikus USB-C kábel tartozik, amely lehetővé teszi, hogy az akkumulátorok töltését minden olyan áramforrásról (powerbank, laptop, hálózati adapterrel történő töltés stb.) megkezdhesse, amely rendelkezik USB-A tápcsatlakozóval. Így nem számít, hogy otthon, a munkahelyén vagy akár az autóban van. Az akkumulátorok töltése szó szerint bárhol lehetséges.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám N9341
Termékszám 1603029000
EAN 8592920110034
a feltöltött cellák mérete AAA, AA
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 és 4
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban AA NiMH 2 700
töltési csatornák száma 4
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 1:15 - 5:00
töltési áram C nincs megadva
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 1 000–250 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 3:00 - 12:00
töltési idő C 3 500 mAh nincs megadva
táplálás USB 5 V/1 A
cellák száma a csomagolásban 4
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje 3:00
tápkábel (tartozék) USB-C
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 1 000–250 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók kapacitásellenőrzés
márka EMOS
méretek 110 × 99 × 39 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok