25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata

EMOS LED éjjeli fény fotoszenzorral

Cikkszám P3316
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
4 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

 P3316 éjszakai lámpa

 Az EMOS P3316 éjszakai lámpával többé nem kell aggódnia a sötétben. Egyszerűen csatlakoztassa a konnektorba, és a fényérzékelő gondoskodik a környezeti fényerősségnek megfelelően történő be- és kikapcsolásról. Kis mérete és egyszerű, időtálló kialakítása miatt gyakorlati segítője minden otthonnak

 

<

 Számos felhasználási lehetőség

 Az EMOS P3316 Éjjeli fény nagyszerű segítője lesz a kisebb gyerekeknek, akik félnek elaludni a sötét hálószobájukban. A meleg fehér fény segíti az elalvást, és nem zavarja meg az álmukat.

 Folyosókon, lépcsőházakban és a ház vagy lakás sok más sötét sarkában is megtalálhatja a fény megfelelő helyét. Halvány, nem feltűnő fénye megkönnyíti a tájékozódást, kellemesebbé teszi a hangulatot, és bizonyos helyzetekben a fővilágítást is helyettesítheti.

 

 Két fénymód 

Nem biztos benne, hogy a fényerősség elegendő lesz? Az EMOS P3316 éjszakai lámpa két fényerősséget és a teljes kikapcsolás lehetőségét kínálja. Kényelmesen áthelyezheti a ház vagy a lakás különböző pontjaira, és a fényerősség továbbra is megfelel az aktuális igényeknek.  

<

 Energiatakarékos és automatikus működés

Az EMOS P3316 éjszakai lámpa működéséhez csak egy konnektorra van szüksége. A villamosenergia-fogyasztás jóval alacsonyabb, mint a piacon kapható leggazdaságosabb LED-izzóké. Az alacsony fogyasztást a beépített érzékelő is segíti, amely érzékeli a környezeti fényszintet, és nagyjából automatikusan kapcsolja be vagy ki a lámpát.

Nyaralni megy? Akor nincs is könnyebb, mint a villanykapcsoló használatával teljesen kikapcsolni a lámpát, és a fogyasztást átmeneti időre nullára csökkenteni. 

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P3316
Termékszám 1456000130
EAN 8592920109564
táplálás 230 V~/50 Hz
mozgásérzékelő nem
fényforrás LED
maximális fényárama 5 lm
max. világítási távolság 3 m
fény színe meleg fehér
kapcsoló igen
automatikus be-/kikapcsolás igen
üzemmódok High/Low/off
kapcsolási idő nincs megadva
fotoszenzor (fényérzékelő) igen
max. teljesítmény 1 db USB nincs megadva
max. teljesítmény összesen nincs megadva
forgatható nem
túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem nincs megadva
USB kimenetek száma nincs megadva
fogyasztás 0,4 W max.
méretek 76 × 54 × 76 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Maximum 0,4 W.