Főoldal Videó kaputelefonok Videotelefon monitorok EMOS Videó kaputelefon beltéri egység EM-10AHD

EMOS Videó kaputelefon beltéri egység EM-10AHD

Cikkszám H3015
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2022. dec. 9. Nálad
67 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

 
 

7“ LCD monitor EM-10AHD video-kaputelefonhoz

Lenyűgöző, csúcsminőségű full HD-s, színes kijelzős monitor az EM-10AHD video-kaputelefonhoz. A tökéletesen éles és jó minőségű kép mellett lehetőséget nyújt több képernyő sorban történő csatlakoztatására is, ezáltal biztosítva az egyes kaputelefon képernyők közötti kölcsönös hívást, az intercom-ot.

Ha megszólal a csengő, a belső 7" LCD-monitor minden látogatót megmutat, akár világos van kint, akár korom sötét. És ha éppen házon kívül vagyunk, a vendégünk üzenetet hagyhat. Ezt hazaérve egyszerűen visszajátszhatjuk a kijelzőn.

Védelmi mozgásérzékelő funkciója révén a rendszer automatikusan micro SD kártyára menti a rögzített fényképeket és videókat, amelyeket bármikor megtekinthetünk. Ezentúl egyetlen vendég, tolvaj, vagy hívatlan vendég sem kerülheti el a figyelmünket!

 

Mindig tudni fogjuk, ki áll az ajtóban

A HD-kijelzős EM-10AHD video-kaputelefonnal mindig tudni fogjuk, mi történik a kapunál vagy az ajtó túloldalán. Semmi sem kerülheti el a figyelmünket. Az LCD-kijelző minőségi képe azonnal megmutat mindenkit, aki becsenget otthonunkba.

 

Ajtót és kaput nyit, üzenetet rögzít

Az EMOS EM-10AHD video-kaputelefon sok téren egyszerűbbé teszi az életünket. Nemcsak az érkező látogatókra figyelmeztet hanem kétirányú hangalapú kommunikációt is biztosít, a belső LCD-képernyőről egyetlen gombnyomással a bejárati ajtót, a kert- vagy a garázskaput is kinyithatjuk. És akkor is hasznunkra lesz, amikor nem vagyunk otthon. Ha valaki meglátogat minket, akkor hang- és videoüzenetet hagyhat az üzenetrögzítőn.

 

Védi a vagyonunkat, amikor házon kívül vagyunk

Nem kellemes érzés, ha arra érkezünk haza, hogy otthonunkban hívatlan vendégek jártak. Védjük vagyonunkat a video-kaputelefon segítségével! A video-kaputelefon készlet micro SD memóriakártyára képes lementeni a becsengető látogatók fényképét vagy akár a teljes videófelvételt.

A rendszer további kiegészítő biztonsági kamerákkal is bővíthető más fontos helyek, például a parkolóhely, garázs vagy hátsó bejárat őrzésére. Ezenkívül az automatikus mozgásérzékelés révén a kamerarendszer gyorsan érzékeli a hívatlan vendégek érkezését. Hangjelzéssel figyelmeztet érkezésükre, és a biztonság kedvéért kiváló minőségű fényképet is készít. Állandóan felügyeli a házunk bejáratát, attól függetlenül, hogy otthon vagyunk-e, a munkahelyünkön vagy éppen nyaralunk.

 

Mozgásérzékelés

Aki szereti irányítani a dolgokat, biztosan örülni fog annak, hogy a videotelefon rendelkezik micro SD kártya tárhellyel. Azon tárolhatóak a csengető látogatók fényképei vagy akár teljes videói. Ha aktiváljuk a mozgásérzékelő funkciót, a kamera őrizni fogja az otthonunk bejárata előtti teret. Hívatlan vendégek érkezésére hangjelzéssel figyelmeztet és automatikusan elindítja a videofelvételt, vagy fényképet készít. Ezen túlmenően, ha a rendszert további biztonsági kamerákkal és egyéb vagyonvédelmi elemekkel bővítjük, akkor a video-kaputelefon teljes értékű felügyeleti rendszerré változik, így akkor sem kell aggódnunk az otthonunk miatt, amikor éppen a világ túloldalán tartózkodunk.

 

Ajtó- és kapunyitás

Vendég érkezett, de messze vagyunk az ajtótól? A látogatókkal folytatott beszélgetés közben egyetlen gombnyomással vezérelhetjük a bejárati ajtó zárját. Ugyanilyen egyszerűen képes a rendszer bármilyen típusú kapunyitó elektronikával kommunikálni.

 

Üzenetrögzítő funkció

Az EMOS EM-10AHD video-kaputelefon rendelkezik Házon kívül üzemmóddal. Ha bekapcsoljuk, csengetéskor felkínálja a lehetőséget az üzenethagyásra és elindítja a felvételt. Hazatérve könnyedén lejátszhatjuk a video-kaputelefon kijelzőjén lévő összes hang- és videoüzenetet.

 

Kompakt LCD monitor

Nem kirívó, mégis magára vonzza a tekintetet éles képével, ha valaki becsenget. A kiváló minőségű, 175 × 125 × 20 mm méretű színes kijelző gyakorlati funkciók és ügyes szolgáltatások széles skáláját kínálja többnyelvű menüvel és érthető grafikus szimbólumokkal. Csengőhangot tíz rendszerhang közül választhatunk, vagy egyszerűen felvehetünk saját dallamot. Ha pedig éppen nem használjuk a monitort, akkor akár ki is kapcsolhatjuk a képernyőt, vagy órát jeleníthetünk meg a kijelzőn.

 

Bővíthető készlet

A video-kaputelefon készen áll arra is, ha nagy a családunk, nagy a házunk, esetleg nem csak lakunk a házban, hanem ott is dolgozunk. Egyetlen kültéri kamera egységhez könnyen beszerezhetünk és csatlakoztathatunk akár 6 kijelzőt, és kihasználhatjuk az intercom (a kölcsönös privát telefonálás) funkciót. Természetesen van lehetőség kamera egységgel történő bővítésre is a másik bejárathoz vagy másik kameraegységgel több független felhasználó számára. A video-kaputelefonunkat olyan rendszerré fejleszthetjük, amely mindenben megfelel az igényeinknek.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H3015
Termékszám 3010003015
EAN 8592920091326
színes kijelző igen
szín ezüst
javasolt kameraegység H3016, H3017, H3018
szerelés falra
zár és kapunyitó vezérlése ajtózár, a kapu mozgása
szükséges kábelezés FTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
intercom igen
felvétel lehetőség igen
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4+0+2
kivitelezés (fülhallgató / hands free) hands-free
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
képernyő nagysága 7"
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
kameraegység táplálása nincs megadva
dallamok száma 10 + saját
hangerőszabályzó igen
képernyő méretei 175 × 125× 20 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok