Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság Videotelefon monitorok EMOS Videó kaputelefon beltéri egység EM-10AHD

EMOS Videó kaputelefon beltéri egység EM-10AHD

Cikkszám H3015
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
67 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Videofonmonitor EM-10AHD 7" LCD

Az EM-10AHD videofonmonitor csúcs full HD képpel és színes kijelzővel lenyűgözi Önt. A tökéletesen éles és kiváló minőségű kép mellett lehetőséget nyújt arra, hogy több képernyőt egymás után összekapcsoljon, így egymás között privát hívásokat kezdeményezhet - intercom.

Amikor csengetnek, a belső 7"-os LCD-monitoron minden bejövő hívást látni fog, akár világos van, akár mély sötét van odakint. Ha pedig Ön nincs otthon, vendége hagyhat üzenetet. Amikor hazaér, könnyedén lejátszhatja a kijelzőn.

Az mozgásérzékelés őrzi a tulajdonát, a rendszer automatikusan elmenti a rögzített fényképeket és videókat a micro SD-kártyára, hogy bármikor megtekinthesse azokat. Mostantól kezdve egyetlen vendég, tolvaj vagy más nemkívánatos látogató sem fog elmenekülni.

Mindig tudja, ki áll az ajtóban

A HD videóátvitellel rendelkező EM-10AHD videotelefonnal mindig tudni fogja, mi történik a kapuban vagy az ajtóban. Nem fogsz lemaradni semmiről. Az LCD-kijelzőn megjelenő kiváló minőségű kép azonnal megmutatja, hogy ki csenget.

Válaszoljon, nyissa ki a kaput vagy rögzítsen üzenetet

Az EMOS EM-10AHD videotelefon sok szempontból leegyszerűsíti az életét. Nemcsak a bejövő látogatóra figyelmeztet, és lehetővé teszi a kétirányú hangkommunikációt, hanem a belső LCD-monitoron egy gombnyomással azonnal feloldhatja a bejárati ajtó zárját, illetve kinyithatja a garázskaput vagy a kaput. És akkor is jól jön, ha nem vagy otthon. Mert ha valaki meglátogatja Önt, akkor hagyhat hang- és képüzenetet az üzenetrögzítőn.

Védje ingatlanát, amikor nincs otthon

Nem kellemes, amikor hazaérve azt tapasztalja, hogy hívatlan vendégek látogatták meg a házát. Hagyja, hogy egy videótelefon őrizze ingatlanát. A videotelefon-készlet micro SD-kártya foglalattal van felszerelve, amely a csengető látogatókról készült fényképek vagy teljes videósorozatok tárolására használható.

A rendszer bővíthető mellék biztonsági kamerákkal más fontos helyszínek, például parkolóhelyek, garázsok vagy a hátsó bejárat őrzésére is. Ezenkívül a kamerarendszer az automatikus mozgásérzékelés segítségével gyorsan felméri a hívatlan vendég érkezését. Hangjelzéssel figyelmeztet a jelenlétére, és a biztonság kedvéért jó minőségű fényképet készít. A háza előtti területet állandóan őrizzük, akár otthon van, akár dolgozik, akár nyaral.

Mozgásérzékelés

Ha szereti kézben tartani a dolgokat, akkor örömmel fogja tudni, hogy a videotelefon micro SD-kártyahelyet is tartalmaz. Ez képes tárolni a csengő látogatók fotóit és teljes videósorozatait. A mozgásérzékelő funkció aktiválásakor a kamera állandóan őrzi a bejárat előtti területet. Hívatlan látogató esetén hangjelzéssel figyelmeztet, és automatikusan elindítja a videó- vagy fényképfelvételt. Ha a rendszert további biztonsági kamerákkal és egyéb otthoni biztonsági funkciókkal bővíti, a videotelefonból egy teljes értékű felügyeleti rendszerré válhat, így akkor sem kell aggódnia otthona miatt, ha a világ másik felén tartózkodik.

Ajtózár és kapuútvezérlés

Vendég érkezett és Ön messze van az ajtótól? Egy gombnyomással vezérelheti az ajtózárat a bejáratnál, miközben beszélgethet az érkező vendégekkel. A rendszer ugyanilyen könnyen kommunikál minden típusú elektronikus kapu működtetővel.

 1. Mikrofon
 2. Kézi felvétel indítása/leállítása, mozgatás a menüben
 3. Menü, menüválasztás megerősítése
 4. Kézi képrögzítés, menü mozgatás
 5. Intercom
 6. Kamerás egység 1-2, CCTV kamera 1-2
 7. Kapunyitás aktiválása
 8. Ajtózár aktiválása
 9. Speak/felakasztás
Kapcsolás.

Üzenetfelvételi funkció

Az EMOS EM-10AHD videótelefon lehetővé teszi az Out of Home üzemmód elindítását. Csengetéskor automatikusan megjelenik az üzenetkérés és elindul a felvétel. Amikor hazatér, könnyedén lejátszhatja a videotelefon kijelzőjén hagyott összes hang- és videoüzenetet.

Kompakt LCD monitor

Elterelő, mégis éles, gyorsan felkelti a figyelmet, ha valaki csenget. A kiváló minőségű, 175 × 125 × 20 mm-es színes képernyő többnyelvű menükkel és világos grafikus ikonokkal számos praktikus funkciót és funkciót kínál. Válasszon a rendszerben található tíz csengőhang közül, vagy egyszerűen játssza le a sajátját. Amikor pedig nem használja a monitort, teljesen kikapcsolva hagyhatja a képernyőt, vagy megjelenítheti az órát.

.
 1. Rendszerbeállítások
 2. Ajtóállomás
 3. Külső CCTV kamerák
 4. Csengőhang beállítások
 5. Felvétel lejátszás
 6. Memóriakártya
 7. Digitális képkeret
 8. Mód beállítások

Bővíthető készlet

A videofon akkor is készen áll, ha nagy családod van, nagy házad van, vagy esetleg nemcsak a házban élsz, hanem dolgozol is. Könnyedén beszerezhet és csatlakoztathat akár 6 képernyőt egy kültéri kameraegységhez, és használhatja őket intercom (kölcsönös privát hívás). Természetesen egy ajtókamera-egységet is hozzáadhat egy második bejárathoz és egy kameraegységet több független felhasználó számára. Így a videotelefonját pontosan az Ön számára legmegfelelőbb beállítással alakíthatja ki.

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H3015
Termékszám 3010003015
EAN 8592920091326
színes kijelző igen
szín ezüst
javasolt kameraegység H3016, H3017, H3018
szerelés falra
zár és kapunyitó vezérlése igen
szükséges kábelezés FTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
intercom igen
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4+0+2
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
képernyő nagysága 7"
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
dallamok száma 10 + saját
hangerőszabályzó igen
kapunyitó vezérlése igen
képernyő méretei 175 × 125× 20 mm
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok