Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok GoSmart Programozható vezetékes szobatermosztát WiFi-vel P56201

GoSmart Programozható vezetékes szobatermosztát WiFi-vel P56201

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
30 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Egy nélkülözhetetlen eszköz

Szeretné folyamatosan nyomon követni az otthonában uralkodó hőmérsékletet? Azt keresi, hogyan csökkentheti a fűtési vagy hűtési költségeket, miközben fenntartja a legmegfelelőbb hőmérsékletet?

Az EMOS GoSmart sorozat P56201 intelligens termosztátjával ez egyszerűen lehetséges. A fűtés vagy légkondicionálás az Ön GPS-helyzete alapján történő vezérlése, hőmérsékleti ütemezés beállítása egy adott napra és időpontra, valamint a készülék egy alkalmazás segítségével bárhonnan történő vezérlése csak egy rövid lista a termosztát fejlett funkcióiról.

Ha ehhez hozzáadjuk az egyszerű telepítést, a divatos dizájnt és a hanggal történő vezérlés lehetőségét a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével, akkor egy felbecsülhetetlen értékű intelligens segítőt kapunk otthonunkba.

 

Időzített funkciók az Ön kényelméért

Kedveli reggelente a meleg fürdőszobát és a hideg hálószobát lefekvés előtt? Az intelligens időzítővel beállíthatja a hőmérsékletet meghatározott időpontokra, napokra és helyiségekre, és mindig a legkényelmesebben érezheti magát.

A termosztát mért hőmérsékletének kalibrálása lehetővé teszi, hogy megegyezzen a termosztát kijelzőjén megjelenő hőmérséklet egy másik, Ön által megszokott eszközön (pl. hőmérőn vagy időjárásmérő állomáson) megjelenő hőmérséklettel.

 

Automatikus vezérlés akár távolról is

A P56201 intelligens termosztát 6A kapcsoló relével képes automatikusan bekapcsolni a fűtést vagy a hűtést az Ön aktuális GPS-helyzete alapján, és pontosan akkor lesz kellemes a hőmérséklet otthonában, amikor Ön visszatér.

Elfelejtette lejjebb állítani a fűtési szintet vagy teljesen kikapcsolni a fűtést, amikor nyaralni ment? Távolról csatlakozhat a termosztáthoz a mobiltelefonjával, és kényelmesen beállíthat mindent.

Háttérvilágítással ellátott, könnyen olvasható kijelző

A P56201 termosztát egyszerű kialakításának köszönhetően bármilyen belső térbe illeszkedik. Kezelése könnyű, és a háttérvilágítással ellátott kijelzőnek köszönhetően kényelmesen kezelheti a termosztátot akár éjszaka is anélkül, hogy fel kellene kapcsolnia a lámpát.

A tökéletesen látható kijelző, az érintéses vezérlés és a nagy számjegyek megkönnyítik a kívánt hőmérséklet beállítását.

Egyszerű összeszerelés percek alatt

A bonyolult összeszerelés miatt aggódik? Nem kell! A levehető kijelzőnek köszönhetően a P56201 intelligens termosztát telepítése nem is lehetne egyszerűbb.

A termosztát alapját a mellékelt szerelési anyaggal csavarozza a kiválasztott helyre. Ezután csak csatlakoztassa a vezetékeket a kapcsolási rajznak megfelelően, és fejezze be a telepítést a termosztát kijelzőjének a talapzatra történő felszerelésével. A P56201 intelligens termosztát 230 V-os váltakozó áramról működik.

Ezután csak csatlakoztassa a készüléket az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítsa a teljesen nyelvi lokalizált EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerekhez egyaránt elérhető. Az Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően hangvezérléssel is használható.

