Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal LED világítótestek LED világítás EMOS LED panel RIVI beépíthető 36W, term. fehér, CCT, UGR

EMOS LED panel RIVI beépíthető 36W, term. fehér, CCT, UGR

Cikkszám ZR5410
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
39 490 Ft

Javasolt termékek

5 090
Ft
Raktáron
8 390
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

LED beépíthető lámpatest EXCLUSIVE

A EXCLUSIVE LED-es lámpatest nemcsak csúcs fényáramot és elegáns designt kínál, hanem a lámpával együtt megvásárolható távvezérlő vezérlőnek köszönhetően nagyfokú kezelési kényelmet is. Az sima fényerőszabályozás és fényszín-beállítás mellett lehetővé teszi a világítótestek csoportjának vezérlését, fényjelenetek létrehozását stb. is. Az EXCLUSIVE alumínium testtel és tejes diffúzorral ellátott lámpatest magas minőségét a három év garancia is bizonyítja.

Lámpatestek csoportjának vezérlése a komfortvezérlővel

A lámpatesthez megvásárolható komfortvezérlőnek köszönhetően a világítási mód megváltoztatása vagy az EXCLUSIVE lámpatest teljes kikapcsolása pillanatok kérdése. Nem kell elhagynia kedvenc filmjét, hogy megváltoztassa a világítást és moziszerű hangulatot teremtsen. Egy gombnyomással. Más technológiákkal ellentétben a világítási mód megváltoztatásához nem kell a távirányítót a lámpatestre irányítani.
       
Az EXCLUSIVE sorozatból több lámpatestet is telepített? Ezután lehetőség van az összes lámpatest egyetlen egységként történő vezérlésére vagy kisebb lámpatestcsoportok meghatározására, amelyek mindegyike különböző fényparaméterekkel rendelkezik, a vezérlő segítségével. A lámpatestek egy részét teljesen kikapcsolva, egy részét bekapcsolva szeretné hagyni, és mindegyiknek más színű fényt szeretne adni? Az EXCLUSIVE sorozatú lámpatestek esetében ez sem jelent problémát.

Szabályozott hangulat

Az EXCLUSIVE LED-es lámpatest a sima fényerőszabályozás funkciónak és a fényszín beállítási lehetőségének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a világítás számos lehetőségét hozza létre a optimális világítási komfort érdekében a belső térben. A fény színhőmérséklete állítható a meleg fehértől (2700 K), amely alkalmas a pihenéshez, a semleges fehéren át az olvasáshoz, a hideg fehérig (6000 K), amely alkalmas a munkához.

Egyszerű telepítés percek alatt

Az EXCLUSIVE lámpatestet raszteres mennyezetekhez tervezték, és többféleképpen telepíthető. A különböző tartozékok (keret, kábelek stb.) segítségével a telepítés falra szerelve és felfüggesztve is lehetséges.

Live-szerű színek

Az EXCLUSIVE lámpatestet alacsony UGR<19 vakító indexű változatban szállítjuk. Minél alacsonyabb az UGR-érték, annál kellemesebb a kibocsátott fény a felhasználó számára. Az alacsonyabb UGR-értékkel rendelkező lámpatestek kézenfekvő választásnak számítanak, különösen azok számára, akik irodák, de lakótér, gyerekszobák stb.

megvilágítására is szeretnék használni őket.
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám ZR5410
Termékszám 1544213670
EAN 8592920097427
elhelyezés mennyezet
lámpatest típus panelek
összeszerelés módja beépített
forma négyzet
fény színe meleg fehér–hideg fehér
fogyasztás 36 W
védettség IP20
távvezérlő nem
mozgásérzékelő nem
tompító funkció igen
méretek 595 × 595 × 10 mm
keret színe fehér
fényáram 3 600 lm
helyettesítő 4× 18 W CFL
színhőmérséklet 2 700–6 000 K
sorozat RIVI
feszültség 220–240 V
sugárzási szög 90°
rögzítő nyílás nincs megadva
fényforrás LED
UGR< 19
lámpatest alumínium
élettartam 30 000 óra
érzékelő hatótávolsága nincs érzékelő
színvisszaadási index (CRI) Ra > 80
a diffúzor anyaga műanyag (PC)
áramforrás kimeneti áramerősség 900 mA
kategória EXCLUSIVE
flicker-free igen
frekvencia 50/60 Hz
LGP anyag PS
áramerősség 155 mA
fényhasznosítás 100 lm/W
diffúzor típusa mikroprizmás
teljesítménytényező > 0,9
a fürdőszobába nem
be a konyhába nem
a nappaliba, a hálószobába és a gyerekszobába nem
a folyosóra és a lépcsőn nem
a műhelybe és a garázsba nem
a kertre és az erkélyre nem
hivatalba igen
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Kapcsolja be a lámpatestet, és 10 másodpercen belül nyomja meg a piros gombot vesszővel, a kék gombot, a piros gombot vesszővel és a kék gombot. A lámpatest egyszer villogni fog a párosítási folyamat befejezéseként.

