Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Powerbanks, töltők és források Powerbankok EMOS Powerbank ALPHAQ2 20, 20 000 mAh, 22,5 W, fekete

EMOS Powerbank ALPHAQ2 20, 20 000 mAh, 22,5 W, fekete

Cikkszám B0528B
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Teljesen feltölti az összes eszközét

A powerbankkal EMOS AlphaQ2 20nem kell többé aggódnia amiatt, hogy telefonja lemerül, amikor nem fér hozzá konnektorhoz. Az Ön kezébe érkezik már feltöltve, így azonnal kihasználhatja a nagy kapacitású 20 000 mAh és 3 USB-kimenet előnyeit, így egyszerre két eszközt is tölthet. A power bankot 6 intelligens biztonsági funkció is védi, amelyek megbízhatóan védik elektronikáját, és sima kialakításával nem fogja zavarba hozni egy üzleti megbeszélésen. És ami a legjobb, egy nagy sebességű USB-C kábelt is tartalmaz. 

Segít minden helyzetben 

Majdnem mindannyiunknak több töltést igénylő eszközünk van. Abban az esetben, ha az Ön mobiltelefonja, tabletje, smartwatch, vezeték nélküli fejhallgató, könyv olvasó vagy Bluetooth hangszóró ha éppen akkor fogy ki a "nafta", amikor szükséged van rá, akkor jó ötlet egy power bankot magadnál tartani. Azonnal biztosítja a szükséges energiát.

Ragyogóan gyors töltés 

Pár tíz perc alatt szeretné feltölteni készülékét vagy powerbankját? A legújabb chipeknek köszönhetően ez nem jelent problémát az EMOS AlphaQ energiabankok számára. Max. A töltési sebességaz bemeneti áram  18 W, az teljesítményheza jelenlegi pak 22,5 W.A Qualcomm technológiával, Quick-charge 3.0 és USB-PD 2.0 (Power Delivery) technológiával is teljes mértékben kompatibilis.

Régebbi és újabb elektronikákat kezel 

A Powerbank szabványos USB-A interfésszel, valamint a legújabb USB-C-vel rendelkezik a töltéshez és a kisütéshez. Ez megkönnyíti a legújabb mobiltelefon és bármely régebbi készülék bárhonnan történő feltöltését. Ezek a kábelek adatátviteli támogatással is rendelkeznek, így akkor is használhatja őket, ha a telefonjáról vagy fényképezőgépéről fényképeket tölt le a számítógépére. 

Maximális tartósság és biztonság 

Minden EMOS Alpha power bank a legkorszerűbb védelmi funkciókkal van felszerelve, hogy biztosítsa az elektronika és maguk a power bankok zavartalan és biztonságos működését. Így többé nem kell aggódnia a túlterhelés, a túltöltés vagy a túlterhelés miatt. 

Egyszerre tölti a saját magát és a mobilt 

Az intelligens funkciók már nem csak a mobiltelefonok sajátjai. A kiváló minőségű hordozható tápegységek sem hiányozhatnak. A funkciónakpass-through köszönhetően egyszerre töltheti a powerbankot és három csatlakoztatott eszközt - egy konnektorból és váltás nélkül (amit különösen éjszaka fog értékelni). 

Nabíjení pod kontrolou 

A minimalista LED-es jelzőfények segítségével mindig könnyen láthatja, hogy mi történik a power bankjával, hogy valóban tölt-e, vagy mennyi energiája maradt. 

Hagyjuk magunk mögött a gondjainkat 

Nem számít, ha szeretsz sportolni, utazni, vezetés Instastory, Pokémon vadászat vagy csak az utcán lógás. A lemerült akkumulátor és a közelben lévő konnektor hiánya olyan probléma, amellyel időről időre mindenki szembesül. 

A Powerbank olyanmegbízható tartalék áramforrásként működik, amelyet bárhová magaddal vihetsz.Ha bármelyik eszköz akkumulátora riasztást villogtat, nem kell feleslegesen stresszelnie. Valójában egy szempillantás alatt újraélesztheti elektronikáját, és mégis élvezheti az életet. 

Reálná kapacita powerbanky 

A powerbanks világában van egy kérlelhetetlen szabály - a csomagoláson feltüntetett kapacitás csak elméleti, a valóságban az értéke valamivel kevesebb. Proč? 

Rozhodně nejde o klamání zákazníka. Bármely jó minőségű powerbank akkumulátorának kapacitása valóban megfelel a megadott értékeknek, de mivel a powerbanknak magasabb kimeneti feszültséghez kell igazítania a tárolt energiát, valaminta magából az energiaátvitelből eredő szokásos veszteségek miatt valójában a megadott kapacitás 2/3-át adja. 

Szóval hányszor fogja igazán ez a powerbankfeltölteni az iPhone-ját, "nem töltényes" mobiltelefon, tablet vagy iPad, tekintse meg az alábbi táblázatban a jelenleg legkelendőbb modelljeinket. 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám B0528B
Termékszám 1613052800
EAN 8592920109861
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A töltéshez csak USB-C. vagy MICRO USB használható. Egyszerre nem lehet mindkettőt tölteni.

Sajnos az USB-s hálózati adapter nem tartozék.
Lehetséges. Ennek oka lehet a tápegység hibája és az USB-bemenet terhelése. Vagy lehet, hogy a kábel, alapvetően ugyanez az ok.

Ez részben az optikai csalódásnak, részben pedig az alacsony akkumulátor töltöttségnek köszönhető. Ez nem hiba. Amint a powerbank magasabb szintre töltődik, minden rendben van.

A LED-ek időnként furcsán világítanak. Ha egyenesen rájuk nézel, akkor fehéren világítanak, oldalról nézve viszont ismét pirosnak tűnnek.

Ha a powerbank működik, akkor ez nem hiba - csak egy kicsit másképp világít, mint kellene.

A powerbank teljes feltöltését javaslom, akkor mindnek fehéren kell világítania. Későbbi lemerüléskor az utolsó LED mindig pirosan világít, de ez nem hiba, inkább esztétikai kérdés.

A színváltozás akkor fordulhat elő, ha 10W-nál nagyobb teljesítményű töltő van csatlakoztatva a powerbankhoz.

A rossz minőségű kábel használata lehet a hibás. Alternatívaként valószínűbb, hogy ez egy tisztán Apple probléma lehet.

- Az Apple próbálja védeni az akkumulátor élettartamát itt egy cikk az Apple-től:

- Ez a funkció kikapcsolható: Beállítások - Akkumulátor - Akkumulátor állapota - Optimalizált töltés (és kapcsolja ki ezt az optimalizált töltést).

 Egyszerűen a mi szempontunkból ez inkább az Apple "hibája",  mint az EMOS power banké

Bármely jó minőségű powerbank akkumulátorának kapacitása megfelel a felsorolt értékeknek, de mivel a powerbanknak magasabb kimeneti feszültséghez kell igazítania a tárolt energiát, valamint a normál veszteségek miatt, amelyeket maga az energiaátvitel okoz, valójában a felsorolt kapacitás 2/3-át adja.