25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata

EMOS Szén-monoxid érzékelő GS827

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
8 541 Ft
10% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ERZEKELOK10
9 490 Ft

Javasolt termékek

1 100
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

CO-érzékelő optikai és akusztikus jelzéssel, 10 éves élettartammal.

Termék előnyök

A P56400 berendezés új kivitelű, helyettesítő terméke az EN 50921-1:2018 szabványnak megfelelően, az érzékelő élettartama: 10 év.

Bővített leírás

Szereti az irányítást, és szeretné, ha Ön és szerettei mindig biztonságban lennének? Szerezzen be megbízható szén-monoxid (CO) szivárgásérzékelőt, amely figyeli az Ön számára az erősen mérgező, szagtalan, láthatatlan gáz jelenlétét. Ha Ön gázkazánnal vagy kandallóval fűti otthonát, karmantyút vagy gáztűzhelyet használ, CO-érzékelő nélkül az egész családja élete veszélyben lehet. A szén-monoxid a tüzelőanyagok tökéletlen égése során keletkezhet, és CO-riasztó nélkül nem lehet könnyen kimutatni a jelenlétét. 

10 év biztonság családja számára

A szén-monoxid-szivárgást általában nehéz észrevenni. A P56402 CO riasztóval a következő 10 évben biztos lehet abban, hogy élete nincs közvetlen veszélyben a meghibásodott gázkazán, tűzhely vagy eldugult kémény okozta szén-monoxid-mérgezés miatt. Amint a riasztó élettartamának vége közeledik, az érzékelő maga is figyelmeztet egy akusztikus és optikai jelzéssel. 

Optikai és akusztikus jelzés 

A CO riasztó három LED-del van felszerelve, amelyek 30 másodpercenként jelzik, hogy a készülék teljesen működőképes-e. Ha az érzékelő hibás állapotba kerül, és a helyiségben a CO-szintet nem megbízhatóan méri, a LED-ek 30 másodpercenként sárgán villognak, és a készülék ezzel egyidejűleg hangjelzést ad. 
 
A riasztó működőképessége bármikor ellenőrizhető a TEST/SILENCE gomb megnyomásával. Ha a készülék teljesen működőképes, akkor 4 hangjelzést ad, és a LED jelzés 4 alkalommal villog egyszerre. 

Biztonsági biztosíték 

ACO riasztó biztonsági biztosítékkal van felszerelve, amelynek köszönhetően nem felejti el az elemeket behelyezni az érzékelőbe. Ha nem mindkét elem van behelyezve a készülékbe, az elemtartó alatt két fémfül biztosítja, hogy az elemtartó fedele nem zárható. 

Egyszerű telepítés

A P56402 készüléket falra szerelésre vagy szabad elhelyezésre tervezték, bárhol a szobában. Az érzékelőn két lyuk van a falra akasztáshoz. A riasztó egyszerűen rögzíthető két lyuk fúrásával a falba, a csomagban található dübelek és csavarok behelyezésével és a készülék egyszerű felakasztásával. 

Hová helyezze el az érzékelőt

A P56402 CO-riasztó alkalmas a falra történő szerelésre minden olyan helyiségben, ahol fosszilis tüzelőanyagokat égető eszközök vannak (fa, szén, gáz, benzin stb.). A szén-monoxid veszélyes koncentrációját leggyakrabban ezen eszközök karbantartásának meghibásodása vagy elhanyagolása, illetve a nem megfelelő szellőzés okozza. 
 
A CO-érzékelőt minden olyan helyiségben ajánlott elhelyezni, ahol sok időt töltünk (hálószoba, nappali, gyerekszoba). 

A megbízható komornyik, aki éjjel-nappal dolgozik

A szén-monoxidot (CO) sem látni, sem szagolni nem lehet. Ez a csendes gyilkos évente több ezer ember életéért felelős világszerte. Pedig van egy ilyen egyszerű és olcsó módja annak, hogy megvédje magát a szén-monoxid-mérgezéstől. 
 
Fektessen be szén-monoxid-érzékelőbe (CO-érzékelő) otthonában, és biztosítsa a biztonságos környezetet családja számára. Legyen nyugodt, hogy az egészségére jól vigyáznak - nappal, de éjszaka is, amikor az egész család nyugodtan alszik. A P56402 CO riasztó működését az Európai Unió laboratóriumaiban tesztelték.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P56402
Termékszám 2101501020
EAN 8592920103364
észlelés típusa detektor CO
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
modul hatóköre nincs megadva
jelzési hangerő >85 dB, 3 m-es távolságról
védettség IP30
táplálás 2× 1,5 V AA, tartozék
riasztások memóriaája nincs megadva
üzemi hőmérséklet -10 °C és 40 °C
üzemi nedvességtartalom 30–95 %
jelátviteli frekvencia nincs megadva
felszerelés típusa falra szerelhető vagy szabadon álló
jelzés típusa optikai és hang
a következő típusú nincs megadva
élettartam 10 év
riasztási hőmérséklet
méretek 38 × 120 × 80 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 hodnocení

  • 100%
    Orcsik Mónika
    Megrendelt 2023. aug. 16.
    Gyorsan megjött, működik, minden rendben van/ volt.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Az új alkáli elemek cseréjét javasoljuk, a behelyezés után a zöld LED másodpercenként villogni fog kb. 60 másodpercig.

Ezután kb. 40 másodpercenként a zöld LED egyszer villogni fog.

Ha ez nem így van, de minden más működik, lehetséges, hogy a zöld LED megsérült -ajánljuk a terméket.