Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS Ólomakkumulátor 12V 7.2Ah

Cikkszám B9654
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 24. Nálad
9 590 Ft

Javasolt termékek

18 990
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Az EMOS akkumulátor tartaléktelepként használható elektronikus rendszerekhez # biztonsági riasztórendszerekhez, tűzjelző rendszerekhez (Jablotron és Paradox központi biztonsági állomások), liftek tartalék rendszereihez, gyermekjárművekhez stb.
A karbantartást nem igénylő, AGM kivitelű, biztonsági szelepes ólom-savas akkumulátor bármilyen helyzetben használható. Az optimális élettartam szünetmentes tápegységben 5 év.

Bővített leírás

Karbantartásmentes ólom-sav akkumulátorok

A karbantartásmentes EMOS ólom-sav akkumulátorokat a UPS tartalék tápegységek, RBC-készletek, elektronikus biztonsági rendszerek (ESS), elektromos tűzjelző rendszerek (EPS), lift tartalék rendszerek stb. pótakkumulátoraként tervezték.

Az ilyen típusú akkumulátorokat nem energiatárolásra, pl. napelemes rendszerekben való felhasználásra szánják, és nem használhatók autók, motorkerékpárok és elektromos robogók indítóakkumulátoraként.

Biztonság és a legmodernebb technológia

A karbantartásmentes, szelepvezérlésű EMOS ólom-sav akkumulátorok AGM kivitelben bármilyen pozícióban beépíthetők.

AzAGM akkumulátorok az elektrolitot üveglaminát mikroszálakba áztatva tartalmazzák, amelyek az egyes ólomlemezek közötti elválasztók részét képezik. Ez lényegében egy üveggyapot, amelybe az elektrolit öntéskor beivódik. A savas kiömlés többé nem jelent kockázatot, így az akkumulátorok üzemeltetése nagyon biztonságos.

Az akkumulátor biztonsági szelepei megakadályozzák, hogy gázosodás esetén felrobbanjon. Az akkumulátor teljes burkolata megfelel a megfelelő szabványnak, és az akkumulátor megfelel az általános termékbiztonsági követelményeknek.

Akkuk feltöltése és működtetése

Az első használat előtt az akkumulátort fel kell tölteni. Ha az akkumulátort olyan készülékbe helyezi be, amely nem képes érzékelni a töltöttségi állapotát, az akkumulátor teljesen lemerülhet, ami visszafordíthatatlan károsodást - az akkumulátor tönkremenetelét - eredményezheti.

Az akkumulátor töltését megfelelő tápegységgel vagy az AGM-technológiát támogató töltővel kell elvégezni, amelynek töltési feszültsége 12 V-os akkumulátorok esetében 14,4 V, 6 V-os akkumulátorok esetében 7,2 V. Ha a töltő vagy a tápegység nem rendelkezik ezekkel a paraméterekkel, akkor hiányos töltés, gyors energiafogyasztás és szélsőséges esetben az akkumulátor tönkremenetele következik be.

A tartalékrendszerek optimális élettartama 5 év.

Kapcsolás FASTON csatlakozókon keresztül

A legtöbb EMOS karbantartásmentes ólom-sav akkumulátor FASTON csatlakozókkal van felszerelve. A FASTON terminálokat széles körben használják az elektronikus és elektromos berendezésekben, valamint az autóiparban. A FASTON terminálok lehetővé teszik a vezeték és a csatlakozó gyors csatlakoztatását az akkumulátorhoz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám B9654
Termékszám 1201000800
EAN 8595025340849
feszültség 12 V
kapacitás 7,2 Ah
karbantartásmentes igen
optimális élettartam 5 év
súly 2,2 kg
technológia AGM
EZS (elektronikus biztonsági rendszerek) igen
PBX JABLOTRON JA100K nem
EPS (elektronikus tűzvédelmi rendszerek) igen
terminál faston 4,7 mm
UPS (szünetmentes tápegység) igen
PBX JABLOTRON JA82K nem
kémiai összetétel Pb
vészvilágítás igen
PARADOX igen
PBX JABLOTRON JA106K igen
PBX JABLOTRON JA106K(R) nem
PBX JABLOTRON JA83 igen
tartalék akkumulátor liftekhez - világításhoz, híváshoz igen
méretek 151 × 65 × 94 mm
értékesítési csomagolás 1 db
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok