25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata

EMOS METEOROLÓGIAI ÁLLOMÁS E5059

Cikkszám E5059
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 2. Nálad
94 990 Ft

Javasolt termékek

8 590
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

A Profi időjárásállomás felülmúlja az elvárásokat

Mit vegyek fel? Szükségem lesz esernyőre? Vagy inkább napszemüveg? Ha Ön is azok közé tartozik, akik szeretik kézben tartani a dolgokat, akkor az okos, vezeték nélküli EMOS időjárásmérő állomás kétségtelenül megérdemli a figyelmét. Az igazi ínyenceknek szánt legfejlettebb időjárás-állomás, amelynek nagy előnye, hogy egy intelligens alkalmazáson keresztül kezelhető, csinos fekete dizájnjával már első látásra megragadja a tekinteteket. Sőt, ha meglátod, mire képes! Kezeli az az összes alapvető adat, például a hőmérséklet, a páratartalom és a nyomás mérését. De az időjárás-állomás egyéb funkciói megérdemlik, hogy közelebbről is megnézzük!

Az időjárás, mint a tenyerén

Egy pillantás, és máris tisztán lát! A világos LED-kijelzőnek köszönhetően nem kell sokáig nézegetnie az egyes mérési értékeket. A széles látószöget biztosító Kényelem nézet funkcióval kombinálva Ön egy pillantással tájékozódhat. Nagyon hasznosnak fogja találni a automatikus időbeállítás a WiFi-kapcsolaton keresztül. Ennek a funkciónak köszönhetően az időjárás-állomás mindig a pontos időt mutatja, anélkül, hogy az órát be kellene állítani. Különösen értékelni fogja ezt a funkciót a nyári/téli időszámítás váltásakor. Az időjárásállomás lehetővé teszi a megfelelő időzóna beállítását is, és a naptár is említésre méltó. Egy másik praktikus funkció, amellyel ez a készülék rendelkezik, az ébresztőóra.

Mobil időjárásállomás

Mobil telefonunkkal mindenféle eszközt vezérelünk, miért ne lehetne az időjárásállomás is? A TUYA Smart alkalmazás az időjárás-állomás adatainak vezérlésére szolgál. Az alkalmazásban egyszerűen megfigyelheti az aktuális hőmérséklet- és páratartalom-adatokat, vagy beállíthatja a hőmérsékleti riasztás határértékeit. Megjelenít egy hőmérsékleti görbét, amely exportálható.

Szél, eső... minden ellenőrzés alatt

A smart pro időjárásállomás a szokásos értékek, például a beltéri és kültéri hőmérséklet mellett más hasznos információkat is megjelenít, például a páratartalmat vagy a holdfázist. Emellett fel van szerelve egy szélsebességet és szélirányt mérő anemométerrel. Van azonban egy szivárgásmérő és egy barométer is, amely a légköri nyomást mutatja, így az időjárási információk nagyon átfogóak. További előnyei közé tartozik a napenergiával működő kültéri érzékelő, amely a napfény (UV-sugárzás) intenzitását és időtartamát méri.

