Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS Gázérzékelő GS869

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 28. Nálad
13 491 Ft
10% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ERZEKELOK10
14 990 Ft
Leírás

Termék leírás

Az érzékelő jelzi a gyúlékony gázok (földgáz, metán, propán, bután) szivárgását.

Bővített leírás

Az Ön háztartásában is található tűz- és robbanásveszélyes anyaggal működő gáztűzhely, gázkazán vagy egyéb berendezés? Helytelen kezelés vagy a berendezés meghibásodása esetén gázszivárgás következhet be, ami robbanást vagy tüzet okozhat. Ha szeretné uralni a helyzetet a gázszivárgás ellenőrzésére is van elérhető megoldás. A GS869 gázérzékelő garantálja, hogy háztartásunk és szeretteink épsége nem lesznek közvetlen életveszélynek kitéve földgáz, metán, propán vagy bután szivárgása miatt.

Időben leleplezi a veszélyt

A gáz alattomos gyilkos. Szivárgása elsőre nehezen észrevehető és bizonyos esetekben még érezni sem lehet. Ez zárt térben veszélyes gázok felhalmozódásához vezethet anélkül, hogy bárki észrevenné.

Védje meg saját és családja egészségét és biztonságát! Szereljen be a háztartásába GS869 gázérzékelőt, amelynek köszönhetően hosszú távon is biztos lehet abban, hogy gázkészüléke nem romlott el, vagy nem felejtette el senki kikapcsolni.

A gázkészülékek felügyelete 5 évre megoldva

A GS869 gázérzékelő megvédi Önt egy esetleges robbanás és tűz veszélyétől 5 teljes évre. Ez az egyszerű eszköz, amelyet könnyen beszerelhet otthonába vagy lakókocsijába meg fogja nyugtatni, hogy gázkészülékeivel minden rendben van. Nyugodt lehet az álma.

Fény- és hangjelzés

A gázérzékelő hangos szirénával és színes LED-ekkel van felszerelve. Annak érdekében, hogy teljesen bizonyos lehessen a készülék működőképességét illetően, a TEST/HUSH gombbal bármikor könnyen tesztelheti a riasztás működését. Ha minden rendben van, akkor a zöld LED kigyullad és a piros LED villogni kezd. Megszólal a hangjelzés is.

Ha a készülék nem működik megfelelően, erre időben figyelmeztetni fog 30 másodpercenkénti hangos sípolással és a sárga és zöld LED-ek kigyulladásával.

Karbantartás nélküli tápellátás

A GS869 gázérzékelő vitathatatlan előnye, hogy beszerelés után egyszerűen csak csatlakoztatni kell a 230 V-os hálózathoz. Az eszköz 3 percen belül alkalmazkodik, majd teljesen üzemkész. A következő 5 évben nem kell aggódnia az elemek rendszeres cseréje miatt, mint más típusú érzékelők esetében. Elég az ajánlott időközönként tesztelni a teljes eszköz működőképességét.

Egyszerű szerelés

A gázérzékelő falra szerelhető vagy a helyiségben bárhol szabadon elhelyezhető. Az egyszerű falra szerelést a szerelőlemez biztosítja, amelyet csavarral lehet a falra rögzíteni. A működő gázérzékelő ezután egyszerűen felerősíthető a szerelőlemezre a rögzítőfülek segítségével. A GS869 gázérzékelő ekkor teljesen használatra kész.

Az érzékelő elhelyezése

Gázérzékelőt javasolt minden olyan helyiségben felszerelni, ahol fennáll a gázszivárgás veszélye. Például a konyhában és a kazánházban. A földgáz könnyebb, mint a levegő, ezért felfele száll és a szivárgás pontja feletti teret kitöltve felgyülemlik. Ezért ideális esetben az érzékelőt tanácsos közvetlenül a valószínűsíthető szivárgási hely fölé telepíteni.

Minden biztonsági szabványnak megfelel

Az EMOS GS869 gázérzékelője minőségi tanúsítványt kapott a rangos brit BSI-től (British Standards Institution - Brit Szabványügyi Intézet). Ez az intézet laboratóriumaiban a világ minden tájáról származó berendezések biztonságát és minőségét teszteli. Amint egy berendezés teljesíti a szigorú tesztkövetelményeket, egyedi BSI KM azonosítót kap (ebben az esetben ez a KM 642335). Ez alapján bármikor ellenőrizhető a nemzetközi minősítés hitelessége.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P56450
Termékszám 2101505003
EAN 8592920076606
észlelés típusa gázérzékelő
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
modul hatóköre nincs megadva
jelzési hangerő >85 dB, 1 m-es távolságról
védettség IPX2D
táplálás 230 V AC
riasztások memóriaája nincs megadva
üzemi hőmérséklet -10 °C és 40 °C
üzemi nedvességtartalom 0–95 %
jelátviteli frekvencia nincs megadva
felszerelés típusa falra szerelhető vagy szabadon álló
jelzés típusa optikai és hang
a következő típusú nincs megadva
élettartam 5 év
riasztási hőmérséklet
méretek 36,3 × 117,4 × 77,4 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Andrea
    Megrendelt 2023. nov. 4.
    A termék tökéletesen becsomagolva pár nap alatt megérkezett, melyet azonnal beüzemeltem. Remélem esetleges szivárgás esetén végzi a munkáját, időben jelez majd.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A mennyezeten az érzékelő a földgázt és a metánt, míg a földön a propánt és a butánt érzékeli. Tehát attól függ, hogy milyen gázokat szeretne érzékelni.

A tápkábel 1,5 m hosszú.

Az ajánlott magasság kb. 150 cm, de legalább 180 cm a kérdés középpontjától.
Hivatalosan ez a terméken feltüntetett gyártási dátumtól számít. A valóságban az akkumulátorok első behelyezésétől kezdve.