Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Digitális mérlegek Személymérlegek GoSmart Digitális személymérleg EV112

GoSmart Digitális személymérleg EV112

Cikkszám EV112
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
14 990 Ft

Javasolt termékek

1 100
Ft
Raktáron
530
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Teljes áttekintést kaphat a testéről

Súlyt szeretne veszíteni, izomtömeget akar növeszteni, vagy egyszerűen csak egészséges életmódot szeretne fenntartani? Az EV112 okos személymérlegünk minden szükséges információt megad Önnek a céljai eléréséhez és a fittségi állapotának javításához.

Az EV112 okos személymérleg 18 testmutatót képes nyomon követni és részletes információkat nyújtani testéről. Szeretné tudni a testzsírszázalékát? Mennyi izomtömege van? Mérlegünkkel mindezeket az információkat megtudhatja, és még többet is.

Az egyértelmű grafikus jelentésekkel nyomon követheti, hogyan halad álmai alakjának elérése felé.

 

 

 

 

A végső méréshez

Az EV112 okos személyi mérleg mérések széles skáláját kínálja, amelyek segítségével nyomon követheti és javíthatja fittségét és egészségét. Ez összesen 18 paramétert mér és értékel, amelyek átfogó információt nyújtanak a testéről.

A testsúlyának alapvető mérésén kívül képes például értékelni a BMI-t (testtömegindex), a testzsír mennyiségét a testében, az izomtömeg arányát, a testzsírindexét, az elhízás mértékét és ajánlja az ideális testsúlyát, és összefoglalóan értékeli a vesztett vagy szerzett kilogrammokat. Ezek a mutatók segítenek pontos képet kapni a testéről, és értékes információkat nyújtanak a diéta és a testmozgás tervezéséhez.

 

 

Nyomon követheti az egyes családtagok fejlődését

Az EV112 okos személyi mérleg arra szolgál, hogy megfigyelje az egyes családtagok egészségét és súlyát. Lehetővé teszi, hogy még 10 különböző felhasználó adatait tárolja. A család minden tagja létrehozhat egy személyes profilt életkor, nem és magasság adatokkal. Ez segít a mérési eredmények finomításában és a fejlődés független nyomon követésében. Lehetőség van az előnyben részesített mértékegység kiválasztására (kg vagy lb). Mindegy melyik opciót használja, a mérleg pontos és érthető eredményeket fog adni.

Felszaladt pár kiló, vagy mennyiségi testépítő edzésben van? Az EV112 okos személymérleg 180 kg (396 lb) terhelhetőségével megfelelő a legtöbb felhasználó számára, testalkattól és testsúlytól függetlenül. A termék 100 gramm pontossággal mér, így a súlya legkisebb változásáról is rendkívül pontos információkat kaphat. 

 

 

Hasznos jellemzők

Mi a legfontosabb az Ön számára a mérleg kiválasztásakor? A pontosság, a megbízhatóság és a könnyű használat? Mérlegünket ezen paraméterek figyelembevételével terveztük. Az automatikus ki- és bekapcsolás funkcióval az EV112 okos személymérleg energiatakarékos és hosszú ideig szolgálja Önt. Amikor aktiválja a mérleget, akár rálép, akár kézzel kapcsolja be, a mérleg mihamarabb bekapcsol és készen áll a mérésre.

A mérleg praktikus kijelzőkkel van felszerelve, amelyek időben jelzik, ha az akkumulátor hamarosan lemerül, vagy ha a mérleg elérte a maximális terhelhetőségét. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a mérleg egy alkalmatlan pillanatban leáll. A korai figyelmeztetésnek köszönhetően bőven lesz ideje az akkumulátorok cseréjére.

Egy okos asszisztens elegáns dizájnnal

Az EV112 okos személyi mérleggel nem csak pontos és átfogó információkat kaphat a testéről. Elegáns üveg dizájnjával, tisztán megvilágított LCD kijelzőjével és speciális ITO edzett üvegfelületével, amely nagy tartóssággal rendelkezik a nagyobb mérési pontosság érdekében, esztétikus kiegészítője lesz az otthonának.

 

Készen áll az azonnali használatra

Az EV112 személymérleg egyszerű és gyors párosítása után az EMOS GoSmart alkalmazással minden testinformációja közvetlenül a mobileszközén lesz elérhető. Az alkalmazás kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel, és egyszerű útmutatóval végigvezeti Önt az okos mérleg és a mobileszköz párosításának folyamatán.

Az okos mérlegünkkel már a dobozból kivéve elkezdheted mérni a súlyodat és követni a fittségi állapotodat. Három 1,5 V-os AAA elemet tartalmaz, amelyeket egyszerűen csak be kell helyezned a mérlegbe, és az azonnal készen áll a párosításra a mobilalkalmazással.

 

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységeik automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám EV112
Termékszám 2617010902
EAN 8592920122129
termék személymérleg
max. terhelés 180 kg
újramérés funkció nem
szín fekete
háttérvilágítású kijelző igen
súlymérési pontosság 100 g
LCD kijelző igen
a mérleg felülete ITO edzett üveg
túlterhelés jelző igen
táplálás 3× 1,5 V AAA (tartozék)
memória max. 10 fő
Bluetooth igen
lemerülő elem jelzése igen
BMI – zsír, víz és izom mérése igen
automatikus kikapcsolás igen
súly mértékegységek kg, lb
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz Wi-Fi
# nem
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
#
méretek 26 × 300 × 300 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok