Főoldal Powerbanks, töltők és források Powerbankok EMOS Powerbank WI 1021D, 10 000 mAh, 22,5 W+Wireless

EMOS Powerbank WI 1021D, 10 000 mAh, 22,5 W+Wireless

Cikkszám B0541B
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Mágnesként vonzza Önt 

Nem mindig lehet olyan áramforráshoz jutni, amely a hálózatról tölthető. Ezért ideális, ha van kéznél egy hordozható energiabank, amely megmentheti Önt ezekben a vészhelyzetekben. És egy ilyen hasznos segítő lesz az Ön számára a Powerbank EMOS WI 1021D. Sok időt takarít meg Önnek a rendkívüli 22,5 W-os töltési sebességének és a vezeték nélküli töltés esetén akár 15 W-os sebességének köszönhetően. 

A Powerbank kompatibilis a MagSafe technológiával, amelyet kifejezetten a gyors és biztonságos vezeték nélküli töltés igényeihez terveztek.

A powerbank szép keskeny teste egy praktikus val gazdagítva.contrast="auto">LED kijelzőkülönleges felületi karcolásvédelemmel van bevonva, hogy megelőzze a szépségén jelentkező nemkívánatos foltokat. Mindehhez tartozik még egy 3A USB-C kábel és egy öntapadós mágneses gyűrű


.

Gyors és vezeték nélküli töltés 

Az idő számít! Superteljesítményű 20 W-os USB-C kimenet, így gyorsan töltheti okostelefonját, táblagépét, e-olvasóját vagy fejhallgatóját. Játékosan és gyorsan kezeli a vezeték nélküli töltést is, akár 15 W-os sebességgel a kiválasztott típusú mobiltelefonok esetében. A Powerbank mind a szabványos USB-A, mind a legújabb USB-C interfésszel rendelkezik a töltéshez és a kisütéshez. Tartalmaz továbbá egynagysebességű 3A USB-Ckábelt, amelynek köszönhetőenkönnyedén töltheti telefonját, valamint magát a powerbankot vagy bármely más elektronikus eszközt.

MagSafe - a tökéletes fúzió egyben 

Az EMOS WI 1021D Powerbank kompatibilis az Apple legújabb szabadalmaztatott MagSafetechnológiájával. A mágnesnek köszönhetően a telefonok könnyen rögzíthetők a powerbank felületéhez, így elérve a könnyű és stabil csatlakozást töltés közben.Azoknak pedig, akiknek a telefonja nem rendelkezik ezzel a mágneses mechanizmussal, egy öntapadós mágneses gyűrűt is mellékelünk. 

Mindig maradj képben 

Mi lehet rosszabb, mint egy lemerült mobiltelefon, amikor igazán nagy szükséged lenne rá?  Mint egy halott power bank, hogy töltse fel a telefonját!  

ALED digitális kijelzőnek köszönhetően mindig időben tudni fogja, amikor el kell kezdeni a powerbank töltését, hogy az készen álljon az energia visszatöltésére az eszközökbe.A megjelenített érték az aktuális töltöttségi állapotot mutatja. A LED kijelző jelzi a gyorstöltést is és megjeleníti a vezeték nélküli töltés állapotát. 

Spousta vychytávek 

A Powerbank két USB-A csatlakozóvalkettővelés USB-C és micro USB csatlakozóval rendelkezik. Ezek teszik többfunkciós segítőjévé bármilyen USB-eszköz töltéséhez.  

USB-C foglalat támogatja a gyorstöltési funkciót. Tehát egyszerre szolgál bemenetként és kimenetként is. A 3A nagysebességű USB-C kábel is a csomag részét képezi, így nem szükséges megvásárolni.  

A Passthrough funkciónak köszönhetően egyszerre töltheti a power bankot és a hozzá csatlakoztatott más eszközöket.  

Extra tartós és biztonságos 

A speciális karcolásgátló bevonatnak köszönhetőenaz Ön praktikus segítője akkor is olyan jó marad, mint új korában, ha gondatlanul bedobják például egy női kulccsal teli táskába. A matte kivitel szintén elegáns megjelenést kölcsönöz a powerbanknak. 

A powerbank többszörös elektronikus védelmi rendszerrel rendelkezik, amely töltés közben védi magát a powerbankot és a csatlakoztatott elektronikát is. Így nem kell aggódnia a túlzott lemerülés, túltöltés, túlterhelés vagy rövidzárlat miatt. 

Vigyázat

Ez a powerbank sajnos nem tölt fel vezeték nélkül minden olyan telefont és eszközt, amely vezeték nélkül tölthető. Ez elsősorban a töltési kompatibilitás biztosítása érdekében történik mágneses töltés használata esetén. Annak érdekében, hogy a mágneses töltés elérje a lehető legnagyobb sebességet és megfelelően működjön, a powerbank chipkészlet nem kompatibilis a régebbi telefonmodellekkel. Ezenkívül elsősorban telefonok vezeték nélküli töltésére tervezték, és nem biztos, hogy képes például vezeték nélkül tölthető fejhallgatók töltésére.  
 
Honnan tudod, hogy képes-e tölteni a telefonodat? Íme a vezeték nélkül tölthető telefonok jelenlegi listája, amelyeket ez a powerbank vezeték nélkül tölthet. Általánosságban elmondható, hogy a hüvelykujjszabály egyszerű - az összes Apple és Samsung modellel, valamint a 2020-tól kezdve gyártott egyéb márkájú mobiltelefonokkal működik. 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám B0541B
Termékszám 1613054100
EAN 8592920109885
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Még nem tudjuk garantálni, hogy a power bankunk minden telefonnal teljes vezeték nélküli töltési sebességgel fog működni. A piacon lévő gyártók és új chipek száma miatt nem lehetséges az ilyen kompatibilitás biztosítása, bár mindent megteszünk ennek érdekében.

Próbáljuk feltérképezni és javítani a kapcsolatot a piacon lévő összes vezeték nélküli mobileszközzel, de ez nem könnyű, és időbe telik.

Próbálja meg 180 fokban elfordítani a powerbankot, hogy megtalálja azt a helyet, ahol a gyors töltést jelzi. 

A vezeték nélküli töltést támogató régebbi telefonok esetében javasoljuk a mellékelt fémgyűrű használatát. Javasoljuk, hogy ezt a gyűrűt ragassza a mobiltelefonjára. A gyűrű mágneses tulajdonságainak köszönhetően a mobiltelefon jobban tapad a powerbankhoz, és javítja a töltés minőségét.