 

MEMOS GoSmart integráció

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA-kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról és több ideje marad minden másra.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P56201
Termékszám 2101900000
EAN 8592920117767
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát, opcionális mobiltelefonos vezérlés (iOS, Android)
termosztát típusa vezetékes
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás 0,2 °C és 2 °C (felbontás 0,1 °C)
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma felhasználó által állítható hőmérséklet (6-szor naponta)
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
szín fehér
kapcsolás 230 V AC feszültség, 50 Hz
hatótávolság szabad területen nincs megadva
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása nincs megadva
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
táplálás 230 V AC
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása nincs megadva
üzemi frekvencia nincs megadva
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 6 A-es ellenállásos, 2 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen (Amazon Alexa, Google Assistant)
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
méretek 138 × 88 × 33 mm
a kapubejárat mérete nincs megadva
az adó mérete nincs megadva
a vevő mérete nincs megadva
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
5 értékelések

 • 100%
  Szörcsök Sándor
  Megrendelt 2024. febr. 12.
 • 100%
  Ferenc
  Megrendelt 2023. dec. 8.
  Kifogástalanul működik.
 • 100%
  Vincze Zoltán
  Megrendelt 2023. nov. 28.
 • 100%
  Kalászi Tamás
  Megrendelt 2023. nov. 9.
  A termék minden elvárást jól teljesít. A geolokáció szerinti aktiválást még nem sikerült tesztelnem. Az alkalmazással nagyon egyszerű az beállítása.
 • 80%
  Péter
  Megrendelt 2023. okt. 29.
  A készülék hőmérséklet érzékelője meglehetősen pontatlan. Hiába állítottam be +3 fokkal még így is közel 1 fokkal alámér a valós hőmérsékletnek. Sajnos ezzel nem tudom lehetne-e valamit kezdeni. Ettől eltekintve megfelelően működik a készülék.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A termosztátot egyszerre legfeljebb 1 felhasználó vezérelheti az alkalmazáson keresztül. Ha egy másik felhasználó szeretné vezérelni a termosztátot, az előző felhasználónak ki kell jelentkeznie az alkalmazásból.

A termosztát belső memóriával rendelkezik. Áramszünet után azonban eltart egy ideig (2-3 perc), amíg az összes adatot kiolvassa, ezért úgy tűnhet, hogy visszaállította magát, de ez nem így van, várni kell.

A P5611OT.2R szett egy olyan termosztát, ahol több vevőt (akár 6 darabot) is lehet vezérelni a vezérlőegységen keresztül. Az öntanuló funkciónak köszönhetően a termosztát képes saját párosítási kódot generálni, amelyet aztán minden egyes vevő tárol a memóriában.

A termosztát képes saját párosítási kódot generálni, amelyet aztán minden egyes vevő tárol a memóriában.

A P5611OT, P5601N, P5607, P5616OT, P5606OT modellekhez. A többiek fix hiszterézissel rendelkeznek.

Ez olyan programozható termosztátokkal lehetséges, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet többszöri változtatását. Minden napra kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet és az időpontot a termosztát modelljétől függően akár 6 hőmérsékletváltáshoz. Lehetőség van az üzemmódok (idő- és hőmérséklet-beállítások) beállítására napról napra, vagy hétfőtől péntekig tartó ütemezéssel és külön szombattól vasárnapig, vagy heti hétfőtől vasárnapig tartó ütemezéssel.

Az Opentherm funkciót támogató termosztátok kivételével minden termosztát esetében a kommunikáció egyirányú. A kommunikáció rádión keresztül történik (mind az OpenTherm, mind a WiFi hálózati protokollal), így a falazás csökkenti a teljes hatótávolságot.

A kazánok 95 %-a a következő feszültségmentes csatlakozást használja. Ha a kazán feszültségmentes kapcsolással rendelkezik, akkor a termosztátnak is rendelkeznie kell ezzel.

OpenTherm a kazánmodul és a termosztát közötti kétirányú kommunikáció egyik formája. A termosztát megkapja a szükséges információkat, amelyeket aztán feldolgoz és visszaad a kazánnak, amely a vízhőmérsékletet a leghatékonyabb szintre szabályozza. Az OpenTherm termosztáttól begyűjtött információknak köszönhetően modulálódik a kazán teljesítménye, amely a kívánt és mért értékeknek megfelelően folyamatosan növeli és csökkenti a teljesítményt. Ennek előnye, hogy a kazán teljesítményét nem csak a helyiséghőmérséklet, hanem a rendszer vízhőmérséklete és más változók is szabályozzák. Ezzel szemben a hagyományos ON/OFF termosztát a kazánt 100%-os vagy 0%-os teljesítményre kapcsolja. Az OpenTherm így növeli a fűtési rendszer hatékonyságát, csökkenti a költségeket (energiaszámlákat) és növeli a kazán élettartamát.

