Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok GoSmart Programozható vezeték nélküli szobatermosztát WiFi-vel P56211

GoSmart Programozható vezeték nélküli szobatermosztát WiFi-vel P56211

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 20. Nálad
39 990 Ft

Javasolt termékek

Leírás

Bővített leírás

Egy nélkülözhetetlen eszköz az otthonába

Szeretné folyamatosan nyomonkövetni az otthonában uralkodó hőmérsékletet? Azt keresi, hogyan csökkentheti a fűtési vagy hűtési költségeket a hőkomfort fenntartása mellett?

Az EMOS GoSmart termékcsalád P56211 intelligens termosztátjával ez egyszerű. A fűtés vagy légkondicionálás az Ön GPS-helyzete alapján történő vezérlése, hőmérséklet ütemezésének beállítása egy adott napra és időpontra, valamint az összes beállítás egy alkalmazás segítségével bárhonnan történő vezérlése csak egy rövid lista a termosztát fejlett funkcióiról.

Ha hozzáadjuk az egyszerű telepítést, a divatos dizájnt és a hanggal való vezérlés lehetőségét a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével, akkor egy felbecsülhetetlen értékű intelligens asszisztenst kapunk otthonunkba.

Időzített funkciók az Ön kényelméért

Kedveli reggelente a meleg fürdőszobát és a hideg hálószobát lefekvés előtt? Az intelligens időzítővel beállíthatja a hőmérsékletet meghatározott időpontokra, napokra és helyiségekre, és mindig a legkényelmesebben érezheti magát.

A termosztát mért hőmérsékletének kalibrálása lehetővé teszi, hogy megegyezzen a termosztát kijelzőjén megjelenő hőmérséklet egy másik, Ön által megszokott eszközön (pl. hőmérőn vagy időjárásmérő állomáson) megjelenő hőmérséklettel.

Automatikus hőmérsékletbeállítás akár távolról is

A P56211 intelligens termosztát a 16A kapcsolható relének köszönhetően nagyobb kapcsolt terhelésű eszközöket, például infrapaneleket vagy elektromos fűtést vezérelhet.

A termosztát az Ön aktuális GPS-helyzete alapján automatikusan bekapcsolja a fűtést vagy a hűtést, hogy pontosan abban a pillanatban, amikor Ön visszatér, optimális hőmérsékletet érjen el otthonában.

Elfelejtette lejjebb kapcsolni a fűtési szintet vagy teljesen kikapcsolni a fűtést, amikor nyaralni megy? Távolról csatlakozhat a termosztáthoz a mobiltelefonjával, és mindent kényelmesen beállíthat.

Háttérvilágítással ellátott és könnyen olvasható kijelző

Praktikus és modern egyszerre? Nem probléma! A P56211 termosztát egyszerű formatervezésével bármilyen belső térbe illeszkedik. Ráadásul nagyon könnyű és intuitív kezelhetőséggel rendelkezik.

Kezelése egyszerű, és a háttérvilágítással ellátott kijelzőnek köszönhetően kényelmesen kezelheti a termosztátot akár éjszaka is anélkül, hogy fel kellene kapcsolnia a lámpát. A színes és könnyen leolvasható kijelző, az érintéses vezérlés és a nagy számjegyek megkönnyítik a kívánt hőmérséklet beállítását.

Gyors telepítés néhány perc alatt

Aggódik a bonyolult telepítés miatt, és nem tudja, hogyan csatlakoztassa a termosztátot és az egyes kábeleket? Ne essen kétségbe! A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a szobai egységet bármelyik helyiségben könnyedén elhelyezheti.

A csomagban található két csavar és két tipli, amelyek a termosztát falra történő rögzítéséhez szükségesek. A termosztát működtetéséhez még elemekre sincs szükség, csak csatlakoztassa a hálózathoz mikro USB-kábelen keresztül, és máris működni fog. Bárki telepítheti és maga a telepítés csak néhány percet vesz igénybe!

Ezután csak csatlakoztassa az eszközt az otthoni Wi-Fi hálózatához, és párosítsa a teljesen nyelvi lokalizált EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS rendszerre is elérhető. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően a hangvezérlés is használható.

EMOS GoSmart integráció

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA-kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról és több ideje maradjon minden másra.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P56211
Termékszám 2101900001
EAN 8592920117774
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát, opcionális mobiltelefonos vezérlés (iOS, Android)
termosztát típusa vezeték nélküli
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás 0,2 °C és 2 °C (felbontás 0,1 °C)
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma felhasználó által állítható hőmérséklet (6-szor naponta)
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
szín fehér
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
hatótávolság szabad területen 100 m
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása 230 V AC
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
táplálás nincs megadva
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása 5 V USB adapter (tartozék)
üzemi frekvencia 868 MHz
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 16 A-es ellenállás, 4 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen (Amazon Alexa, Google Assistant)
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
méretek nincs megadva
a kapubejárat mérete nincs megadva
az adó mérete 40 × 138 × 96 mm
a vevő mérete 37 × 86 × 86 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
7 értékelések

 • 100%
  Iacopo
  Megrendelt 2024. febr. 9.
  Very good product! This is one of very few thermostats that works with tuya app, with the Regulation of the hysteresis (the most important thing when you choose a new wifi thermostat). I'm very satisfied.
 • 100%
  Podani György
  Megrendelt 2023. dec. 13.
  Elégedett vagyok a termékkel, a gyors, pontos kiszolgálással.
 • 100%
  Nagy Ákos
  Megrendelt 2023. dec. 11.
  Nagyon meg vagyok elégedve a P56211 Wifi-s termosztáttal.
 • 100%
  Miletics Ferenc
  Megrendelt 2023. dec. 8.
  Pillanatok alatt beüzemelhető. Nagyon jól működik .Az applikáció is magyar .
 • 80%
  Lonkay Attila
  Megrendelt 2023. dec. 3.
 • 100%
  Attila
  Megrendelt 2023. nov. 27.
  Pillanatok alatt beüzemelhető. Nagyon jól működik Emos GoSmart appal. Precíz kifogástalan csomagolás, gyors kiszállítás.
 • 100%
  László
  Megrendelt 2023. nov. 5.
  Könnyen telepíthető és konfigurálható. Jól működik Tuya appal is.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Ez a P56211 termosztát nem akasztható a falra.

A tápegység nyílása a hátoldalon van, ezért csak az állványra kell helyezni.

A P5611OT.2R szett egy olyan termosztát, ahol több vevőt (akár 6 darabot) is lehet vezérelni a vezérlőegységen keresztül. Az öntanuló funkciónak köszönhetően a termosztát képes saját párosítási kódot generálni, amelyet aztán minden egyes vevő tárol a memóriában.

A termosztát képes saját párosítási kódot generálni, amelyet aztán minden egyes vevő tárol a memóriában.

A P5611OT, P5601N, P5607, P5616OT, P5606OT modellekhez. A többiek fix hiszterézissel rendelkeznek.

Ez olyan programozható termosztátokkal lehetséges, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet többszöri változtatását. Minden napra kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet és az időpontot a termosztát modelljétől függően akár 6 hőmérsékletváltáshoz. Lehetőség van az üzemmódok (idő- és hőmérséklet-beállítások) beállítására napról napra, vagy hétfőtől péntekig tartó ütemezéssel és külön szombattól vasárnapig, vagy heti hétfőtől vasárnapig tartó ütemezéssel.

Az Opentherm funkciót támogató termosztátok kivételével minden termosztát esetében a kommunikáció egyirányú. A kommunikáció rádión keresztül történik (mind az OpenTherm, mind a WiFi hálózati protokollal), így a falazás csökkenti a teljes hatótávolságot.

A kazánok 95 %-a a következő feszültségmentes csatlakozást használja. Ha a kazán feszültségmentes kapcsolással rendelkezik, akkor a termosztátnak is rendelkeznie kell ezzel.

OpenTherm a kazánmodul és a termosztát közötti kétirányú kommunikáció egyik formája. A termosztát megkapja a szükséges információkat, amelyeket aztán feldolgoz és visszaad a kazánnak, amely a vízhőmérsékletet a leghatékonyabb szintre szabályozza. Az OpenTherm termosztáttól begyűjtött információknak köszönhetően modulálódik a kazán teljesítménye, amely a kívánt és mért értékeknek megfelelően folyamatosan növeli és csökkenti a teljesítményt. Ennek előnye, hogy a kazán teljesítményét nem csak a helyiséghőmérséklet, hanem a rendszer vízhőmérséklete és más változók is szabályozzák. Ezzel szemben a hagyományos ON/OFF termosztát a kazánt 100%-os vagy 0%-os teljesítményre kapcsolja. Az OpenTherm így növeli a fűtési rendszer hatékonyságát, csökkenti a költségeket (energiaszámlákat) és növeli a kazán élettartamát.