Profi időjárás-előrejelzés

A profi időjárásállomás nemcsak az aktuális időjárást mutatja, hanem időjárás-előrejelzést is kínál a következő néhány órára, nagy pontossággal. A műszer olyan fontos adatokat is rögzít, mint a minimális vagy maximális hőmérséklet. Van egy hőmérséklet trendjelző és egy hőmérséklet riasztási funkció is. A vezeték nélküli időjárás-állomás kültéri érzékelővel rendelkezik, amelynek hatótávolsága legfeljebb 50 méter. A kültéri hőmérsékletet -40 °C és +70 °C között, a beltéri hőmérsékletet pedig -10 °C és +50 °C között méri, mindkettő 0,1 °C felbontással. A kültéri és beltéri páratartalmat 1% és 99% RH között méri 1%-os felbontással.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám E5059
Termékszám 2606171000
EAN 8592920104088
AC (hálózati) adapter igen, 5 V DC/1 200 mA (tartozék)
lehetséges kiegészítő érzékelő használata nem
az érzékelő hatótávolsága akár 50 m
barométer igen
képernyőméret 163 × 120 mm
kivetítés nem
falra függesztés lehetősége igen
vezetékes szonda az érzékelőhöz nem
külső hőmérséklet -40 °C és +70 °C, felbontás 0,1 °C
külső páratartalom 1 % a 99 % RV, felbontás 1 %
időjárás-előrejelzés igen
órák wifi
min. és max. hőmérséklet igen
folyamatos háttérvilágítás igen
holdfázisok igen
dátum igen
nyomás tendencia nem
hőmérő típusa vezeték nélküli – smart
az állomás tápellátása 3× 1,5 V AAA (nem tartozék)
naptár igen
belső hőmérséklet -10 °C és +50 °C, felbontás 0,1 °C
csapadékmérő igen
hőmérséklet tendencia igen
LED háttérvilágítás igen
tengerszint feletti magasság beállítása igen
színes kijelző (black mask) háttérvilágítású nem
12/24 időformátum igen
az érzékelő tápellátása 1× 3,7 V 4 400 mAh Li-ion 21700T
ébresztőóra igen
belső páratartalom 1 % a 99 % RV, felbontás 1 %
szélsebességmérő igen
hőmérséklet figyelmeztetés igen
időzónák igen
termék meteorológiai állomás
elektronikus felületi háttérvilágítás igen
szundi igen
opció a hőmérséklet mértékegység beállítására: °C/°F °C/°F
jelátviteli frekvencia 868 MHz
a főegység méretei 30 × 215 × 173 mm
érzékelő méretei 151 × 396 × 313 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Csak a párosításkor, utána nem.

E5059 - 1 színes kijelző, csapadékérzékelő és anemométer egyben, max. 1 érzékelő csatlakoztatható, Tuya mobilalkalmazás támogatása (android, iOS) a mért értékek részletes rögzítéséhez és időjárás-előrejelzéshez, az adatok Excelbe történő exportálásának támogatása.

Az összes érzékelő az anemométer (szélcsatorna) belsejében van elrejtve, jelenleg nincs raktáron. Nincs más tartalék szenzor, amit csatlakoztatni lehetne.

A párosítás automatikus, tartsa mindkét egységet együtt, amikor párosítja. Lásd még az utasítások részt.

Normális WIFI-kapcsolati feltételek mellett az alkalmazás folyamatosan frissíti a felhasználói adatokat, kivéve az RF-adatok 67 másodpercenkénti frissítését.

Elképzelhető, hogy a tartály eltömődött, javasoljuk, hogy ellenőrizze - lehet, hogy van egy eltömődött lyuk.

Elképzelhető, hogy az érzékelő akkumulátora lemerült, ebben az esetben javasoljuk, hogy töltse fel és küldje vissza. 

Az érzékelő akkumulátor lemerült.

A szélsebesség mindaddig rögzítésre kerül a grafikonon, amíg az ügyfél nem törli az adatokat az alkalmazásban. 

A kijelzőn más nyelv nem állítható be. Más nyelv beállítása csak a TUYA alkalmazásban lehetséges. 

Ha tűzfal van bekapcsolva, javaslom, hogy kapcsolja ki a hálózati kapcsolatokhoz. A mobiltelefonnak vagy a táblagépnek ugyanarra a hálózatra kell csatlakoznia, amelyhez az időjárás-állomást csatlakoztatni szeretné. Ami a jelszót illeti, az eljárás leírása szerint... megadja (kiválasztja) a hálózat nevét és beírja a jelszót.

Az LCD kijelzőn megjeleníti a normál értékeket, de a mobilon már nem jeleníti meg a mérési előzményeket stb. Nem lesz lehetőség a mobilon keresztül történő vezérlésre.