EMOS Személymérleg EV104

Cikkszám EV104
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
9 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

530
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

A személymérleg akkor is fontos része a háztartásnak, ha éppen nem fogyókúrázik. A mérleggel pontosan követheti súlya alakulását.

Bővített leírás

BMI PT-718 személyi mérleg

Tartsd nap mint nap ellenőrzés alatt a fittségedet. A személymérleg nem csak azoknak való, akik fogyókúráznak. S Valójában egy modern mérleggel nem csak a kilogrammokat, hanem a zsír, a víz és az izomtömeg mennyiségét is nyomon követheti. A bemeneti adatok megadása után kap egy BMI (testtömegindex), amely a fő mutató lesz az Ön számára az álmai alakjához vezető úton. A 100 g pontosságú súlymérésnek köszönhetően minden fejlődésének örülhet. A 150 kg maximális terhelhetőségű mérleg elegáns kialakítású, memória akár 10 személyre és biztonsági edzett üveggel rendelkezik. A mérleg egy személyes edzővé válik, amely nyomon követi a súlyod változását és ajánlást tesz az ideális napi kcal-beviteledre.

BMI számítás

Tudta, hogy az izom nehezebb, mint a zsír? A testsúly fontos adat, de csak az BMI-vel kombinálva kaphatsz valós képet a testalkatodról, és ellenőrizheted, hogy a testmozgás és az étrendi változtatások valóban hatékonyak-e. A BMI-számítás a testmagasságon, az életkoron és a nemen alapul. A mérleg a testben lévő zsír, víz és izomtömeg mennyiségét is méri.

Elegáns, karcsú formatervezés

A funkcionalitás és a minimalizmus szépsége az utolsó részletekig olyan stílusos darabbá teszi a mérleget, amelyet nem akarsz majd elrejteni. És ha mégis, akkor a 20 mm-es teljes magasságával bármilyen szekrény alá befér.

Memória akár 10 felhasználó számára

Az Emos mérleg előnye, hogy egyszerre akár 10 felhasználó adatait is megjegyzi. Adja meg a bemeneti paramétereket, majd csak ellenőrizze a haladást és motiváljuk egymást. A 10 személyes memóriával rendelkező személymérleg ideális edzők és táplálkozási szakemberek számára is, akik nyomon követik ügyfeleik fejlődését. Szükség szerint válthat a mérési egységek között - kg, lb vagy St.

Háttérvilágítású LCD kijelző

Azért, hogy a lehető legjobban élvezhesse a fejlődését, a fehér számjegyekkel ellátott, háttérvilágítású LCD kijelző könnyű olvashatóságot biztosít. Még az éjszaka közepén is. A Túlterhelésjelző figyelmeztet a súlyhatár túllépésekor. Importált? Az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően a mérleg kijelzője 35 másodperc után kikapcsol.

Biztonságos edzett üveg

A speciális edzett üveg garantálja a mérleg igazán biztonságos használatát még egy olyan háztartásban is, ahol kisgyermekek is vannak. 6 mm vastag üveg akár 150 kg-os terhelést is elbír.

2 év garancia és elemet tartalmaz

A termékre törvényes 2 év garanciát kap. Az elemeket tartalmazza.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám EV104
Termékszám 2617010400
EAN 8592920000250
termék személymérleg
max. terhelés 150 kg
újramérés funkció nem
szín ezüst
háttérvilágítású kijelző igen
súlymérési pontosság 100 g
LCD kijelző igen
a mérleg felülete edzett üveg
túlterhelés jelző nem
táplálás 2× 1,5 V AAA (tartozék)
memória max. 10 fő
Bluetooth nem
lemerülő elem jelzése igen
BMI – zsír, víz és izom mérése igen
automatikus kikapcsolás 35 másodperc után
súly mértékegységek kg, lb, St
méretek 20 × 330 × 320 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A mérleg automatikusan bekapcsol, amikor feláll, és 30 másodperc múlva automatikusan kikapcsol.
Akár 10 felhasználó számára is beállítható.
A 150 kg-os maximális terhelhetőséget túllépte.