Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság IP kamerák GoSmart Forgatható kamera IP-100 CUBE wifivel

GoSmart Forgatható kamera IP-100 CUBE wifivel

Cikkszám H4051
1x
5
1
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Mindig felügyelet alatt

Szeretné biztosítani, hogy háza, lakása, irodája vagy ingatlana akkor is biztonságban legyen, amikor Ön nincs otthon? Akkor az IP-100 CUBE okos kameránk és intelligens biztonsági funkciói segíthetnek Önnek.

A nagy látószögű objektívvel, a Full HD képfelbontással és az éjjellátó funkcióval állandóan tudatában lesz, hogy mi történik Ön körül. Az aktiváláskor a mobiltelefon értesítésén keresztül jelzi, ha a látómezejében észlelt mozgást észlel, és felvételeket készít az SD-kártyára vagy a felhőtárolóra. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével távolról beszélhet a kamerán keresztül, és megnyugtathatja háziállatát vagy elriaszthatja a hívatlan látogatókat.

Az elegáns dizájn, a miniatűr méret és a különböző elhelyezési lehetőségek miatt minden belső térbe illeszkedik. 

 

Felfejlett biztonsági funkciók

Az IP-100 CUBE okos kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel rendelkezik. Ha érzékelői szokatlan tevékenységet észlelnek, értesítést kap a mobileszközén. Ez lehetőséget ad arra, hogy valós időben megtudja, hogy hívatlan vendég látogatta-e meg otthonát, vagy csak egy rosszcsont háziállat. Az értesítés elküldésével egyidejűleg a kamera megkezdi a videofelvételek rögzítését, amelyeket automatikusan megőrzi a felhőalapú tárhelyen vagy az akár 128 GB kapacitású micro SD-kártyán.

A kamera látómezejében beállíthat egy specifikus mozgásérzékelési zónát is, és csak az őrzendő terület kiválasztott részét rögzítheti. A WebRTC technológia támogatásának köszönhetően a kamera összes funkciója, beleértve a valós idejű hang- és videokommunikációt, a webböngészőn keresztül is elérhető.

 

Tökéletes kép éjjel és nappal

A CUBE IP-100 okos kamera az otthonod minden részletét Full HD felbontással rögzíti. A kompromisszumok nélküli képminőséget minden fényviszonyok között a dinamikus fényerőszabályozás és az egyenletes infravörös megvilágítás biztosítja akár 10 méteres távolságig. A háttérvilágításnak és a teljes sötétségnek sincs esélye, a kép mindig tökéletes lesz!

Az intelligens mozgáskövetés segítségével mindig a legjobb felvételt készítheti mozgó témáról. A kamera objektívje automatikusan forog két tengelyen, és optimálisan a mozgó témára irányul.

A magánéletét is védi

A csendes forgómotor és a talapzat biztosítja, hogy a kamera objektívje két irányban - 350° vízszintesen és 115° függőlegesen - mozoghasson. A fényképezőgép kikapcsolásakor az objektív befordul a fényképezőgép testébe, és megakadályozza a nem kívánt képek rögzítését

Az úgynevezett intelligens privát módot is használhatja, amelyben a fényképezőgép automatikusan be- vagy kikapcsol a mobileszközéről származó GPS-adatok alapján. Így nem kell aggódnia, hogy bekapcsolja, amikor távol van otthonától.

 

Egyszerű telepítés

Az IP-100 CUBE okos kamera elhelyezhető asztalon, polcon, szekrényen, de kényelmesen felszerelhető a falra vagy a mennyezetre is. A kiválasztott hely alapján az EMOS GoSmart beállításaiban beállíthatja a képének tájolását. A mellékelt USB-kábel segítségével a kamerát a hálózatról is táplálhatja, de a power bankja is képes áramot szolgáltatni.

A kamera kiválasztott helyre történő felszerelése után egyszerűen csatlakoztassa a készüléket otthoni Wi-Fi hálózatához, és párosítsa az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásának köszönhetően a működés során hangvezérlést is használhat.

 Integráció az EMOS GoSmart és TUYA rendszerbe

 Hozzon létre saját okos otthont intelligens eszközökkel EMOS GoSmart és más, a platformmal TUYA kompatibilis eszközökkel.<>Kapcsolja össze az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységeik automatizálását, és irányítsa őket távolról a teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazás segítségével.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról és több időt szánjon szeretteire és érdeklődési körére.

 

csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4051
Termékszám 3024040510
EAN 8592920118191
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Gy
    Megrendelt 2023. okt. 28.
    Kiválo termék kiváló vásárlási menet
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok