Főoldal LED világítótestek LED világítás EMOS LED MENNYEZETI PANEL RIVI 30x30, 20W, DIMM., ÁLLÍTHATÓ SZÍNHŐM.

EMOS LED MENNYEZETI PANEL RIVI 30x30, 20W, DIMM., ÁLLÍTHATÓ SZÍNHŐM.

Cikkszám ZM5171
forma
fény színe
fogyasztás
keret színe
fényáram

27 490 Ft
Raktáron
2022. okt. 10. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
elhelyezés mennyezet
lámpatest típus klasszikus lámpatest
összeszerelés módja csatolt
forma négyzet
fény színe meleg fehér–hideg fehér
fogyasztás 20 W
védettség IP20
távvezérlő igen
mozgásérzékelő nem
tompító funkció igen
További paraméterek
Alapadatok
Márka EMOS Lighting
Cikkszám ZM5171
Termékszám 1544101800
EAN 8592920090442

Bővített leírás

 

EXCLUSIVE felületre szerelhető LED lámpa

Az EXCLUSIVE terméksor LED lámpáit a kiemelkedő fényáramon és az elegáns dizájnon túlmenően különösen kényelmes használat jellemzi a tartozék távirányítónak köszönhetően. A távirányító fokozatmentes fényerőszabályozást, színhőmérséklet-állítást, lámpacsoportok létrehozását és világítási üzemmódok beállítását teszi lehetővé. Az EXCLUSIVE sorozaton belül négyzet vagy téglalap alakú és különböző méretű modellek közül választhatunk. Van olyan modell, amely elegáns kerettel rendelkezik a diffúzor körül és van keret nélküli is. Az alumínium lámpatesttel és opál búrával szerelt EXCLUSIVE lámpacsalád kiváló minőségéről a három éves garancia is tanúskodik.

 

Személyre szabott hangulat

Az EXCLUSIVE LED lámpák a fokozatmentes fényerőszabályozás és az állítható színhőmérséklet révén kimeríthetetlen számú világítási variációt nyújtanak az optimális világítási kényelem érdekében. A színhőmérséklet a kikapcsolódást elősegítő meleg fehértől (2700 K), az olvasáshoz használható semleges fehéren át a munkához ideális hideg fehérig (6000 K) szabadon állítható. A négy legnépszerűbb világítási üzemmód előre beállított a lámpához kapott távirányítón, ám kedvünk szerint beállíthatunk saját üzemmódokat is.

 

Lámpacsoportok vezérlése kényelmesen, távirányítóval

A kényelmes távirányítóval egy gombnyomással kikapcsolhatjuk az EXCLUSIVE sorozat lámpáit, vagy átállíthatjuk a világítási üzemmódot. Soha többé nem kell félbehagynunk kedvenc filmünket, hogy megváltoztassuk a világítást és moziterem-hangulatot teremtsünk. Elég egyetlen gombnyomás. A mellékelt távirányító 2,4 GHz frekvencián működik, amely zavartalan jeltovábbítást biztosít a lámpatestig. Más technológiákkal ellentétben a világítási üzemmód megváltoztatásához nem szükséges a távirányítót a lámpatest felé irányítani.

Több, az EXCLUSIVE terméksorba tartozó lámpával is rendelkezünk? Akkor lehetőségünk van az összes lámpát egyszerre vezérelni, vagy különböző világítási paraméterű lámpacsoportokat kialakítani a távirányító segítségével. Szeretnénk a lámpák egy részét teljesen kikapcsolni, néhányat pedig bekapcsolva hagyni, de mindegyiket más-más színű világítással? Az EXCLUSIVE sorozatú lámpák esetében ez sem jelent problémát.

 
 

Egyszerű beszerelés néhány perc alatt

Az EXCLUSIVE sorozat lámpái mennyezetre vagy falra is felszerelhetőek. A csomag mindig tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt mindkét felszerelési lehetőséghez.

A szerelés három egyszerű lépésből áll, amelyet a mellékelt útmutató alapján szerelésben kevésbé jártas felhasználó is képes elvégezni.

 
 

Élethű színekkel

Az EXCLUSIVE sorozat egyes lámpái megnövelt, nevezetesen CRI>95 színvisszaadási index-szel kaphatóak. Minél magasabb a CRI értéke, annál élethűbb a színvisszaadás és annál természetesebbnek tűnnek a megvilágított tárgyak. A LED lámpák és fényforrások többsége 80-nál magasabb CRI értékkel rendelkezik, míg az igazán jó minőségűek elérik vagy meghaladják a 95-ös értéket. A magasabb CRI-vel rendelkező modellek bizonyulnak a megfelelő választásnak vállalati terek megvilágításához, ha szempont a jó minőségű színvisszaadás (textilipar, nyomdák, lakberendezés, élelmiszeripar, videógyártás és fotóstúdiók, autóipar, reklámfelületek, információs rendszerek stb).

 

FAQ – gyakori kérdések

Igen, aálieí a párování. Például egyetlen lámpa vagy lámpacsoport is használható. Ha az Exclusive sorozatból több lámpával rendelkezik, a vezérlő segítségével lehetőség van az összes lámpát egy egységként vezérelni, vagy kisebb lámpacsoportokat meghatározni, amelyek mindegyike különböző fényparaméterekkel rendelkezik. A világítási mód megváltoztatásához más technológiákkal ellentétben nem szükséges a távirányítót a lámpára irányítani. A mellékelt vezérlő 2,4 GHz-en, míg a TV-vezérlő infravörösön működik, így nem befolyásolja a finom zaj.

Az eljárás párování az návíz szakaszban található: Párování svítidel 

Az egészý inýzsebkendő bílé színű. Igen, a fény má memória az utolsóá setá mó du, így beállíthatja a vezérlőt az Ön preferenciája szerintá és kikapcsolhatja a klasszikusá offá módot a falon. 

A legfontosabb paraméterek
elhelyezés mennyezet
lámpatest típus klasszikus lámpatest
összeszerelés módja csatolt
forma négyzet
fény színe meleg fehér–hideg fehér
fogyasztás 20 W
védettség IP20
távvezérlő igen
mozgásérzékelő nem
tompító funkció igen
Egyéb paraméterek
méretek 295 × 295 × 52 mm
keret színe fehér
fényáram 140–1 400 lm
helyettesítő nincs megadva
színhőmérséklet 2 700–6 000 K
sorozat RIVI
feszültség 220–240 V
sugárzási szög 115°
rögzítő nyílás nincs megadva
fényforrás LED
UGR< 22
lámpatest alumínium
élettartam 30 000 óra
érzékelő hatótávolsága nincs érzékelő
színvisszaadási index (CRI) Ra > 80
a diffúzor anyaga műanyag (PC)
áramforrás kimeneti áramerősség nincs megadva
kategória EXCLUSIVE
flicker-free nem villog
frekvencia 50/60 Hz
LGP anyag PS
áramerősség 85 mA
fényhasznosítás 70 lm/W
diffúzor típusa tejfehér
teljesítménytényező > 0,9
a fürdőszobába nem
be a konyhába igen
a nappaliba, a hálószobába és a gyerekszobába igen
a folyosóra és a lépcsőn nem
a műhelybe és a garázsba nem
a kertre és az erkélyre nem
hivatalba igen
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.