EMOS Univerzális autós USB PD töltő

Cikkszám V0220
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. ápr. 4. Nálad
6 090 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

1 590
Ft
Raktáron
5 990
Ft
Raktáron
2 090
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Autós USB gyorstöltő

A mobiltelefon legtöbbünk életének nélkülözhetetlen részévé vált. Ezért a lemerülő akkumulátor gyakran teremt kellemetlen helyzetet. Otthon vagy a munkahelyen mindezt könnyedén kezeljük egy szabványos töltővel és egy szabad konnektorral, de mihez kezdünk útközben? A legtöbb tevékenység során a megoldás a problémára egy feltöltött powerbank, az autóban pedig érdemes egy szivargyújtóba való USB töltőt tartani, mint amilyen az EMOS V0220. Ennek a töltőnek köszönhetően még egy idősebb műszerfalat is egyszerre 2 USB kimenettel bővíthetünk – egy klasszikus USB-A (QC 2.0 és 3.0 támogatással), valamint egy modern USB-C típusúval. Így vezetés közben is egyszerre 2 mobileszközt tölthetünk gyorsan, megbízhatóan és biztonságosan.

Quick Charge 3.0 és 2.0

Az USB töltőknél a kimenetek számán és típusán kívül érdemes a töltési sebességre is odafigyelni. Az ugyanis mozoghat szabvány tartományban (5 V és 0,5–2 A), vagy a Quick Charge 3.0 technológiájú töltők esetében akár a 12 V-os feszültséget és max. 4,6 A áramerősséget is elérheti! Ennek köszönhetően a V0220 hálózati töltő sokszor gyorsabb töltést képes biztosítani, mint a szokványos USB csatlakozós töltés. Ahhoz azonban, hogy ez működhessen, a mobileszközünknek rendelkeznie kell QC 3.0 (vagy a korábbi 2.0) verziót támogató Qualcomm processzorral.

Power Delivery – a gyorstöltés maximális támogatása

A forradalmi Quick Charge mellett a V0220 hálózati töltő támogatja az USB Power Delivery technológiát is, amellyel a Samsung, Huawei, Xiaomi vagy Apple mobilkészülékei esetében találkozhatunk. Az úgynevezett gyorstöltés eléréséhez ezt a technológiát mind a töltőnek, mind a mobiltelefonnak vagy tabletnek támogatnia kell. Csak így növelhető az USB adapter feszültsége a szabvány 5 V-ról 12 V-ra, ami által egyaránt megnövekszik a teljesítménye és töltési sebessége. Az USB Power Delivery rendszerű töltőknél USB-C foglalattal és intelligens töltésvezérléssel is találkozunk.

Egyszerre 2 eszközt képes tölteni

Nem kell többé amiatt őrlődnünk, melyik digitális eszközünket töltsük fel előbb. Ahogy az úriembert sem kell eljátszanunk a partnerünk előtt, akit magunk elé engedünk töltésnél az autóban (miközben gondolatban a hajunkat tépjük, mert éppen megszűnik a kapcsolatunk a külvilággal). Mostantól egyszerre tölthetjük a mobilt és a tabletet, vagy akár 2 mobilt.

Magas szintű védelem

Segít megőrizni a nyugalmunkat még a közös családi utazásokon is, amikor folyton van mit tölteni. Ez az autós töltő számos elektronikus biztosítékkal – túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel – van ellátva, így nem jelent veszélyt a családra, a mobiltelefonra sem pedig a nyaralásra.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám V0220
Termékszám 1704022000
EAN 8592920080269
bemeneti feszültség 12–24 V DC
kimeneti áram nincs megadva
max. teljesítmény összesen QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/30 W)
termék USB adapter
a következő termékekhez tervezett okostelefon, táblagép
kimeneti feszültség nincs megadva
USB kimenetek száma 2
max. teljesítmény 1 db USB QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/18 W)
töltés quick
szín fekete
a LED-es lámpa funkciója nincs megadva
súly 20 g
kábel nem
akkumulátor kapacitása nincs megadva
áramfelvétel - üresjáratban nincs megadva
LED jelzőfények nem
LED töltés jelző nincs megadva
LED akkumulátor állapot jelző nincs megadva
maximális terhelés – állandó nincs megadva
maximális terhelés – csúcson nincs megadva
túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem igen
akkumulátor típusa nincs megadva
tápellátás típusa nincs megadva
méretek 63 × 37 × 27 mm
a csatlakozó mérete nincs megadva
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok