Főoldal LED világítótestek LED világítás EMOS LED mennyezeti lámpa ALVI 36W 140-2880lm dimm. állítható színhőmérséklet

EMOS LED mennyezeti lámpa ALVI 36W 140-2880lm dimm. állítható színhőmérséklet

Cikkszám ZM5166
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
45 290 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

 

Exkluzív intelligens lámpatest

A fény színét hidegfehértől a melegfehérig állíthatja, van tompítási funkció vagy környezeti világítás is - amely varázslatos hatást kelt a lámpatest körüli mennyezeten. Átmérő és teljesítmény szerint kétféle változatban kapható. Az EXCLUSIVE függőlámpa klasszikus kör alakú, és modern, nagy hatékonyságú és tartós LED-eket tartalmaz, amelyek nagy fényhasznosítással és 25 000 órás élettartammal rendelkeznek. A fedő tejdiffúzoron keresztül a fény egyenletesen és kellemesen sugárzik, széles szögben, 115°. A népszerű EXCLUSIVE lámpatestre három év kiterjesztett garancia is vonatkozik.

AzEXCLUSIVE a legjobban alkalmas modern belső terek, irodák, szállodák vagy otthonok világítására. A lámpatest teste erős és tartós acéllemezből, a diffúzor könnyű műanyagból készült. A csomagban 2 színben (fehér és ezüst) talál kereteket, így Ön választhatja ki a lámpatest végleges kialakítását. Előnye a LED-es lámpatest nagyon kis súlya és könnyű felszerelhetősége. És a legjobb a végén. Az EXCLUSIVE termékcsalád falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető.

.
 
 

Az EXCLUSIVE sorozat színvisszaadása

A távirányítóval változtathatja a lámpa színét. Beállítható a meleg fényszín (Tc < 3 300 K), amely a klasszikus izzóhoz áll a legközelebb, és a legkellemesebb hatást kelti. A semleges fehér fényszín (3 400 K < Tc < 5 200 K) ekkor áll a legközelebb a természetes napfényhez. A hideg fehér (Tc < 5 300 K) ideális munkaterületek és folyosók, illetve termékek megvilágítására.

 
 

Fali kapcsolóra reagál

Nem kell mindenhez távirányító. Ha véletlenül csak egy klasszikus fali kapcsolóhoz értesz, akkor azzal a megszokott módon ki- és bekapcsolhatod a lámpát. Ráadásul még a színhőmérséklet lépéses változtatását is lehetővé teszi. Amikor bekapcsolja a lámpát, automatikusan meleg fehér (2700K) lesz, amikor gyorsan ki- és bekapcsolja a lámpát, semleges fehérre (4000K) változik, és amikor megismétli ugyanezt a folyamatot, hideg fehérre (6500K) változik.

<
 
 
  1. On/Off - Kapcsolja be/kikapcsolja a fényt
  2. Night Light - 1. nyomja meg a gombot az éjszakai fény bekapcsolásához, 2. Nyomja meg a gombot a színhőmérséklet váltásához
  3. Dim+ - a fényerő 10 lépésben történő módosítása; a „Dim+“ hosszan nyomja meg a gombot a fényerő 100%-ra történő beállításához
  4. CCT+ - a színhőmérséklet váltakozó beállításának módosítása 8 lépésben; hosszan nyomja meg a „CCT+“ gombot a 6 500 K (hideg fehér)
  5. CCT- - a színhőmérséklet váltakozó beállításának 8 lépésben történő módosítása; hosszan nyomja meg a „CCT -“ 2 700 K (meleg fehér)
  6. Dim- - a fényerő 10 lépésben változtatható; nyomja meg hosszan a „Dim -“ gomb a fényerő 5%-ra történő beállításához
  7. CCT kapcsoló - a színhőmérséklet 3 fokozatban történő módosítása
  8. 30 perc időzítő - a mennyezeti lámpa 30 perc után automatikusan kikapcsol
  9. 60 perc időzítő - a mennyezeti lámpa 60 perc után automatikusan kikapcsol
  10. Timer Cancel - az időzítő funkció (30 és 60 perc)
megszüntetéséhez nyomja meg a gombot
 

Garancia 3 év

Kiváló minőség, prémium kivitel és megbízható működés. Az EXCLUSIVE lámpatestek legfontosabb jellemzőit a három év garancia is hangsúlyozza, amely erős garanciát jelent a vásárlók jövőbeli elégedettségére.

 

Szinte a sarkon túl is világít

A LED technológiának és a diffúzor formájának köszönhetően 115° széles szögben és megfelelő intenzitással világít meg minden tárgyat a szobában. Ezért a lámpatestet nyugodtan használhatja a szoba fő mennyezeti lámpájaként.

 

Fény és ragyogás

Az Exclusive termékcsalád sokáig ragyogni fog a világban. A lámpatest élettartama hosszú, 25 000 óra. Ez azt jelenti, hogy ha naponta négy és fél órát használja, akkor több mint 15 évig szolgálhatja Önt.

 

Dimmelhető

A lámpatest beépített dimmerrel rendelkezik. A távirányító segítségével könnyedén beállíthatja a fényerősséget tíz lépésben 5% és 100% között. A fény színe a lámpatest be- és kikapcsolásával is szabályozható.

 

Az éjszakai kényelemért

A lámpatestbe egy speciális éjszakai üzemmódot építettek be, amely minimális fényáramot használ. Az éjszakai fény javítja az esti világítás komfortját, és segít a jobb elalvásban, valamint szükség esetén a szobában való tájékozódásban. Ráadásul a lámpatest ebben az üzemmódban csak minimális fogyasztással rendelkezik.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám ZM5166
Termékszám 1539084003
EAN 8592920089507
elhelyezés mennyezet
lámpatest típus klasszikus lámpatest
összeszerelés módja csatolt
forma kör
fény színe meleg fehér–hideg fehér
fogyasztás 36 W
védettség IP20
távvezérlő igen
mozgásérzékelő nem
tompító funkció igen
méretek 500 × 60 mm átmérővel
keret színe fehér
fényáram 140–2 880 lm
helyettesítő 170 W
színhőmérséklet 2 700–6 500 K
sorozat ALVI
feszültség 220–240 V
sugárzási szög 115°
rögzítő nyílás nincs megadva
fényforrás LED
UGR< nincs megadva
lámpatest acéllemez
élettartam 25 000 óra
érzékelő hatótávolsága nincs érzékelő
színvisszaadási index (CRI) Ra > 80
a diffúzor anyaga műanyag (PMMA)
áramforrás kimeneti áramerősség nincs megadva
kategória EXCLUSIVE
flicker-free nincs megadva
frekvencia 50/60 Hz
LGP anyag nincs megadva
áramerősség 180 mA
fényhasznosítás 80 lm/W
diffúzor típusa tejfehér
teljesítménytényező > 0,9
a fürdőszobába nem
be a konyhába igen
a nappaliba, a hálószobába és a gyerekszobába igen
a folyosóra és a lépcsőn nem
a műhelybe és a garázsba nem
a kertre és az erkélyre nem
hivatalba igen
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A vezérlővel történő kikapcsolás után a lámpa még mindig tartja a feszültséget - az utolsó üzemmódot még mindig megjegyzi. Ha kikapcsolja a kapcsolóval- a feszültséget már nem tartja, képes megjegyezni az utolsó üzemmódot, de nem mértük, hogy mennyi ideig. Ezután újra bekapcsol meleg fehér üzemmódban.
Egy távirányító több lámpatestet is vezérelhet, de a vezérlés IR távirányítóval történik, így ha a jelet például mindkét lámpatest veszi, akkor ugyanúgy reagálnak, ha csak az egyiket veszi, akkor csak az egyik reagál. Tehát attól függ, milyen messze vannak egymástól a lámpatestek, és hogyan irányítja a távirányítót.

Igen, ezeknél a lámpáknál néha halk zümmögés hallatszik. Ha úgy gondolja, hogy a mennyiség nagyobb, kérjük, igényelje a terméket. Mivel gyakorlatilag minden LED-es lámpa előtétje tekercset tartalmaz, enyhe zümmögést bocsát ki. Ez azonban nem éri el az Energy star szabvány által megadott határértéket, amely 1 méterről 24 dB. Normál háztartási körülmények között, este, csendes időben felvéve, a fény ezért nem hallható.