Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS LED éjjeli fény fotoszenzorral

Cikkszám P3317
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
4 790 Ft
Leírás

Bővített leírás

P3317 éjszakai lámpa

Az EMOS P3317 éjszakai lámpával többé nem kell aggódnia a sötétben. Egyszerűen csatlakoztassa a konnektorba, és a fényérzékelő automatikusan gondoskodik a bekapcsolásról, majd kikapcsolásról a környezeti fényerősségnek megfelelően. A kis méret és az egyszerű, időtlen design minden otthon praktikus segítőjévé teszi.

 

Sokféle felhasználási lehetőség

Az EMOS P3317 Éjjeli fény nagyszerű segítője lesz a kisebb gyerekeknek, akik nem félnek majd elaludni a sötétben a szobájukban. A meleg fehér fény segít elaludni, és nem zavarja meg az alvásukat.

Az folyosókon, lépcsőházakban és a ház vagy lakás sok más sötét sarkában is megtalálhatja a felhasználását. Halvány, nem feltűnő fénye megkönnyíti a tájékozódást, kellemesebbé teszi a hangulatot, és bizonyos helyzetekben a főfényt is helyettesítheti.

 

Két világítási mód

Az EMOS P3317 éjszakai lámpa két világítási módot és a teljes kikapcsolás lehetőségét kínálja. Automatikus módban a fényt egy érzékelő kapcsolja be és ki a környezeti fényerősség alapján, állandó fény módban pedig mindig világít. Ezt olyan helyzetekben lehet használni, amikor "világosítani" kell, kellemes hangulatot kell teremteni, vagy a környezeti fényerősség még mindig elég magas ahhoz, hogy az érzékelő aktiválja az éjszakai fényt.

 

Takarékos és automatikus működés

Az EMOS P3317 éjszakai lámpa működéséhez csak egy tetszőleges foglalatra van szüksége.<> Az energiafogyasztás jóval a piacon kapható leghatékonyabb LED izzóké alatt van. Az alacsony fogyasztást egy beépített érzékelő is segíti, amely értékeli a környezeti fényszintet, és teljesen automatikusan be- és kikapcsolja a lámpát. 

Nyaralni megy? Ezután nincs is könnyebb, mint a kapcsoló segítségével teljesen kikapcsolni a lámpát, és a fogyasztást átmeneti időre nullára csökkenteni. 

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P3317
Termékszám 1456000140
EAN 8592920109588
táplálás 230 V~/50 Hz
mozgásérzékelő nem
fényforrás LED
maximális fényárama 10 lm
max. világítási távolság 3 m
fény színe meleg fehér
kapcsoló igen
automatikus be-/kikapcsolás igen
üzemmódok on/off/auto
kapcsolási idő nincs megadva
fotoszenzor (fényérzékelő) igen
max. teljesítmény 1 db USB nincs megadva
max. teljesítmény összesen nincs megadva
forgatható nem
túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem nincs megadva
USB kimenetek száma nincs megadva
fogyasztás 0,4 W max.
méretek 87 × 63 × 87 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok