EMOS Vezeték nélküli USB töltő

Cikkszám V0121
8 690 Ft
Nincs raktáron
Megnézem
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
bemeneti feszültség 9 V/1,67 A/15 W
kimeneti áram nincs megadva
max. teljesítmény összesen nincs megadva
termék USB drótnélküli adapter
További paraméterek
Alapadatok
Márka EMOS
Cikkszám V0121
Termékszám 1704022100
EAN 8592920080115

Bővített leírás

 

Nem hétköznapi alátét, hanem vezeték nélküli töltő

Ha az irodánk a második otthonunk, és mobiltelefonunk elengedhetetlen része mindennapjainknak, szerezzünk be hozzá elegendő töltőt! Ideális esetben egyet otthonra, egyet az autóba, az utolsót pedig a dolgozóasztalunkra. Ezzel megspórolhatjuk magunknak a lemerült akkumulátor miatti felesleges idegeskedést, amellyel szinte naponta szembesülünk. Az EMOS V0121 USB töltő a megfelelő választás, különösen elképesztően kényelmes töltési módja miatt. Mostantól nem kell az asztal alá mászva a kábelrengetegben keresgélni a töltő vezetékét. Elég a telefont rátenni a töltőalátétre és levan róla a gond.

 

Együtt fog működni az Ön mobiljával?

A vezeték nélküli töltés előfeltétele, hogy a mobiltelefon támogassa a Qi technológiát. A legújabb okostelefonok többsége már automatikusan támogatja (a teljes listát itt találja), a régebbi modelleknek kicsit segíteni kell. A könnyen levehető hátlappal rendelkező telefonok esetében a közvetlenül az akkumulátorra ragasztható Qi matrica orvosolja a problémát. Ellenkező esetben a megoldás egy speciális burkolat, amelynek köszönhetően a V0121-ből ideális töltő válik az iPhone-ok számára is.

 

Mobilhoz és tablethez

Mobiltelefonon kívül tabletet is használ munkájához? A V0121 vele is szót fog érteni (ismét feltéve, hogy az Ön tabletje támogatja a vezeték nélküli töltést)… Ne pazarolja tovább az idejét a megfelelő töltő keresésével! Válasszon egy stratégiai helyet új EMOS USB töltőjének az íróasztalán, ahol nincs útban, könnyen hozzáfér, és hagyja bedugva a konnektorba! Amint a mobil vagy a tablet akkumulátora elkezd figyelmeztető jelzéseket küldeni, egyszerűen csak tegye eszközét a megfelelő helyre és mire átrágja magát a beérkezett e-mailek újabb adagján, már fel is lesz töltve.

 

USB csatlakozó

A mobil töltőhöz hátulról fixen csatlakozik egy 1 m hosszú USB csatlakozós vezeték. Erre való tekintettel több lehetősége is van a V0121 életre keltésére. A leggyorsabb töltést akkor érheti el, hogyha hálózati USB töltőhöz csatlakoztatja (nem része a csomagnak), és azt bedugja a konnektorba. De arra is van lehetőség, hogy notebookja USB csatlakozóját használja, ami egyszerű és elegáns megoldás, ráadásul kezeli az asztal körüli foglalt konnektorok problémáját is. Nem kell aggódni az állandó feszültség alatt lévő töltő miatt, hogyha úgy döntünk, hogy nem húzzuk ki minden alkalommal. Maximálisan védett a túlterhelés, túlfeszültség és a rövidzárlat ellen.

 

Állítható mobilállvány

Állandó felügyelet alatt akarja tartani mobiltelefonja minden egyes rezdülését és villanását? Azért, hogy ne kelljen minden alkalommal kézbe vennie, és ezáltal megszakítania a töltést, csináljon a töltőből praktikus állványt! A hátlap kihajtásával és az alátét 80°-os megemelésével könnyen át tudja alakítani töltője pozícióját úgy, hogy töltés közben is kényelmesen használhassa készülékét.

 

Stílusos kiegészítő otthonra és az irodába

Lekerekített fehér háza (méretei: 125 × 125 × 9 mm) minden dolgozót, nappalit vagy hálószobát feldob. Különösen lefekvéskor fogja értékelni, hogy nem kell álmosan, a sötétben keresgélnie a mobil töltőcsatlakozóját.

 

A legfontosabb paraméterek
bemeneti feszültség 9 V/1,67 A/15 W
kimeneti áram nincs megadva
max. teljesítmény összesen nincs megadva
termék USB drótnélküli adapter
Egyéb paraméterek
a következő termékekhez tervezett okostelefon, táblagép
kimeneti feszültség nincs megadva
USB kimenetek száma 0
max. teljesítmény 1 db USB 5 V/2,0 A/10 W
töltés quick
szín fehér
a LED-es lámpa funkciója nincs megadva
súly 202 g
kábel 1 m fix
akkumulátor kapacitása nincs megadva
áramfelvétel - üresjáratban nincs megadva
LED jelzőfények nincs megadva
LED töltés jelző nincs megadva
LED akkumulátor állapot jelző nincs megadva
maximális terhelés – állandó nincs megadva
maximális terhelés – csúcson nincs megadva
túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem igen
akkumulátor típusa nincs megadva
tápellátás típusa nincs megadva
méretek 125 × 125 × 9 mm
a csatlakozó mérete nincs megadva
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.