Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztatikus radiátorszelepek GoSmart Digitális termosztatikus fej P5630S ZigBee

GoSmart Digitális termosztatikus fej P5630S ZigBee

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 24. Nálad
17 991 Ft
10% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: GOSMART
19 990 Ft

Javasolt termékek

530
Ft
Raktáron
12 591 Ft a kóddal: GOSMART
13 990
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

A háztartás intelligens tagja

Az EMOS GoSmart termékcsalád P5630S intelligens termosztátfejével nem kell aggódnia az emelkedő energiaárak miatt. Ugyanakkor mindig pontosan olyan hőmérséklettel térhet haza otthonába, amilyet szeretne. GPS-alapú fűtésvezérlés és hőmérséklet beállítása meghatározott időpontra és napra időzíthető, miközben egyszerű telepítés és modern design jellemzi. 

Ezt a széles körben kompatibilis termosztátot kényelmesen vezérelheti telefonjáról az EMOS GoSmart alkalmazással vagy hanggal a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.

Az EMOS GoSmart alkalmazással vagy hanggal az Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.

Maximalizálja a kényelmet

Fűtsön gazdaságosan! Maximalizálja az energiaköltségek megtakarítását, miközben nem kell kompromisszumot kötnie a hőkomfort terén? Az intelligens termosztatikus fejek segíthetnek ebben!

Szereti a meleg fürdőszobát reggel, és a hideg hálószobát lefekvés előtt? Az Okos időzítővel beállíthatja a hőmérsékletet meghatározott időpontokra, napokra és helyiségekre, és mindig a lehető legkényelmesebben érezheti magát.

A termosztát által mért hőmérséklet kalibrálása lehetővé teszi, hogy a termosztát kijelzőjén megjelenő hőmérsékletet összehangolja a más, Ön által megszokott eszközön (pl. hőmérőn vagy időjárásmérő állomáson) megjelenített hőmérséklettel .

Automatikus hőmérséklet-szabályozás akár távolról is

A P5630S intelligens termosztátfej követi mobilkészüléke tartózkodási helyét, és a GPS alapján képes szabályozni a hőmérsékletet, amikor Ön az otthona közelében tartózkodik. Amikor elmegy, leállítja a hőmérsékletet, így Önnek minimális gondja lesz. Vessen véget a drága és kellemetlen túlmelegedésnek!

Halk működés és fejlett hőmérsékleti beállítások

Meleg és zavartalan alvást szeretne egyszerre? A vezeték nélküli fej okosan tervezett motorral tökéletes olyan helyekre, ahol csendre van szükség.

Ez olyan okos, hogy rendelkezik nyitott ablak érzékelő funkcióval, amellyel automatikusan kikapcsolhatja a fűtést a szobában, ha kinyitják. Az intelligens termosztátfej érzékelői érzékelik a hőmérséklet hirtelen csökkenését abban a pillanatban, amikor az ablakot kinyitják, és viszont visszatérnek az eredeti időprogramhoz, amint az ablakot ismét bezárják.

Azért aggódsz, hogy ezeket az okos beállításokat a kicsik felülbírálják? Semmi gond! A gyerekzár funkció megakadályozza a közvetlen vezérlést a fejen, így minimális lesz a nyűg." 

Jól látható háttérvilágítású kijelző

Mi lenne egy modern otthon intelligens otthoni kiegészítők nélkül? A P5630S termosztátfej időszerűtlen dizájnjával bármilyen enteriőrbe illeszkedik. Ráadásul nagyon egyszerű és intuitív kezelhetőséggel rendelkezik.

Egy másik előnye ennek a modellnek a könnyen leolvasható kijelző nagy LED számjegyekkel, aminek köszönhetően nehéz eltéveszteni az aktuális és a beállított hőmérsékletet. A megvilágított kijelzővel éjszaka is vezérelheted anélkül, hogy felkapcsolnád a szoba világítását.

Gyors telepítés néhány perc alatt

Eléggé aggódik a bonyolult telepítés miatt, és nem tudja, hogyan csatlakoztassa a termosztátfejet és az egyes kábeleket? Ne essen kétségbe! A beszerelés nem is lehetne egyszerűbb!

A fejet az összes általánosan kapható radiátorszelep típushoz tervezték M30 × 1,5 mm-es menettel rendelkező szelepekre szerelhető. Csak helyezzen be két 1,5 V-os AA elemet a fejbe, lazítsa meg az anyát és vegye ki a régi termosztátfejet. A telepítés befejezéséhez csak helyezze a fej elejére és húzza meg. A csomagban megtalálhatók a leggyakrabban használt adapterek.

Ezután csak csatlakoztassa a készüléket a Zigbee Gateway -hez, és párosítsa az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és iOS rendszerre is elérhető. A Amazon Alexa és a Google Assistant kompatibilitásának köszönhetően a hangvezérlés előnyeit is kihasználhatja.

EMOS GoSmart integráció

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5630S
Termékszám 2101900003
EAN 8592920117613
termosztatikus fej típusa SMART, programozható
programok száma 1 felhasználó által állítható program vagy hőmérséklet (6-szor naponta )
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
hőmérsékletmérés 0 °C és 70 °C, felbontás 0,5 °C
hőmérséklet beállítása 1 °C és 70 °C, felbontás 0,5 °C
állítható hőmérséklet szórás 0,5 °C és 1,5 °C, 0,5 °C-onként
fagyvédelem igen
ON/OFF funkció nem
szünidő üzemmód igen
nyitott ablak funkció igen
gyermekzár igen
szín fehér
anyacsavar M30 × 1,5 mm
mellékelt adapterek Danfoss RA, RAV, RAVL
táplálás 2× 1,5 V AA (tartozék)
méretek 55 × 94 × 55 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
garancia-időszak 2 év
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll ZigBee
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen (Amazon Alexa, Google Assistant)
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    csaba
    Megrendelt 2023. szept. 3.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok