Főoldal Otthoni biztonság IP kamerák GoSmart Bébiőr monitor IP-500 GUARD képernyővel és wifivel

GoSmart Bébiőr monitor IP-500 GUARD képernyővel és wifivel

Cikkszám H4052
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jún. 1. Nálad
79 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Szerettei biztonsága

Még akkor is szeretne a kisbabájáról tudni, amikor nem lehet a közelében? Tudni szeretné, hogy mi történik a babaszobában és hogy a baba jól van-e? Az IP-500 GUARD intelligens bébiőr mindezt megteszi Ön helyett, fejlett funkcióival és aranyos kialakításával, amelyet a gyerekek imádni fognak.

A mobiltelefonra és a mellékelt LCD monitorra továbbított minőségi kép és hang segítségével tökéletes áttekintést kaphat minden zizegésről a gyerekszobában.

A fejlett mozgásérzékelés és az intelligens hangérzékelés és sírás funkciók figyelmeztetnek a csecsemők növekedett aktivitására vagy az ébredő és síró csecsemőkre. A kamera segítségével a helyzet megmenthető, és a korán felébredt baba visszaaludhat. Beszélhet hozzá vagy távolról lejátszhatja a tárolt altatódalok egyikét vagy az egyre népszerűbb úgynevezett fehér zajt.

 

 

 

 

 

Nem fog lemaradni semmiről

Az IP-500 GUARD intelligens bébiőr 100°-os látószöggel és both-axis forgatási képességgel rendelkező lencséje optimálisan irányítható a kisgyermekedre.

Az nagy felbontású, 2.304 × 1.296 p méretű kameraképpel kombinálva, amely mobil eszközre és a mellékelt LCD monitorra csatlakoztatható, megbízhatóan szemmel tarthatja, mi történik az egész szobában.

A gyermekei együtt játszanak, és szeretné megörökíteni ezt a pillanatot? Egyszerű! A bébiőr kamerája képes videofelvételeket rögzíteni, amelyeket felhőalapú tárhelyen vagy akár 128 GB kapacitású micro SD kártyán tárol az Ön számára.

Zökkenőmentes működés akár otthonán kívül is

A dinamikus fényerőszabályozás és az egyenletes infravörös megvilágítás akár 10 méteres távolságig biztosítja a kiváló képminőséget minden fényviszonyok között. A háttérvilágításnak vagy a teljes sötétségnek nincs esélye, és a kép mindig tökéletes lesz!

A mellékelt 5″ LCD monitornak köszönhetően, amely közvetlenül kommunikál a kamerával, nem szükséges az otthoni wifi hálózathoz való csatlakozás a bébiőr működtetéséhez. Az LCD monitorral ellátott kamera így szabadon szállítható, és a bébiőr kényelmesen használható még akkor is, ha az otthonán kívül tartozkodik.

A kamera a fülekkel ellátott gumiborítással minden gyermek figyelmét felkelti, ugyanakkor megvédi a bébiőrt a sérüléstől, ha véletlenül a földre esik.

 

Fejlett funkciók a gyerekek biztonságáért

Az IP-500 GUARD intelligens bébiőr intelligens mozgás-, hang-, hőmérséklet- és páratartalom-érzékeléssel rendelkezik. Ha érzékelői szokatlan tevékenységet észlelnek, például sírást, mozgást vagy a hőmérséklet és a páratartalom változását, értesítést kap a mobileszközén és a mellékelt LCD-monitoron. A kétirányú hangkommunikációval nem kell oda-vissza rohangálnia a szobák között. A bébiőrben hallható hangja ugyanúgy megnyugtatja a babát, mintha maga állna mellette.

A riasztások egyikét is beállíthatja, hogy hangos hangjelzéssel figyelmeztesse Önt az aktivitásra, amikor az LCD monitor képernyője ki van kapcsolva. Kímélje meg az LCD monitor energiáját és egyidejűleg figyelje a hangot és a mozgást a gyermek szobájában.

A mozgásérzékelő terület akkor használható mikor a gyermekkel együtt mások is tartózkodnak a szobában és meg akarja akadályozni a nem kívánt érzékelési értesítések folyamatos küldését.
 

Jól alszik

Egyes babáknak csendre van szükségük az elalváshoz, mások jobban szeretik, ha van valami háttérhang, ami lehet a népszerű fehér zaj vagy altatódal. Az IP-500 GUARD intelligens bébiőr mindkettőt kínálja.

A fehér zaj olyan monoton hang, amely sok hasonló hangból áll, és zúgást alkot, amely más zavaró elemeket fed le. Inkább altatódalt szeretnél? Választhat több előre beállított dallam közül.

A bébiőr éjjeli fényként is szolgál, ahol maga állíthatja be a fény optimális intenzitását és színét. Érzékelőikkel a nedvességtartalmat és a szobahőmérsékletet is nyomon követheti. Nem akadályozza meg az elalvást!

 

Egyszerű telepítés

A babafigyelőt elhelyezheti egy asztalon, polcon, komódon stb. de a mennyezetre is felszerelhető. A mobiltelefonon és az LCD monitoron lévő EMOS GoSmart alkalmazással egyszerűen megváltoztathatja a kép tájolását. A bébiőr azonnali párosítása az LCD monitorral és a mobileszközzel egyszerű és intuitív.

Az LCD monitor saját 3.000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú távú működést biztosít. A kamera tápellátása USB-kábelen keresztül történik, adapterrel. A mellékelt kábel többlethosszúságának köszönhetően nem kell figyelembe vennie a konnektor helyét, és kényelmesen elhelyezheti a kamerát az optimális helyen. Bármelyik power bankról táplálható, így semmi sem akadályozhatja meg, hogy a szabadban kempingezve is használja!

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad minden másra.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4052
Termékszám 3024040520
EAN 8592920118146
terméktípus IP kamera
automatikus képtárolás igen
szerelés falra + állványra
kamera tápegység DC 5 V/1 A (a csomagolás része)
az érzékelési terület beállítása igen
éjszakai látásmód igen
maximális éjszakai látótávolság 10 méter
a kamera érzékelőelemei 1/2.8‘‘ 3 Megapixel CMOS
szín fehér
szélesség 150 mm
mélység 80 mm
magasság 80 mm
kamera látószöge 100°
tartozék tápegység igen
védettség IP20
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
kamera felbontása 2 304 × 1 296
mozgásérzékelés igen
hangérzékelés igen
IR CUT nem
sziréna nem
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
tárolás SD-kártyán igen
felhőalapú tárolás igen
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI
szerelési anyag igen
lopás elleni védelem alkalmazás által blokkolva
garancia-időszak 2 év
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen
egyéb funkciók babasírás érzékelés, altatódal lejátszás
hangkommunikáció kétirányú
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
további beltéri monitor igen
privát üzemmód igen
ONVIF támogatás igen
mozgáskövetés (tracking) igen
tartó típusa állvány menet
motoros forgatás igen
további LED fény nem
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
WebRTC funkció igen
mozgásérzékelési szög 100°
mozgásérzékelési tartomány 10 méter
áthidalási idő 5 óra
emberi test felismerése igen
állatfelismerés nem
a csomag tartalma 1× kamera, 1× monitor, 2× hálózati adapter, 2× USB kábel, 1× konzol, 1× csavarok, 1× reset pin, 1× kézikönyv
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok