Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS Elemtöltő profi BCN-42D + 4AA 2700

Cikkszám N9341
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 24. Nálad
13 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Intelligens és barátságos töltés 

Befektetett már újratölthető NiMH/NiCd akkumulátorokba, de azok nem tartottak sokáig, és gyorsan tönkrementek?A probléma nem feltétlenül az akkumulátorral, hanem a rosszul megválasztott töltővel is lehet.  

Ha komolyan gondolja az AA és AAA elemek töltését, ha ezt rendszeresen és sok töltési ciklusban teszi, az EMOS BCN-42D feltétlenül szükséges az Ön számára.  

Azválasztható töltési sebességek, az idősebb vagy túlságosan lemerült akkumulátorok egészségi állapota üzemmódok mellett a készülék akkumulátor kapacitásméréstés egyéb fejlett funkciókat is kínál. Ön is értékelni fogja a világos háttérvilágítású kijelzőt. 

Pohodlné nabíjení 

Nem kell korlátoznia a vele behelyezett akkumulátorok számát mint a régebbi töltőmodelleknél.  

Az EMOS BCN-42Delemmel bármilyen számú AA és AAA elem feltölthető.contrast="auto">gyorsan és egyszerűen a négy független töltőcsatornának köszönhetően nem kell párban tölteni 

Négy darab A AA 2600 mAh-s akkumulátorok közvetlenül a töltőcsomagban találhatók, így semmi sem akadályozza meg, hogy azonnal élvezze az újratölthető akkumulátorok nyújtotta előnyöket. 

Hála nekikmegspórolhatja akár 2500 hagyományos eldobható elem megvásárlását. A to se vyplatí! 

Feltöltési szakemberek számára készült 

A modell egyedülálló EMOS-konstrukciója és a széles látószögű, professzionális LCD-kijelző a szükséges információk megjelenítésére optimalizálták, azok számára, akik teljes mértékben maguk akarják irányítani az akkumulátor töltését .A kijelzőn a kiválasztott töltőhelyre, töltési/kisütési időre, az akkumulátor feszültségére, töltési szintjére, a kiválasztott üzemmódra vagy az üzemmód végére vonatkozó összes információ látható.  A készülék egyszerű kezelést kínál a vezérlőgombok segítségével. 

A szuperfeltöltési sebességnek köszönhetőena NiMH/NiCd akkumulátorok már 2 óra alatt használatra készek. 

 

Töltsön intelligensen

Szeretné nyomon követni az akkumulátorok aktuális állapotát és töltöttségi állapotát? A BCN-42D akkumulátortöltő folytonos akkumulátorkapacitás-mérést biztosít, azonosítja a hibás vagy sérült akkumulátorokat és a nem újratölthető akkumulátorokat. Szintén hasznos az intelligens ΔV funkció, amely az akkumulátor túltöltésének védelmét biztosítja, valamint a hőmérsékletvédelem funkció, amely megakadályozza a készülék túlmelegedését. A töltő, beleértve a behelyezett akkumulátorokat is, így védett a sérüléstől, rövidzárlattól, túlfeszültségtől vagy az esetleges visszapolaritástól

.

Wellness az akkumulátoroknak

Az akkumulátorai "túl vannak a fénykorukon"? Sikerült rendkívül alacsonyan kisütni őket? Nos, az EMOS BCN-42D töltő ezekre a kellemetlen helyzetekre is gondol, és egészségügyi üzemmódokkal rendelkezik az idősebb vagy túlzottan lemerült akkumulátorok számára, amelyeknek köszönhetően fokozatosan felélesztheti az akkumulátorokat és javíthatja azok élettartamát. A töltő több ellenőrzött töltési ciklust végez, és a folyamat akkor fejeződik be, amikor az akkumulátor kapacitása már nem növekszik.

Az USB-nek köszönhetően tényleg mindenhová elfér

Nincs már hely a konnektorban, és mégis fel kell töltenie a lemerült akkumulátorokat? A BCN-42D töltőhöz egy praktikus USB-C kábel tartozik, amely lehetővé teszi, hogy az akkumulátorok töltését minden olyan áramforrásról (powerbank, laptop, hálózati adapterrel történő töltés stb.) megkezdhesse, amely rendelkezik USB-A tápcsatlakozóval. Így nem számít, hogy otthon, a munkahelyén vagy akár az autóban van. Az akkumulátorok töltése szó szerint bárhol lehetséges.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám N9341
Termékszám 1603029000
EAN 8592920110034
a feltöltött cellák mérete AAA, AA
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 és 4
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban AA NiMH 2 700
töltési csatornák száma 4
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 1:15 - 5:00
töltési áram C nincs megadva
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 1 000–250 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 3:00 - 12:00
töltési idő C 3 500 mAh nincs megadva
táplálás USB 5 V/1 A
cellák száma a csomagolásban 4
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje 3:00
tápkábel (tartozék) USB-C
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 1 000–250 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók kapacitásellenőrzés
márka EMOS
méretek 110 × 99 × 39 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok