Főoldal Zseblámpák és fényszórók Elemlámpa tartozékok EMOS Ólom-savas akkumulátor GT6-4 P2307 lámpához

EMOS Ólom-savas akkumulátor GT6-4 P2307 lámpához

Cikkszám B9641
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 4. Nálad
4 090 Ft

Javasolt termékek

17 990
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Az EMOS akkumulátor tartaléktelepként használható lámpásokhoz, gyermekjárművekhez, vészvilágításhoz stb. A karbantartást nem igénylő, AGM kivitelű, biztonsági szelepes ólom-savas akkumulátor bármilyen helyzetben használható.

Bővített leírás

Karbantartásmentes ólom-sav akkumulátorok

A karbantartásmentes EMOS ólom-sav akkumulátorokat a UPS tartalék tápegységek, RBC-készletek, elektronikus biztonsági rendszerek (ESS), elektromos tűzjelző rendszerek (EPS), lift tartalék rendszerek stb. pótakkumulátoraként tervezték.

Az ilyen típusú akkumulátorokat nem energiatárolásra, pl. napelemes rendszerekben való felhasználásra szánják, és nem használhatók autók, motorkerékpárok és elektromos robogók indítóakkumulátoraként.

Biztonság és a legmodernebb technológia

A karbantartásmentes, szelepvezérlésű EMOS ólom-sav akkumulátorok AGM kivitelben bármilyen pozícióban beépíthetők.

AzAGM akkumulátorok az elektrolitot üveglaminát mikroszálakba áztatva tartalmazzák, amelyek az egyes ólomlemezek közötti elválasztók részét képezik. Ez lényegében egy üveggyapot, amelybe az elektrolit öntéskor beivódik. A savas kiömlés többé nem jelent kockázatot, így az akkumulátorok üzemeltetése nagyon biztonságos.

Az akkumulátor biztonsági szelepei megakadályozzák, hogy gázosodás esetén felrobbanjon. Az akkumulátor teljes burkolata megfelel a megfelelő szabványnak, és az akkumulátor megfelel az általános termékbiztonsági követelményeknek.

Akkuk feltöltése és működtetése

Az első használat előtt az akkumulátort fel kell tölteni. Ha az akkumulátort olyan készülékbe helyezi be, amely nem képes érzékelni a töltöttségi állapotát, az akkumulátor teljesen lemerülhet, ami visszafordíthatatlan károsodást - az akkumulátor tönkremenetelét - eredményezheti.

Az akkumulátor töltését megfelelő tápegységgel vagy az AGM technológiát támogató töltőberendezéssel kell elvégezni, amely 12 V-os akkumulátorok esetében 14,4 V, 6 V-os akkumulátorok esetében pedig 7,2 V töltési feszültséggel rendelkezik. Ha a töltő vagy a tápegység nem rendelkezik ezekkel a paraméterekkel, akkor hiányos töltés, gyors energiafogyasztás és szélsőséges esetben az akkumulátor tönkremenetele következik be.

A tartalékrendszerek optimális élettartama 5 év.

Kapcsolás FASTON csatlakozókon keresztül

A legtöbb EMOS karbantartásmentes ólom-sav akkumulátor FASTON csatlakozókkal van felszerelve. A FASTON terminálokat széles körben használják az elektronikus és elektromos berendezésekben, valamint az autóiparban. A FASTON terminálok lehetővé teszik a vezeték és a csatlakozó gyors csatlakoztatását az akkumulátorhoz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám B9641
Termékszám 1201000100
EAN 8595025318732
karbantartásmentes igen
feszültség 6 V
méretek 70 × 47 × 101 mm
súly 0,7 kg
optimális élettartam 5 év
tölthető elemlámpa igen
babahordozók - pl. Peg-Pérego igen
vészvilágítás igen
kémiai összetétel Pb
kapacitás 4 Ah
lámpákhoz 3810 (P2301), 3810 LED (P2304), 3810 LED EXPERT (P2305), 3810 10W + COB (P2308)
terminál faston 4,7 mm
értékesítési csomagolás 1 db
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok