Főoldal Otthoni biztonság IP kamerák GoSmart IP-300 TORCH kültéri lámpás forgatható kamera wifivel, fekete

GoSmart IP-300 TORCH kültéri lámpás forgatható kamera wifivel, fekete

Cikkszám H4055
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. ápr. 3. Nálad
45 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Biztonság és elegáns világítás egyben

Háza, lakása vagy terasza bejáratát szeretné megvilágítani, ugyanakkor szeretné biztosítani otthonát a nem kívánt látogatók ellen is? Akkor az IP-300 TORCH intelligens kamera formájában egy elegáns megoldást kínálunk Önnek.

Az akár 1200 lm  fényerősségű elegáns világítás és a beépített kamera széles látószögű, forgatható objektívvel, Full HD képfelbontással és éjjellátás funkció kombinációjának köszönhetően Ön tökéletes megvilágítást kap.

A kamera aktiválásakor értesíti a mobiltelefonját  a látómezejében rögzített mozgásról, és rögzíti a felvételeket az SD-kártyára vagy a felhőalapú tárolóba.

 

Fejlett biztonsági funkciók

Az IP-300 TORCH kamera intelligens mozgásérzékeléssel rendelkezik. Ha érzékelői szokatlan tevékenységet észlelnek, értesítést kap mobileszközén. Ez lehetőséget ad arra, hogy valós időben megtudja, ha hívatlan vendég látogatta meg otthonát.

Az értesítés elküldésével egyidejűleg a kamera megkezdi a videofelvételek rögzítését, amelyeket automatikusan megőrzi a felhőalapú tárhelyen vagy az akár 128 GB kapacitású micro SD-kártyán. Az intelligens mozgáskövetésnek köszönhetően mindig a lehető legjobb felvételt kapja a mozgó tárgyról.

Az ajtaja előtt mozgó vandállatok által okozott károk miatt aggódik? Távolról aktiválhatja a beépített szirénát akár 120 dB-es hangerővel, hogy megbízhatóan elriassza őket. 

Világítás mindenhol

Az IP-300 TORCH intelligens kamera erőteljes fényforrása megbízhatóan megvilágítja a kívánt tereket. A fényerősség 200 és 1200 lm között állítható az alkalmazás segítségével. A megvilágított tér méretének megfelelően mindig megtalálja az optimális intenzitást.

A világítást a kamerán keresztül vezérelheti az alkalmazáson keresztül, egy PIR-érzékelővel, amely mozgás érzékelésekor biztosítja a világítás automatikus be- és kikapcsolását, egy időzítővel, vagy egy külső intelligens kapcsolóval bővítheti a fényforrás vezérlését.

Az IP-300 TORCH intelligens kamera időtálló dizájnja alkalmassá teszi a modern és hagyományos külső vagy belső terekbe való beépítésre.

Színes képek éjjel és nappal

Az IP-300 TORCH intelligens kamera a környezet minden részletét Full HD felbontással rögzíti. A kompromisszumok nélküli képminőséget minden fényviszonyok között a dinamikus fényerőszabályozás és az egyenletes infravörös megvilágítás biztosítja akár 10 méteres távolságig. A háttérvilágításnak és a teljes sötétségnek sincs esélye, a kép mindig tökéletes lesz!

A PIR-érzékelő által mozgás érzékelésekor automatikusan bekapcsoló világítás és a beépített biztonsági kamera kombinációjának köszönhetően, amely egyidejűleg elindítja a felvételt, a teljes sötétségben is színes képet kaphat!

Az IP-300 TORCH intelligens kamera tartósságát bármilyen időjárási körülményekkel szemben garantálja a tartós anyagok használata és az IP65 vízállóság. A kamerát nem fogja meglepni az eső, a vihar vagy a hirtelen lezúduló hózápor.

 

A privát szféra ellenőrzés alatt

Az IP-300 TORCH intelligens kamera 130°-os látószögű objektívje automatikusan oldalra fordul 120°-ig és optimálisan a mozgó tárgyra irányul.

A beépített mikrofonon és hangszórón keresztül a kamerán keresztül videohívást indíthat bejövő személyekkel.

Távollét esetén így átirányíthatja a csörgő futárt csomaggal a szomszédjához, vagy megkérheti a váratlan látogatót, hogy várjon az Ön érkezéséig.

Egyszerű telepítés

Az IP-300 TORCH intelligens kamera falra szerelhető és 220 V-os hálózatról táplálható.

A kiválasztott helyre történő telepítés után csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az eszközt az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítja az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS mobiltelefonokhoz egyaránt elérhető. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően a hangvezérlést is használhatja működés közben.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4055
Termékszám 3024040550
EAN 8592920118238
terméktípus IP kamera
automatikus képtárolás igen
szerelés falra
kamera tápegység AC 100~240 V
az érzékelési terület beállítása igen
éjszakai látásmód igen
maximális éjszakai látótávolság 10 méter
a kamera érzékelőelemei 1/2,9‘‘ 2 Megapixel CMOS
szín fekete
szélesség 74 mm
mélység 131 mm
magasság 260 mm
kamera látószöge 130°
tartozék tápegység nem
védettség IP65
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
kamera felbontása 1 920 × 1 080
mozgásérzékelés igen
hangérzékelés nem
IR CUT nem
sziréna igen
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
tárolás SD-kártyán igen
felhőalapú tárolás igen
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
szerelési anyag igen
lopás elleni védelem alkalmazás által blokkolva
garancia-időszak 2 év
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen
egyéb funkciók
hangkommunikáció kétirányú
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
# nem
privát üzemmód nem
ONVIF támogatás igen
mozgáskövetés (tracking) igen
tartó típusa
motoros forgatás igen
további LED fény igen
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
WebRTC funkció igen
mozgásérzékelési szög 120°
mozgásérzékelési tartomány 10 méter
áthidalási idő
emberi test felismerése nem
állatfelismerés nem
a csomag tartalma 1× kameraegység, 1× telepítőanyag, 1× kézikönyv
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok