EMOS LED éjjeli fény fotoszenzorral

Cikkszám P3317
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. febr. 28. Nálad
4 790 Ft
Leírás

Bővített leírás

P3317 éjszakai lámpa

Az EMOS P3317 éjszakai lámpával többé nem kell aggódnia a sötétben. Egyszerűen csatlakoztassa a konnektorba, és a fényérzékelő automatikusan gondoskodik a bekapcsolásról, majd kikapcsolásról a környezeti fényerősségnek megfelelően. A kis méret és az egyszerű, időtlen design minden otthon praktikus segítőjévé teszi.

 

Sokféle felhasználási lehetőség

Az EMOS P3317 Éjjeli fény nagyszerű segítője lesz a kisebb gyerekeknek, akik nem félnek majd elaludni a sötétben a szobájukban. A meleg fehér fény segít elaludni, és nem zavarja meg az alvásukat.

Az folyosókon, lépcsőházakban és a ház vagy lakás sok más sötét sarkában is megtalálhatja a felhasználását. Halvány, nem feltűnő fénye megkönnyíti a tájékozódást, kellemesebbé teszi a hangulatot, és bizonyos helyzetekben a főfényt is helyettesítheti.

 

Két világítási mód

Az EMOS P3317 éjszakai lámpa két világítási módot és a teljes kikapcsolás lehetőségét kínálja. Automatikus módban a fényt egy érzékelő kapcsolja be és ki a környezeti fényerősség alapján, állandó fény módban pedig mindig világít. Ezt olyan helyzetekben lehet használni, amikor "világosítani" kell, kellemes hangulatot kell teremteni, vagy a környezeti fényerősség még mindig elég magas ahhoz, hogy az érzékelő aktiválja az éjszakai fényt.

 

Takarékos és automatikus működés

Az EMOS P3317 éjszakai lámpa működéséhez csak egy tetszőleges foglalatra van szüksége.<> Az energiafogyasztás jóval a piacon kapható leghatékonyabb LED izzóké alatt van. Az alacsony fogyasztást egy beépített érzékelő is segíti, amely értékeli a környezeti fényszintet, és teljesen automatikusan be- és kikapcsolja a lámpát. 

Nyaralni megy? Ezután nincs is könnyebb, mint a kapcsoló segítségével teljesen kikapcsolni a lámpát, és a fogyasztást átmeneti időre nullára csökkenteni. 

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P3317
Termékszám 1456000140
EAN 8592920109588
táplálás 230 V~/50 Hz
mozgásérzékelő nem
fényforrás LED
maximális fényárama 10 lm
max. világítási távolság 3 m
fény színe meleg fehér
kapcsoló igen
automatikus be-/kikapcsolás igen
üzemmódok on/off/auto
kapcsolási idő nincs megadva
fotoszenzor (fényérzékelő) igen
max. teljesítmény 1 db USB nincs megadva
max. teljesítmény összesen nincs megadva
forgatható nem
túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem nincs megadva
USB kimenetek száma nincs megadva
fogyasztás 0,4 W max.
méretek 87 × 63 × 87 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok