EMOS rádió mp3, EM-213

Cikkszám E0086
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
9 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

Hordozható multimédia-lejátszó FM-rádióval. FM-rádió digitális vevőegységgel a precíz hangoláshoz. Támogatja az mp3 fájlok lejátszását USB-flash tárolóeszközről és mikro-SD-kártyáról.

Bővített leírás

Hordozható rádió USB bemenettel

Megértjük, hogy a nappali és a férfi dolgozószoba megérdemel egy olyan csiszolt HiFi rendszert vagy hangszórórendszert, amely minden hangot tökéletesen hangol. De a ház többi helyiségében és azon kívül általában már nem támasztunk ilyen magas követelményeket. Ott gyakran csak egy zenei háttérre vágyunk, hogy megtörjük az altató csendet… Pontosan ezt a szolgáltatást nyújtja az EMOS E0086 hordozható rádió. Hangolódjon kedvenc cseh rádióállomásaira, és játssza le könnyedén a pendrive-on tárolt zenéket. Könnyen kezelhető néhány gomb segítségével, amelyek utasításai a világos LED kijelzőn jelennek meg. Nem fogod eladni vele a koncerttermet, de amikor hallod, hogy „a tiéd“, akkor teljes erőbedobással fogja játszani.

2in1 – rádió és mp3-lejátszó

Nem csak klasszikus FM-rádióként, hanem hordozható hangszóróként is használhatja. Jobb oldalán egy USB-portot és egy micro SD-kártya bemenetet találsz, amelyekről könnyedén lejátszhatod személyes zenei válogatásodat. És ha véletlenül hiányolnád a többi családtag ízét, nyúlj fejhallgatóért. S Használja őket, hogy gyorsan „privát módba“ váltson, és élvezzen minden dalt zavaró tényezők nélkül.

A műhely ideális rádiója

Egy régebbi ház pincéjében vagy garázsában kialakított műhelyben különösen a konnektorok hiánya jelenthet problémát. Gyakran nincs hova csatlakoztatni az elektromos szerszámokat, nemhogy állandóan blokkolni egy aljzatot egy rádióval Szerencsére az E0086 vezeték nélküli rádió nem igényel állandó áramellátást vagy eldobható elemeket a működéshez. Beépített NOKIA BC-05 Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amelyet bármikor egyszerűen feltölthet (a mikro USB bemeneti kábelen keresztül), majd csak a tápellátásából meríthet. Ennek köszönhetően a rádiót nem korlátozza a konnektortól való távolság, így mindenhova elhelyezheti, ahová csak akarja.

Konyhába

A főzés, a sütés és végső soron az új ízek felfedezése nők és férfiak millióinak kedvenc hobbijai közé tartozik. Minden „gasztrofüggő“ jól tudja, hogy a siker kulcsa sok étel esetében elsősorban az elkészítésre fordított idő. Ezért rendszeresen hosszú órákat töltesz a konyhában… Hogy a tűzhely melletti varázslat még szórakoztatóbb legyen, és a szaftos marhasültre való várakozás gyorsabban teljen, játszd le kedvenc zenei mixedet. Teljesen feltöltött akkumulátorral az EMOS E0086 konyharádió legalább 10 órán át táncra perdíti Önt, majd körülbelül egy óra alatt teljes energiára töltődik fel.

A vadonban

Az egyik legnagyobb és tagadhatatlan előnye, hogy könnyen kezelhető. Ezért nem kell többé a ház minden szobájába egy rádiót vagy más zenelejátszót vásárolnia, és egy másikat külön az utazáshoz. A kis hordozható rádió E0086 méretével 125 &szor; 30 &szor; 70 mm és súlyával csak 200 g könnyen felvehető és elvihető bárhová, ahol szükség van rá – a verandán, a teraszon, a kertben, a nyaralóban,horgászás vagy a szabadban a sátor alatt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám E0086
Termékszám 2618002600
EAN 8592920076576
bluetooth pl. telefon, tablet csatlakoztatásához nem
akkumulátor élettartama min. 10 óra
beépített mikrofon nem
rádió igen
antenna teleszkópos antenna
szín fehér/szürke
kijelző LED
Bluetooth hatótávolsága nincs megadva
vevő frekvencia FM 88–108 MHz
hangszóró frekvenciatartomány nincs megadva
ébresztőóra funkciói nem
handsfree funkció nem
súly 200 g
tápforrás tartozékként nem
táplálás 5 V/micro USB (nem tartozék)
jel-zaj arány >80 dB
MP3 támogatás igen
jelelnyomás nincs megadva
hangszóró 50 mm/4 Ohm/3 W
MP3 dekódoló tartománya 8–320 Kbps
akkumulátor típusa Nokia BL-5C/400 mA
USB bemenet igen
Bluetooth változat nincs megadva
AUX bemenet nem
microSD kártya bemenet igen
fülhallgató kimenet igen
méretek 125 × 30 × 70 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A klasszikus mp3 formátummal nem lehet probléma.  Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a készülék nem támogatja az SD-kártya könyvtárainak lapozását. Ha tehát nagyobb számú dalt szeretne az SD-kártyán tárolni, akkor csak a rádióban lévő nyilakkal lehet váltani a dalok között. A maximális kapacitás 32 GB. 

A rádió körülbelül 10 órán át üzemelhet akkumulátorról. Egy óra alatt teljes kapacitásig feltöltődik.
Igen, a rádió rendelkezik fejhallgató bemenettel.
Sajnos nem.