Az OpenTherm termosztát bármely OpenTherm kazánt képes szabályozni. Ha az Ön kazánja nem támogatja az OpenThermet, vagy nem kívánja használni, akkor a termosztátot ezen érintkezők nélkül is csatlakoztathatja, és a funkciója ugyanaz lesz, mint egy Opentherm nélküli termosztáté. Így az Opentherm kommunikációval rendelkező termosztátok Opentherm vezérlés nélkül is használhatók csak be/ki vezetékkel.

Igen, a kazánhoz csatlakozó küldőegységet is ki kell cserélni. Az eredeti és az új készülék egysége eltérő kommunikációs protokollal rendelkezik, vagy nincs párosítva.

Igen, az előre beállított komfort- és takarékos üzemmóddal rendelkező termosztátok a rögzített, nem módosítható programok mellett számos felhasználói üzemmód-beállítást is lehetővé tesznek. Az eljárást lásd az adott modellhez, például a P5611OT termosztáthoz tartozó használati utasításban.

A termosztátnak nincs szüksége külön védelemre. A kazánt kell védeni.

A kapilláris termosztátok 0 °C-ról tudnak kapcsolni. A többiek 5 °C-tól vagy 7 °C-tól fagyálló rendszerrel rendelkeznek, modelltől függően.

Ha több termosztátot használ, a régit például hőmérőként használja, az újat pedig a kazánra helyezi, ezek nem fognak kölcsönhatásba lépni egymással. Mind a párosítás, mind az eltérő kommunikációs protokollok miatt.

Egy ilyen típusú terméket sajnos nem tartunk a kínálatunkban.

Igen, emlékeznek. Automatikusan párosodnak 5 percen belül. A kínálatunkban szereplő összes termosztát áramszünet után magától párosítja magát, majd visszaállítja az áramellátást.

Az üzenet a következőket jelentheti:

a. A mért hőmérséklet a tartományon kívül van (0 °C és 40 °C között)
b. A hőmérséklet-érzékelő megsérült
Próbálja meg kicserélni az elemeket, csak 1,5 V-os alkáli elemeket. Ha ez nem kerül kijavításra, kérjük, reklamáljon.

A termosztátot a kazánról való leválasztása és újbóli csatlakoztatása segíthet. Ha ez a hiba gyakrabban jelentkezik, javasoljuk, hogy küldje el az árut garanciális diagnózisra. 

Ha a radiátornak van termosztátcsatlakozása, amelyből egy normál dugó vezet az aljzatba, akkor igen (a NO/COM csatlakozókra csatlakozik).

A vezetékes termosztátok mind hangot adnak ki, amikor bekapcsolnak. A vezeték nélküliek is, de a vevőegység általában a kazánnál van, távolabb a lakótértől, így a kattanás nem hallható a többi helyiségben.

A hatótávolság nyílt térben 60-100 m között van, a falazat mennyisége csökkenti a rádiójel hatótávolságát. Válassza ki a "Hatótávolság nyílt térben" paraméter szerint. A vezeték nélküli termosztát hatótávolsága nem növelhető.

A termosztátok egyike sem képes a fűtést és a vízhőmérséklet időzítését automatikusan a tarifa alapján kapcsolni. Valószínűleg használhatná az egyik programozható termosztátot, ahol a magas tarifa idején alacsonyabb hőmérsékletre állítaná a fűtést.

A legtöbb kazán esetében az ellenállási terhelés kritikus. Az ellenállásos terhelés olyan terhelés, ahol nincs fáziseltolódás az áram és a feszültség között, jellemzően ellenállásos hőkészülékek. Az induktív terhelés olyan terhelés, ahol az áram és a feszültség között fáziseltolódás van, ahol az áram elmarad a feszültségtől. Induktív terhelések például az elektromos motorok, transzformátorok stb. Minden termosztátnak vannak felsorolt maximális kapcsolható terhelési értékek (ellenállásos/induktív), ez attól függ, hogy a fogyasztó mit akar a termosztáttal kapcsolni, és a kapcsolandó berendezés értékeitől. Példa: ha egy kazánnak 7A ellenállású kapcsolása van, nem használhatok olyan termosztátot, amelynek maximális terhelése 6A.