Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk még nem üzemel, weboldalunk csak informatív jellegű!
Jelenleg csak viszonteladó kereskedőket szolgálunk ki. Termékeinket megtalálja kereskedelmi partnereinknél, kérjük tájékozódjon az interneten. Köszönjük érdeklődését!

Főoldal Powerbanks, töltők és források AC Adapterek EMOS univerzális autós USB PD töltő

EMOS univerzális autós USB PD töltő

Általános rendelési kód: V0220
Alapadatok
Márka EMOS
Általános rendeléskód V0220
Termékszám 1704022000
EAN 8592920080269

Autós USB gyorstöltő

A mobiltelefon legtöbbünk életének nélkülözhetetlen részévé vált. Ezért a lemerülő akkumulátor gyakran teremt kellemetlen helyzetet. Otthon vagy a munkahelyen mindezt könnyedén kezeljük egy szabványos töltővel és egy szabad konnektorral, de mihez kezdünk útközben? A legtöbb tevékenység során a megoldás a problémára egy feltöltött powerbank, az autóban pedig érdemes egy szivargyújtóba való USB töltőt tartani, mint amilyen az EMOS V0220. Ennek a töltőnek köszönhetően még egy idősebb műszerfalat is egyszerre 2 USB kimenettel bővíthetünk – egy klasszikus USB-A (QC 2.0 és 3.0 támogatással), valamint egy modern USB-C típusúval. Így vezetés közben is egyszerre 2 mobileszközt tölthetünk gyorsan, megbízhatóan és biztonságosan.

 

Quick Charge 3.0 és 2.0

Az USB töltőknél a kimenetek számán és típusán kívül érdemes a töltési sebességre is odafigyelni. Az ugyanis mozoghat szabvány tartományban (5 V és 0,5–2 A), vagy a Quick Charge 3.0 technológiájú töltők esetében akár a 12 V-os feszültséget és max. 4,6 A áramerősséget is elérheti! Ennek köszönhetően a V0220 hálózati töltő sokszor gyorsabb töltést képes biztosítani, mint a szokványos USB csatlakozós töltés. Ahhoz azonban, hogy ez működhessen, a mobileszközünknek rendelkeznie kell QC 3.0 (vagy a korábbi 2.0) verziót támogató Qualcomm processzorral.

 

Power Delivery – a gyorstöltés maximális támogatása

A forradalmi Quick Charge mellett a V0220 hálózati töltő támogatja az USB Power Delivery technológiát is, amellyel a Samsung, Huawei, Xiaomi vagy Apple mobilkészülékei esetében találkozhatunk. Az úgynevezett gyorstöltés eléréséhez ezt a technológiát mind a töltőnek, mind a mobiltelefonnak vagy tabletnek támogatnia kell. Csak így növelhető az USB adapter feszültsége a szabvány 5 V-ról 12 V-ra, ami által egyaránt megnövekszik a teljesítménye és töltési sebessége. Az USB Power Delivery rendszerű töltőknél USB-C foglalattal és intelligens töltésvezérléssel is találkozunk.

 

Egyszerre 2 eszközt képes tölteni

Nem kell többé amiatt őrlődnünk, melyik digitális eszközünket töltsük fel előbb. Ahogy az úriembert sem kell eljátszanunk a partnerünk előtt, akit magunk elé engedünk töltésnél az autóban (miközben gondolatban a hajunkat tépjük, mert éppen megszűnik a kapcsolatunk a külvilággal). Mostantól egyszerre tölthetjük a mobilt és a tabletet, vagy akár 2 mobilt.

 

Magas szintű védelem

Segít megőrizni a nyugalmunkat még a közös családi utazásokon is, amikor folyton van mit tölteni. Ez az autós töltő számos elektronikus biztosítékkal – túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel – van ellátva, így nem jelent veszélyt a családra, a mobiltelefonra sem pedig a nyaralásra.

 

A legfontosabb paraméterek
bemeneti feszültség 12–24 V DC
kimeneti áram nincs megadva
max. teljesítmény összesen QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/30 W)
termék USB adapter
Egyéb paraméterek
a következő termékekhez tervezett okostelefon, táblagép
kimeneti feszültség nincs megadva
USB kimenetek száma 2
max. teljesítmény 1 db USB QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/18 W)
töltés quick
szín fekete
a LED-es lámpa funkciója nincs megadva
súly 20 g
kábel nem
akkumulátor kapacitása nincs megadva
áramfelvétel - üresjáratban nincs megadva
LED jelzőfények nem
LED töltés jelző nincs megadva
LED akkumulátor állapot jelző nincs megadva
maximális terhelés – állandó nincs megadva
maximális terhelés – csúcson nincs megadva
túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem igen
akkumulátor típusa nincs megadva
tápellátás típusa nincs megadva
a csatlakozó mérete nincs megadva
méretek 63 × 37 × 27 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több