A meghajtót külön kell megvásárolni. A ZR9410 jelölés alatt található.

A névleges áram minden egyes LED-meghajtónál fel van tüntetve, nagyobb számok esetén megszakítónként célszerű C karakterisztikájú megszakítót használni.
Nincs szükség vezérlőegységre.

A karbantartási tényezőt általában nem adják meg (nem használják) az élettartam hossza miatt.

Általában mindazok, amelyek távirányítóval rendelkeznek.
Általában mindazok, amelyek távirányítóval rendelkeznek.
A LED paneleket a mennyezetre kell felszerelni, és az érzékelőt a környezeti fényre való érzékenységnek, a megfelelő kapcsolási időnek és az érzékelő hatótávolságának megfelelően kell beállítani (az érzékelési tartományt 1,6-1,7 m magas, 1-1,5 m/s sebességgel mozgó emberekre állítják be).

Igen, megteheti. Csak azokat, amelyeken ez szerepel, nem szabad fafelületre szerelni.

Kapcsolódnak:

N - kék - középső vezeték (semleges)...semleges
L - barna - munka vezeték (feszültség alatt)...fázis

A világítás intenzitásának átkapcsolása a kapcsoló azonnali kattintása után történik másodpercenként. 

Megtörténhet néha, hogy a lámpatest nem így reagál, és a kapcsoló kattintásával az intenzitást a kattintások közötti időköz hosszától függetlenül változtatja: 

Ez nagyon gyakran előfordul, ha a vezetékezés nem a szabványoknak megfelelően történt. Ennek több oka is lehet, de gyakran előfordul, hogy a hálózatban maradó feszültséget indukálnak, és néhány ilyen lámpatestnél ez problémát okozhat. A megoldás gyakran az, hogy a lámpatestek elé tesznek egy alkatrészt: egy szuppresszív kondenzátort, amely segít a terméknek eltávolítani a maradó feszültséget.

Ez egy polipropilén kondenzátor: JFW-100N/310-P10

Ez egy polipropilén kondenzátor: JFW-100N/310-P10

.
Mindig a lámpatestből érkező fényáramot adjuk meg.

A lámpatestet egy ideig bekapcsolva kell hagyni az utoljára beállított üzemmódban, hogy elmentse azt, majd a fali kapcsoló kikapcsolása után a lámpatest emlékezni fog az utolsó üzemmódra.

Fa alapra történő telepítés is lehetséges.

A LED-csíkok nem cserélhetők. 

Ez sem ajánlott, mivel a szakszerűtlen beavatkozás meghibásodást okozhat. 

Ez két különböző technológia:

A háttérvilágításos technológiájú (LEXXO) panelek gyártási költségei alacsonyabbak (egyszerűbb a kialakításuk), és könnyebb nagyobb fényhasznosítást elérni. Másrészt viszont magasabbak (30 mm vs. 10 mm) és valamivel kevésbé egyenletes a fénykibocsátásuk.

Az Edgelite technológiájú panelek (PROXO) előállítási költségei magasabbak (ez nem csak a felhasznált anyagokról, hanem a teljes gyártási folyamatról szól), és fényhasznosításukat a fényvezető lemez előállításához használt anyag határozza meg, amely a lámpatest azon része, amely gyakorlatilag biztosítja a LED-chipek által kibocsátott fényáram eloszlását. Kialakításuknak köszönhetően alacsonyabbak lehetnek és egyenletesebb a kibocsátott fénykibocsátásuk.

A lámpatestek vastagsága és a különböző típusú panelek használatának lehetősége fontos paraméter lehet a megrendelő számára, ahol vékonyabb panelek építhetők be pl. rugók segítségével gipszkartonba, acélkábelek segítségével történő függesztés esetén. Hasonlóképpen, a háttérvilágítású panelekhez szükséges 70 mm-hez képest csak 45 mm hosszú, pattintható keretet lehet használni.

A klasszikus raszteres mennyezetekbe történő beépítésnél, ahol a vastagság nem játszik szerepet, mindenképpen a LEXXO panelek használatát javasoljuk, éppen a fent említett pozitívumok - alacsonyabb ár, nagyobb hatékonyság és ebből adódóan alacsonyabb energiafogyasztás - miatt.

Miért nem használjuk a LEXXO paneleket?

Nem ajánlom az ilyen telepítést. Ezek a lámpák nem szerepelnek a kínálatunkban.

Ez a kapcsolat egyenesen arányos.

Példa: 150W = 20.000 lumen

100W = kb. 13.000 lumen