EMOS METEOROLÓGIAI ÁLLOMÁS E5059

Cikkszám E5059
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. ápr. 4. Nálad
94 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

9 390
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

A Profi időjárásállomás felülmúlja az elvárásokat

Mit vegyek fel? Szükségem lesz esernyőre? Vagy inkább napszemüveg? Ha Ön is azok közé tartozik, akik szeretik kézben tartani a dolgokat, akkor az okos, vezeték nélküli EMOS időjárásmérő állomás kétségtelenül megérdemli a figyelmét. Az igazi ínyenceknek szánt legfejlettebb időjárás-állomás, amelynek nagy előnye, hogy egy intelligens alkalmazáson keresztül kezelhető, csinos fekete dizájnjával már első látásra megragadja a tekinteteket. Sőt, ha meglátod, mire képes! Kezeli az az összes alapvető adat, például a hőmérséklet, a páratartalom és a nyomás mérését. De az időjárás-állomás egyéb funkciói megérdemlik, hogy közelebbről is megnézzük!

Az időjárás, mint a tenyerén

Egy pillantás, és máris tisztán lát! A világos LED-kijelzőnek köszönhetően nem kell sokáig nézegetnie az egyes mérési értékeket. A széles látószöget biztosító Kényelem nézet funkcióval kombinálva Ön egy pillantással tájékozódhat. Nagyon hasznosnak fogja találni a automatikus időbeállítás a WiFi-kapcsolaton keresztül. Ennek a funkciónak köszönhetően az időjárás-állomás mindig a pontos időt mutatja, anélkül, hogy az órát be kellene állítani. Különösen értékelni fogja ezt a funkciót a nyári/téli időszámítás váltásakor. Az időjárásállomás lehetővé teszi a megfelelő időzóna beállítását is, és a naptár is említésre méltó. Egy másik praktikus funkció, amellyel ez a készülék rendelkezik, az ébresztőóra.

Mobil időjárásállomás

Mobil telefonunkkal mindenféle eszközt vezérelünk, miért ne lehetne az időjárásállomás is? A TUYA Smart alkalmazás az időjárás-állomás adatainak vezérlésére szolgál. Az alkalmazásban egyszerűen megfigyelheti az aktuális hőmérséklet- és páratartalom-adatokat, vagy beállíthatja a hőmérsékleti riasztás határértékeit. Megjelenít egy hőmérsékleti görbét, amely exportálható.

Szél, eső... minden ellenőrzés alatt

A smart pro időjárásállomás a szokásos értékek, például a beltéri és kültéri hőmérséklet mellett más hasznos információkat is megjelenít, például a páratartalmat vagy a holdfázist. Emellett fel van szerelve egy szélsebességet és szélirányt mérő anemométerrel. Van azonban egy szivárgásmérő és egy barométer is, amely a légköri nyomást mutatja, így az időjárási információk nagyon átfogóak. További előnyei közé tartozik a napenergiával működő kültéri érzékelő, amely a napfény (UV-sugárzás) intenzitását és időtartamát méri.

Profi időjárás-előrejelzés

A profi időjárásállomás nemcsak az aktuális időjárást mutatja, hanem időjárás-előrejelzést is kínál a következő néhány órára, nagy pontossággal. A műszer olyan fontos adatokat is rögzít, mint a minimális vagy maximális hőmérséklet. Van egy hőmérséklet trendjelző és egy hőmérséklet riasztási funkció is. A vezeték nélküli időjárás-állomás kültéri érzékelővel rendelkezik, amelynek hatótávolsága legfeljebb 50 méter. A kültéri hőmérsékletet -40 °C és +70 °C között, a beltéri hőmérsékletet pedig -10 °C és +50 °C között méri, mindkettő 0,1 °C felbontással. A kültéri és beltéri páratartalmat 1% és 99% RH között méri 1%-os felbontással.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám E5059
Termékszám 2606171000
EAN 8592920104088
AC (hálózati) adapter igen, 5 V DC/1 200 mA (tartozék)
lehetséges kiegészítő érzékelő használata nem
az érzékelő hatótávolsága akár 50 m
barométer igen
képernyőméret 163 × 120 mm
kivetítés nem
falra függesztés lehetősége igen
vezetékes szonda az érzékelőhöz nem
külső hőmérséklet -40 °C és +70 °C, felbontás 0,1 °C
külső páratartalom 1 % a 99 % RV, felbontás 1 %
időjárás-előrejelzés igen
órák wifi
min. és max. hőmérséklet igen
folyamatos háttérvilágítás igen
holdfázisok igen
dátum igen
nyomás tendencia nem
hőmérő típusa vezeték nélküli – smart
az állomás tápellátása 3× 1,5 V AAA (nem tartozék)
naptár igen
belső hőmérséklet -10 °C és +50 °C, felbontás 0,1 °C
csapadékmérő igen
hőmérséklet tendencia igen
LED háttérvilágítás igen
tengerszint feletti magasság beállítása igen
színes kijelző (black mask) háttérvilágítású nem
12/24 időformátum igen
az érzékelő tápellátása 1× 3,7 V 4 400 mAh Li-ion 21700T
ébresztőóra igen
belső páratartalom 1 % a 99 % RV, felbontás 1 %
szélsebességmérő igen
hőmérséklet figyelmeztetés igen
időzónák igen
termék meteorológiai állomás
elektronikus felületi háttérvilágítás igen
szundi igen
opció a hőmérséklet mértékegység beállítására: °C/°F °C/°F
jelátviteli frekvencia 868 MHz
a főegység méretei 30 × 215 × 173 mm
érzékelő méretei 151 × 396 × 313 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Csak a párosításkor, utána nem.

E5059 - 1 színes kijelző, csapadékérzékelő és anemométer egyben, max. 1 érzékelő csatlakoztatható, Tuya mobilalkalmazás támogatása (android, iOS) a mért értékek részletes rögzítéséhez és időjárás-előrejelzéshez, az adatok Excelbe történő exportálásának támogatása.

Az összes érzékelő az anemométer (szélcsatorna) belsejében van elrejtve, jelenleg nincs raktáron. Nincs más tartalék szenzor, amit csatlakoztatni lehetne.

A párosítás automatikus, tartsa mindkét egységet együtt, amikor párosítja. Lásd még az utasítások részt.

Normális WIFI-kapcsolati feltételek mellett az alkalmazás folyamatosan frissíti a felhasználói adatokat, kivéve az RF-adatok 67 másodpercenkénti frissítését.

Elképzelhető, hogy a tartály eltömődött, javasoljuk, hogy ellenőrizze - lehet, hogy van egy eltömődött lyuk.

Elképzelhető, hogy az érzékelő akkumulátora lemerült, ebben az esetben javasoljuk, hogy töltse fel és küldje vissza. 

Az érzékelő akkumulátor lemerült.

A szélsebesség mindaddig rögzítésre kerül a grafikonon, amíg az ügyfél nem törli az adatokat az alkalmazásban. 

A kijelzőn más nyelv nem állítható be. Más nyelv beállítása csak a TUYA alkalmazásban lehetséges. 

Ha tűzfal van bekapcsolva, javaslom, hogy kapcsolja ki a hálózati kapcsolatokhoz. A mobiltelefonnak vagy a táblagépnek ugyanarra a hálózatra kell csatlakoznia, amelyhez az időjárás-állomást csatlakoztatni szeretné. Ami a jelszót illeti, az eljárás leírása szerint... megadja (kiválasztja) a hálózat nevét és beírja a jelszót.

Az LCD kijelzőn megjeleníti a normál értékeket, de a mobilon már nem jeleníti meg a mérési előzményeket stb. Nem lesz lehetőség a mobilon keresztül történő vezérlésre.