Az OpenTherm termosztát bármely OpenTherm kazánt képes szabályozni. Ha az Ön kazánja nem támogatja az OpenThermet, vagy nem kívánja használni, akkor a termosztátot ezen érintkezők nélkül is csatlakoztathatja, és a funkciója ugyanaz lesz, mint egy Opentherm nélküli termosztáté. Így az Opentherm kommunikációval rendelkező termosztátok Opentherm vezérlés nélkül is használhatók csak be/ki vezetékkel.

Igen, a kazánhoz csatlakozó küldőegységet is ki kell cserélni. Az eredeti és az új készülék egysége eltérő kommunikációs protokollal rendelkezik, vagy nincs párosítva.

Igen, az előre beállított komfort- és takarékos üzemmóddal rendelkező termosztátok a rögzített, nem módosítható programok mellett számos felhasználói üzemmód-beállítást is lehetővé tesznek. Az eljárást lásd az adott modellhez, például a P5611OT termosztáthoz tartozó használati utasításban.

A termosztátnak nincs szüksége külön védelemre. A kazánt kell védeni.

A kapilláris termosztátok 0 °C-ról tudnak kapcsolni. A többiek 5 °C-tól vagy 7 °C-tól fagyálló rendszerrel rendelkeznek, modelltől függően.

Ha több termosztátot használ, a régit például hőmérőként használja, az újat pedig a kazánra helyezi, ezek nem fognak kölcsönhatásba lépni egymással. Mind a párosítás, mind az eltérő kommunikációs protokollok miatt.

Egy ilyen típusú terméket sajnos nem tartunk a kínálatunkban.

Igen, emlékeznek. Automatikusan párosodnak 5 percen belül. A kínálatunkban szereplő összes termosztát áramszünet után magától párosítja magát, majd visszaállítja az áramellátást.

Az üzenet a következőket jelentheti:

a. A mért hőmérséklet a tartományon kívül van (0 °C és 40 °C között)
b. A hőmérséklet-érzékelő megsérült
Próbálja meg kicserélni az elemeket, csak 1,5 V-os alkáli elemeket. Ha ez nem kerül kijavításra, kérjük, reklamáljon.

A termosztátot a kazánról való leválasztása és újbóli csatlakoztatása segíthet. Ha ez a hiba gyakrabban jelentkezik, javasoljuk, hogy küldje el az árut garanciális diagnózisra. 

Ha a radiátornak van termosztátcsatlakozása, amelyből egy normál dugó vezet az aljzatba, akkor igen (a NO/COM csatlakozókra csatlakozik).

A vezetékes termosztátok mind hangot adnak ki, amikor bekapcsolnak. A vezeték nélküliek is, de a vevőegység általában a kazánnál van, távolabb a lakótértől, így a kattanás nem hallható a többi helyiségben.

A hatótávolság nyílt térben 60-100 m között van, a falazat mennyisége csökkenti a rádiójel hatótávolságát. Válassza ki a "Hatótávolság nyílt térben" paraméter szerint. A vezeték nélküli termosztát hatótávolsága nem növelhető.

A termosztátok egyike sem képes a fűtést és a vízhőmérséklet időzítését automatikusan a tarifa alapján kapcsolni. Valószínűleg használhatná az egyik programozható termosztátot, ahol a magas tarifa idején alacsonyabb hőmérsékletre állítaná a fűtést.

A legtöbb kazán esetében az ellenállási terhelés kritikus. Az ellenállásos terhelés olyan terhelés, ahol nincs fáziseltolódás az áram és a feszültség között, jellemzően ellenállásos hőkészülékek. Az induktív terhelés olyan terhelés, ahol az áram és a feszültség között fáziseltolódás van, ahol az áram elmarad a feszültségtől. Induktív terhelések például az elektromos motorok, transzformátorok stb. Minden termosztátnak vannak felsorolt maximális kapcsolható terhelési értékek (ellenállásos/induktív), ez attól függ, hogy a fogyasztó mit akar a termosztáttal kapcsolni, és a kapcsolandó berendezés értékeitől. Példa: ha egy kazánnak 7A ellenállású kapcsolása van, nem használhatok olyan termosztátot, amelynek maximális terhelése 6A.