Főoldal LED világítótestek LED világítás EMOS LED MENNYEZETI PANEL RIVI 30x60, 25W, DIMM., ÁLLÍTHATÓ SZÍNHŐM.

EMOS LED MENNYEZETI PANEL RIVI 30x60, 25W, DIMM., ÁLLÍTHATÓ SZÍNHŐM.

Cikkszám ZM5172
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
37 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

 

EXCLUSIVE LED-es függőlámpa

A LED-es lámpatestek EXCLUSIVE termékcsaládja a csúcs fényáram és az elegáns design mellett különösen nagy kezelési kényelmet kínál a csomagban található távvezérlőnek köszönhetően. Ez lehetővé teszi a sima fényerőszabályozás és fényszín-beállítás mellett a világítótestek csoportjának vezérlését, fényjelenetek létrehozását stb. Az EXCLUSIVE termékcsaládban többféle méret közül választhat négyzet vagy téglalap alakban. Vannak modellek elegáns kerettel a diffúzor körül és keret nélküli. Az EXCLUSIVE sorozat magas minőségét az alumínium testtel és tejes diffúzorral ellátott termékcsalád három év garancia is bizonyítja.

 

Szabályozott hangulat

Az EXCLUSIVE LED lámpatestek lehetővé teszik, hogy a sima fényerőszabályozás funkciónak és a fényszín-beállításnak köszönhetően a sima fényerőszabályozás rengeteg fényváltozatot hozzon létre a optimális fénykomfort érdekében a belső térben. A fény színhőmérséklete állítható a meleg fehértől (2700 K), amely alkalmas a pihenéshez, a semleges fehéren át az olvasáshoz, a hideg fehérig (6000 K), amely alkalmas a munkához. A négy legnépszerűbb fénymód előre be van állítva a mellékelt távirányítón, a többit pedig maga állíthatja be.

 

Lámpatestek csoportjának vezérlése a komfortvezérlővel

A komfortvezérlőnek köszönhetően a világítási mód megváltoztatása vagy az EXCLUSIVE lámpatest teljes kikapcsolása pillanatok kérdése. Nem kell elhagynia kedvenc filmjét, hogy megváltoztassa a világítást és moziszerű hangulatot teremtsen. Egy gombnyomással. A mellékelt meghajtó 2,4 GHz-en működik, biztosítva a zavartalan jelfogadást a lámpatest oldalán. Más technológiákkal ellentétben nem szükséges a vezérlővel a lámpatestre mutatni a világítási mód megváltoztatásához.

Más EXCLUSIVE sorozatú lámpatestek vannak telepítve? Ezután lehetőség van az összes lámpatest egyetlen egységként történő vezérlésére vagy kisebb lámpatestcsoportok meghatározására, amelyek mindegyike különböző fényparaméterekkel rendelkezik a vezérlővel. A lámpatestek egy részét teljesen kikapcsolva, egy részét bekapcsolva szeretné hagyni, és mindegyiknek más színű fényt szeretne adni? Az EXCLUSIVE sorozatú lámpatestek esetében ez sem jelent problémát.

 
 

Egyszerű telepítés percek alatt

Az EXCLUSIVE lámpatestek a szoba mennyezetére vagy falára szerelhetők. Mindkét elhelyezési lehetőséghez minden szükséges tartozékot mindig tartalmaz.A telepítés három egyszerű lépésben történik, és a mellékelt útmutató szerint még a kevésbé gyakorlott felhasználó is képes kezelni.

 
 

A színek ugyanolyan élénkek

A kiválasztott EXCLUSIVE lámpatestmodelleket megnövelt színvisszaadási indexszel (CRI>95) szállítjuk. Minél magasabb a CRI-érték, annál élénkebb a színvisszaadás és annál természetesebbnek tűnnek a tárgyak ilyen fényben. A legtöbb LED-es lámpatest és fényforrás CRI-értéke meghaladja a 80-at, az igazán magas minőségűek pedig elérik a 95-öt és afelettit.A magasabb CRI-vel rendelkező modellek a kézenfekvő választás, különösen azok számára, akik vállalati helyiségek megvilágítására szeretnének használni magas minőségi igényű színvisszaadást (textíliák, nyomdaipar, belsőépítészet, élelmiszeripar, videokészítés és fotóstúdiók, autóipar, reklámfelületek, információs rendszerek) stb.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám ZM5172
Termékszám 1544102400
EAN 8592920090466
elhelyezés mennyezet
lámpatest típus klasszikus lámpatest
összeszerelés módja csatolt
forma négyszög
fény színe meleg fehér–hideg fehér
fogyasztás 25 W
védettség IP20
távvezérlő igen
mozgásérzékelő nem
tompító funkció igen
méretek 295 × 595 × 52 mm
keret színe fehér
fényáram 210–2 100 lm
helyettesítő nincs megadva
színhőmérséklet 2 700–6 000 K
sorozat RIVI
feszültség 220–240 V
sugárzási szög 115°
rögzítő nyílás nincs megadva
fényforrás LED
UGR< 22
lámpatest alumínium
élettartam 30 000 óra
érzékelő hatótávolsága nincs érzékelő
színvisszaadási index (CRI) Ra > 80
a diffúzor anyaga műanyag (PC)
áramforrás kimeneti áramerősség nincs megadva
kategória EXCLUSIVE
flicker-free nem villog
frekvencia 50/60 Hz
LGP anyag PS
áramerősség 110 mA
fényhasznosítás 85 lm/W
diffúzor típusa tejfehér
teljesítménytényező > 0,9
a fürdőszobába nem
be a konyhába igen
a nappaliba, a hálószobába és a gyerekszobába igen
a folyosóra és a lépcsőn nem
a műhelybe és a garázsba nem
a kertre és az erkélyre nem
hivatalba igen
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A fényt nem lehet kapcsolóval vezérelni.

A fény több vezérlővel is vezérelhető. Ha a kapcsolót kikapcsolják vagy leválasztják a tápegységről, a készülék megjegyzi az utoljára beállított üzemmódot.