Főoldal Otthoni biztonság IP kamerák GoSmart Forgatható kamera IP-100 CUBE wifivel

GoSmart Forgatható kamera IP-100 CUBE wifivel

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
23 992 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
29 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Mindig felügyelet alatt

Szeretné biztosítani, hogy háza, lakása, irodája vagy ingatlana akkor is biztonságban legyen, amikor Ön nincs otthon? Akkor az IP-100 CUBE intelligens kameránk és intelligens biztonsági funkciói segíthetnek Önnek.

Az nagy látószögű objektívvel, a Full HD képfelbontással és az éjjellátó funkcióval folyamatosan tudatában lesz annak, hogy mi történik Ön körül. Az aktiválás után a készülék mobiltelefonos értesítéssel jelzi a látómezejében észlelt mozgást, és felvételeket készít az SD-kártyára vagy a felhőbe. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével távolról beszélhet a kamerán keresztül, és megnyugtathatja háziállatát vagy elriaszthatja a hívatlan látogatókat.

Az elegáns design, a miniatűr méret és a különböző elhelyezési lehetőségek miatt megfelel bármely belső térbe

 

 

Fejlett biztonsági funkciók

Az IP-100 CUBE intelligens kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel rendelkezik. Ha érzékelői szokatlan tevékenységet észlelnek, értesítést kap mobileszközén. Ez lehetőséget ad arra, hogy valós időben megtudja, hogy hívatlan vendég látogatta-e meg otthonát, vagy csak egy rosszcsont háziállat. Az értesítés elküldésével egyidejűleg a kamera megkezdi a videofelvételek rögzítését, amelyeket automatikusan elment a felhőalapú tárhelyre vagy az akár 128 GB kapacitású micro SD-kártyára.

A kamera látómezejében beállíthat egy specifikus mozgásérzékelési zónát is, és csak az őrzendő terület kiválasztott részét rögzítheti. A WebRTC technológia támogatásának köszönhetően a kamera összes funkciója, beleértve a valós idejű hang- és videokommunikációt, webböngészőn keresztül is elérhető.

 

Tökéletes kép éjjel és nappal

A CUBE IP-100 intelligens kamera az otthonod minden részletét Full HD felbontással rögzíti. A kompromisszumok nélküli képminőséget minden fényviszonyok között a dinamikus fényerőszabályozás és az egyenletes infravörös megvilágítás biztosítja akár 10 méteres távolságig. Az egyéb fénynek és a teljes sötétségnek sincs esélye, a kép mindig tökéletes lesz!

Az intelligens mozgásérzékelő segítségével mindig a legjobb felvételt kapja a mozgó témáról. A kamera objektívje automatikusan forog két tengelyen, és optimálisan a mozgó témára irányul.

A privát szféráját is védi

A csendes forgómotor és a talapzat biztosítja a kamera objektívjének mozgatását két irányban- 350° vízszintes irányban és 85° függőleges irányban. A fényképezőgép kikapcsolásakor az objektív befordul a fényképezőgép testébe, és megakadályozza, hogy nem kívánt képeket készítsen

Az úgynevezett intelligens privát módot is használhatja, amelyben a kamera automatikusan be- vagy kikapcsol a mobileszközéről származó GPS-adatok alapján. Ez kiküszöböli az aktiválással kapcsolatos aggodalmakat, amikor nem tartózkodik otthon.

 

Egyszerű telepítés

Az IP-100 CUBE intelligens kamera elhelyezhető asztalon, polcon, szekrényen, de kényelmesen felszerelhető a falra vagy a mennyezetre is. A kiválasztott hely alapján az EMOS GoSmart alkalmazásban beállíthatja a kép tájolását. A mellékelt USB-kábellel a kamera hálózati áramról is táplálható, de a power bank is képes áramot szolgáltatni.

A kamera kiválasztott helyre történő telepítése után egyszerűen csatlakoztassa az eszközt az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítsa az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően a működés során hangvezérlést is használhat.

 Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerbe

 Hozzon létre saját okosotthont intelligens eszközökkel EMOS GoSmart és más, a platformmal TUYA kompatibilis eszközökkel.<>Kapcsolja össze az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és vezérelje őket távolról a teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazás segítségével.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról és több időt szánjon minden másra.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4051
Termékszám 3024040510
EAN 8592920118191
terméktípus IP kamera
a kamera érzékelőelemei 1/2,9‘‘ 2 Megapixel CMOS
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
egyéb funkciók
automatikus képtárolás igen
szerelés falra + állványra
kamera tápegység DC 5 V/1 A (a csomagolás része)
az érzékelési terület beállítása igen
éjszakai látásmód igen
maximális éjszakai látótávolság 10 méter
szín fekete
szélesség 57 mm
mélység 57 mm
magasság 71 mm
kamera látószöge 100°
tartozék tápegység igen
védettség IP20
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
kamera felbontása 1 920 × 1 080
mozgásérzékelés igen
hangérzékelés igen
IR CUT nem
sziréna nem
tárolás SD-kártyán igen
felhőalapú tárolás igen
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI
szerelési anyag igen
lopás elleni védelem alkalmazás által blokkolva
garancia-időszak 2 év
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen
hangkommunikáció kétirányú
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
további beltéri monitor nem
privát üzemmód igen
ONVIF támogatás igen
mozgáskövetés (tracking) igen
tartó típusa
motoros forgatás igen
további LED fény nem
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
WebRTC funkció igen
mozgásérzékelési szög 100°
mozgásérzékelési tartomány 10 méter
áthidalási idő
emberi test felismerése nem
állatfelismerés nem
a csomag tartalma 1× kamera, 1× hálózati adapter, 1× USB kábel, 1× tartó, 1× ragasztószalag, 1× csavarok, 1× védőszalag, 1× használati utasítás.
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Gy
    Megrendelt 2023. okt. 28.
    Kiválo termék kiváló vásárlási menet
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok