Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság IP kamerák GoSmart Kültéri akkumulátoros kamera IP-600 EYE wifivel és napelemmel

GoSmart Kültéri akkumulátoros kamera IP-600 EYE wifivel és napelemmel

Cikkszám H4056
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
59 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Biztonság vezetékek nélkül

Elhatározta, hogy biztonságba helyezi házát, nyaralóját, kertjét vagy üzletét? Nem akar vagy nem is tud vezetéket telepíteni a biztonsági kamerarendszer csatlakoztatásához? Akkor az IP-600 EYE intelligens kamera tetszeni fog Önnek.

A robusztus vízálló váz a kamera extrakapacitású, 8800 mAh akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek a beépített 3,5 W-os napelemmel együtt több hónapig képesek ellátni a működéshez szükséges energiát. Ha a napfény intenzitása megfelelő, a fényképezőgép akkumulátorait működés közben egyáltalán nem kell tölteni.

A kamera két nagy teljesítményű LED-del és PIR-érzékelővel van felszerelve, így spotlámpaként is használható, például a feljáró megvilágítására.

 

A kamera kettő nagy teljesítményű LED-del és PIR-érzékelővel van ellátva.

Fejlett biztonsági funkciók

Az IP-600 EYE kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel rendelkezik. Ha érzékelői szokatlan tevékenységet észlelnek, értesítést kap mobileszközén. Ez lehetőséget ad arra, hogy valós időben ellenőrizze, hogy otthonát hívatlan vendég látogatta-e meg.

Az értesítés elküldésével egyidejűleg a kamera megkezdi a videofelvételek rögzítését, amelyeket automatikusan elment a felhőalapú tárhelyre vagy az akár 128 GB kapacitású micro SD-kártyára.

Kizárólag a lényeges dolgokat rögzíti

A kamera intelligens funkciója kiküszöböli az állatok vagy járművek mozgása által okozott téves riasztásokat, így csak az emberek és az arcuk megörökítésre kerül sor. Ez jelentős energiamegtakarítást eredményez, és meghosszabbítja a kamera üzemidejét.

Az energiatakarékosság másik módja a mozgásérzékelési terület beállítása a kamera látómezejében, amit a GoSmart alkalmazásban lehet megtenni. Ez például megszüntetheti a kapuja előtti mozgó gyalogosok észlelését.

Minőségi kép minden körülmények között

Az IP-600 EYE intelligens kamera megörökíti a körülötte lévő környezet minden részletét Full HD felbontással és 110° nézetszöggel. A kompromisszumok nélküli képminőséget minden fényviszonyok mellett a dinamikus fényerőszabályozás és az egyenletes infravörös megvilágítás biztosítja akár 9 méteres távolságig. Az egyéb fénynek és a teljes sötétségnek sincs esélye, a kép mindig tökéletes lesz!

Az IP-600 EYE Smart kamera ellenállását bármilyen időjárási körülménynek garantálja a tartós anyagok használata és az IP55 vízszigetelés. A kamerát nem fogja meglepni az eső, a vihar vagy a hirtelen jött hózápor.

 

Világítson

Az IP-600 EYE intelligens kamera erőteljes LED-fényforrása automatikusan aktiválódik, amikor a beépített PIR-érzékelő mozgást érzékel. A kamera így spotlámpaként használható, amely megbízhatóan megvilágítja a mozgó tárgyakat. 

A fény manuálisan is aktiválható, és így elriasztja a potenciális vandálokat vagy betörőket attól, hogy felkeressék ingatlanát. Nem elég? A kamera testébe rejtett sziréna akár 105 dB hangerővel is bekapcsolható.

A PIR érzékelő által mozgás észlelésekor automatikusan bekapcsoló világítás és a beépített biztonsági kamera kombinációjának köszönhetően, amely egyidejűleg elindítja a felvételt, még teljes sötétségben is színes videofelvételeket láthat!

.

Bidirekcionális kommunikáció

A beépített mikrofonnal, hangszóróval és kamerával az IP-600 EYE intelligens kamera lehetővé teszi, hogy videohívásokat kezdeményezzen bejövő hívásokkal közvetlenül a mobiltelefonjáról.

Távollét esetén átirányíthatja a csomaggal csengető futárt a szomszédjához, megkérheti a váratlan látogatót, hogy várjon érkezéséig, vagy esetleg figyelmeztetheti az ajtaja előtt mozgó gyanús személyt.

Egyszerű telepítés

Az IP-600 EYE intelligens kamera falra szerelhető, és az összes szükséges szerelési anyagot tartalmazza.

A beépített 3,5 W-os szolárpanel több hónapig képes ellátni a kamera 8800 mAh-s akkumulátorát. Ha a napfény intenzitása elegendő, a fényképezőgép akkumulátorait működés közben egyáltalán nem kell tölteni. Ha nincs közel egy szabványos 220 V-os konnektor, egy további alternatíva az is, hogy a készüléket mikro USB-kábel és egy tápegység segítségével táplálja.

A kiválasztott helyre történő telepítés után csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a készüléket az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítja az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően a hangvezérlést is használhatja a működés során.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4056
Termékszám 3024040560
EAN 8592920117743
terméktípus IP kamera
a kamera érzékelőelemei
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
egyéb funkciók
automatikus képtárolás igen
szerelés falra
kamera tápegység 4× 2 200 mAh + napkollektor
az érzékelési terület beállítása nem
éjszakai látásmód igen
maximális éjszakai látótávolság 10 méter
szín fehér
szélesség
mélység
magasság
kamera látószöge 110°
tartozék tápegység igen
védettség IP55
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
kamera felbontása 1 920 × 1 080
mozgásérzékelés igen
hangérzékelés nem
IR CUT igen
sziréna igen
tárolás SD-kártyán igen
felhőalapú tárolás igen
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI
szerelési anyag igen
lopás elleni védelem alkalmazás által blokkolva
garancia-időszak 2 év
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen
hangkommunikáció kétirányú
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
további beltéri monitor nem
privát üzemmód nem
ONVIF támogatás nem
mozgáskövetés (tracking) nem
tartó típusa állvány menet
motoros forgatás nem
további LED fény nem
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
WebRTC funkció igen
mozgásérzékelési szög 120°
mozgásérzékelési tartomány 10 méter
áthidalási idő akár 8 hónapig
emberi test felismerése igen
állatfelismerés nem
a csomag tartalma 1× kameraegység, 4× Li-Ion 18650 akkumulátor, 1× tartó, 1× micro USB kábel, 1× szerelési anyag, 1× kézikönyv
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok