EMOS Meteorológiai állomás E6016

Cikkszám E6016
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2022. dec. 14. Nálad
31 992 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
39 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

800 Ft a kóddal ADVENT20
1 000
Ft
Raktáron
800 Ft a kóddal ADVENT20
1 000
Ft
Raktáron
4 872 Ft a kóddal ADVENT20
6 090
Ft
Raktáron
3 592 Ft a kóddal ADVENT20
4 490
Ft
Nincs raktáron
10 792 Ft a kóddal ADVENT20
13 490
Ft
Nincs raktáron
Leírás

Bővített leírás

E6016 PROFI vezeték nélküli időjárás-állomás

Érdekli az aktuális beltéri és kültéri hőmérséklet? Kirándulni készül és szeretné tudni, hogy sütni fog-e a nap, vagy esni fog? Érdekli a páratartalom, a szélsebesség, esetleg a Hold aktuális fázisa? Most már nem kell a tévé bizonytalan időjárás-előrejelzéseire támaszkodni, mert otthonunk kényelméből is mindent gyorsan megtudhatunk a professzionális EMOS vezeték nélküli időjárás-állomásnak köszönhetően. Az időjárás-állomás a 168 x 93 mm méretű LED-es háttérvilágítású kijelzőjén még több mindent tud megjeleníteni, mint az aktuális hőmérséklet, páratartalom, légnyomás vagy időjárás-előrejelzés. Megmutatjuk, miért érdemes otthonra beszerezni.

 

Mennyi az idő pontosan? Erre a kérdésre is válaszol a DCF rádiójellel vezérelt időjárás-állomás. Megbízhatóan segít abban, hogy mindenhova percre pontosan odaérjünk és külön öröm, hogy a téli és nyári időszámítás közötti átállítást is önállóan elvégzi. És ha már az időnél tartunk, az időjárás-állomás egyik funkciója az ébresztőóra ismételt riasztással. Az időjárás-állomáson beállítható az időzóna, a dátum és rendelkezik egy praktikus naptárral.

 

Vezeték nélküli csapadék- és szélérzékelő

A tartozékként biztosított vezeték nélküli csapadék- és szélérzékelő segít 100%-os ellenőrzésünk alatt tartani az időjárást. Ennek a praktikus segédnek köszönhetően a kijelzőn figyelemmel kísérhetjük a szélsebesség értékét és a teljes csapadékmennyiséget.

 

Áttekinthető aktuális időjárás

Amint azt már előbb említettük, a készülék a kültéri hőmérsékletet -30 °C és +60 °C közötti tartományban 0,1 °C pontossággal, a beltéri hőmérsékletet -10 °C és +50 °C között 0,1 °C pontossággal méri. Természetesen a hőmérséklet mértékegysége állítható °C és °F között. Az áttekinthető, színes kijelző 1% és 99% közötti tartományban, 1 % pontossággal mutatja a kültéri és a beltéri relatív páratartalmat.

 

Előre jelez és emlékszik

Az EMOS professzionális időjárás-állomás azonban nem csupán az aktuális időjárást mutatja, hanem nagy előnye a következő néhány óra időjárás-előrejelzése, ahogy az is, hogy rögzíti a fontosabb adatokat, például a hőmérsékleti szélső értékeket. Az időjárás-állomáson megjeleníthetőek a hőmérsékleti és relatív páratartalom trendek, további előnye pedig a hőmérsékleti figyelmeztetés funkció, amelynek köszönhetően előre felkészülhetünk a rossz időre. És ez még nem minden: az időjárás-állomás szerves része a barométer, amely áttekintést nyújt a légnyomásról.

 

Akár 3 érzékelő csatlakoztatható akár 100 méter hatótávolsággal

Az időjárás-állomás tartozéka egy kültéri érzékelő, amellyel akár 100 méter távolságról is képes kommunikálni. És ami rendkívül hasznos, az az, hogy akár 3 érzékelő is csatlakoztatható az időjárás-állomáshoz, hogy tökéletes áttekintést kaphassunk az időjárásról az egész kertünkben. Az érzékelők tápellátását négy 1,5 V-os AA elem, az állomásét pedig elsősorban egy hálózati adapter biztosítja (ebbe azonban tehetünk három 1,5 V-os AAA elemet, hogy biztosítsuk a mért értékek megőrzését áramszünet esetén is). Az elemek nem képezik a csomag részét.

 

VA érintőkijelző

A professzionális időjárás-állomás kétségtelen előnyei közé tartozik a nagy betekintési szöget biztosító csúcskategóriás VA érintőkijelző is.

 

Ultra vékony kivitelű állomás

Az időjárás-állomás tervezése során nem csak a praktikum volt a cél, hanem az is, hogy bármilyen lakásnak a díszévé válhasson. És mi sem bizonyítja jobban, hogy sikerült elérni a kitűzött célt, mint elegáns megjelenése, amelyet a fő állomás ultra vékony kivitelének köszönhet. Az időjárás-állomást támasztója révén elhelyezhetjük egy polcon, vagy asztalon, vagy akár egyszerűen a falra is akaszthatjuk.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám E6016
Termékszám 2606164000
EAN 8592920081235
AC (hálózati) adapter igen, 5 V DC/300 mA (tartozék)
lehetséges kiegészítő érzékelő használata 3 (E06018), 1 (E06016)
az érzékelő hatótávolsága akár 100 m
barométer igen
képernyőméret 168 × 93 mm
kivetítés nem
falra függesztés lehetősége igen
vezetékes szonda az érzékelőhöz nem
külső hőmérséklet -30 °C és +60 °C, felbontás 0,1 °C
külső páratartalom 1 % a 99 % RV, felbontás 1 %
időjárás-előrejelzés igen
órák DCF (rádióvezérelt óra)
min. és max. hőmérséklet igen
folyamatos háttérvilágítás igen
holdfázisok igen
dátum igen
nyomás tendencia igen
hőmérő típusa vezeték nélküli
az állomás tápellátása 3× 1,5 V AAA (nem tartozék)
naptár igen
belső hőmérséklet -10 °C és +50 °C, felbontás 0,1 °C
csapadékmérő igen
hőmérséklet tendencia igen
LED háttérvilágítás igen
tengerszint feletti magasság beállítása igen
színes kijelző (black mask) háttérvilágítású nem
12/24 időformátum igen
az érzékelő tápellátása 4× 1,5 V AA (nem tartozék)
ébresztőóra igen, 2×
belső páratartalom 1 % a 99 % RV, felbontás 1 %
szélsebességmérő igen
hőmérséklet figyelmeztetés igen
időzónák igen
termék meteorológiai állomás
elektronikus felületi háttérvilágítás igen
szundi igen
opció a hőmérséklet mértékegység beállítására: °C/°F °C/°F
jelátviteli frekvencia 433 MHz
a főegység méretei 17 × 192 × 127 mm
érzékelő méretei 250 × 160 × 100 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Az anenométer csak az 1-es csatorna alatt működik. A 2. és 3. csatornák csak a külső hőmérsékletre és páratartalomra vonatkozó információkat tartalmazzák. Kérjük, ellenőrizze a helyes párosítást.

Zöld szöveg a fordításban: a háromszöggel ellátott nyíl az aktuális szélirányt jelzi.
Piros szöveg: a háromszög nélküli nyíl a kiegészítő telepítésnél használt, az első indításkor a szélirányt jelezte.

Megjelöli a szél irányát.

A szélerőmérő és a hőmérséklet-érzékelő műanyag.
E6016 - színes kijelző, külön csapadékérzékelő és anemométer, akár 3 hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő is csatlakoztatható, nem támogatja a mobilalkalmazást.
viz Sharepoint.

A hőmérséklet- és nyomásérzékelő a légcsavarban található. A csereérzékelő kiválasztható E06016.

Az érzékelő helye:

- Helyezze az összes egységet egymás mellé. Az időjárás-állomás 3 percen belül automatikusan beméri az érzékelők jelét. Ha az érzékelők nem találnak jelet, nyomja meg az időjárás-állomás hosszú gombját a keresés megismétléséhez, és nyomja meg az érzékelő TX gombját.

- A helyes mérés érdekében a hőmérséklet/páratartalom/fényérzékelőt és a csapadékérzékelőt a felszín felett magasabban (min. 1,5 m), vízszintes felületen, épületektől és szerkezetektől távol kell elhelyezni. A sérülések elkerülése érdekében mindkét érzékelőt szilárdan össze kell csavarozni. Először csavarozza a szerelőlemezt egy sík felületre, majd csavarja a szerelőrudat a szerelőlemezbe, amelyre a hőmérséklet/páratartalom/fényérzékelőt fogja csavarozni. A szélnek minden irányból szabadon kell áramlania a szélérzékelő körül. Győződjön meg arról, hogy a szélirányjelző és a szélsebességmérő propeller szabadon foroghat. A beépített iránytű szerint az északi nyílnak (N) a valóságban észak felé kell mutatnia. Ellenkező esetben a szél iránya mindig helytelenül jelenik meg. A megfelelő hely kiválasztása után, a telepítés előtt győződjön meg arról, hogy a főállomás az érzékelők hatótávolságán belül van. A beépített területeken az érzékelők hatótávolsága gyorsan csökkenhet.

- Ne helyezze az érzékelőket fémtárgyakra, mert az átviteli tartományuk csökken

Minpercenként küldje el az adatokat.

A készülék nem támogatja a mobilalkalmazást.

Az akkumulátorokat lúgos (nem feltöltött) 1,5V-os akkumulátoroknak kell használniuk. Ha a helyzet ismétlődik ezekkel az akkumulátorokkal, akkor a legjobb lesz, ha reklamáljuk a készüléket.

További érzékelő vásárolható az E06018 kódszám alatt.
Az esőérzékelőnél a víz azonnal lefolyik. Ezért nem szükséges télire elrejteni, csak a vízelvezető nyílásokat kell tisztán tartani.
A csapadék előzményei átkapcsolhatók, az egyes időszakok 10 másodpercig jelennek meg, majd automatikusan visszatérnek a teljes értékre. Nem módosítható. Javítva.