25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Otthoni biztonság Videó csengők GoSmart Vezeték nélküli akkumulátoros video kaputelefon IP-09D wifivel és napelemmel

GoSmart Vezeték nélküli akkumulátoros video kaputelefon IP-09D wifivel és napelemmel

Cikkszám H4030
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 2. Nálad
59 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Tartsa a kapcsolatot az otthonoddal

Hogyan tartsa a kapcsolatot az otthonával, és hogyan védje meg az ingatlanát? Az EMOS GoSmart termékcsaládba tartozó IP-09D intelligens kapucsengővel folyamatos rálátása lesz arra, hogy mi történik az ajtaja előtt.

A kétirányú hangkommunikációval akkor is kommunikálhat a vendégekkel és a nem kívánt látogatókkal, ha nincs otthon. A mobiltelefonra küldött riasztások tájékoztatják Önt az ajtón kívül észlelt mozgásról.

Egy fejlett funkció az ajtózár vezérlésének lehetősége a mobilalkalmazásból, amelyet különösen akkor használhat, ha az ajtót távollétében kell kinyitnia vagy bezárnia.

Az IP-09D ajtócsengő többféle tápellátási lehetőségének köszönhetően ideális olyan helyeken, ahol a meglévő vezetékeket nem lehet használni.

 

Mindig tudja, ki van az ajtóban

Az IP-09D intelligens ajtócsengő mozgásérzékelővel van felszerelve, amely mozgás érzékelésekor értesítést küld a látogató fényképével a mobiltelefonjára. Az intelligens emberfelismerő funkció képes kiküszöbölni az állatok vagy járművek mozgása által okozott téves riasztásokat, így kizárólag az emberek és az arcuk kerül rögzítésre.Az értesítés elküldésével egyidejűleg elindítható a microSD-kártyára vagy felhőtárolóra történő rögzítés. A felvételeket bármikor megnézheti, hogy ellenőrizze, ki volt az ajtónál.

 

Ne maradjon le a látogatóról

A beépített mikrofonnak, hangszórónak és kamerának köszönhetően az IP-09D intelligens ajtócsengő lehetővé teszi, hogy videohívásokat kezdeményezzen a bejövő látogatókkal közvetlenül a mobiltelefonjáról. Távollét esetén átirányíthatja a csöngető csomagot hozó futárt a szomszédjához, megkérheti a váratlan látogatót, hogy várjon a korai érkezéséig, vagy esetleg figyelmeztetheti az ajtaja előtt mozgó gyanús személyt.

Előfordult már, hogy gyermeke otthon felejtette a lakáskulcsot, amíg Ön dolgozott? Az IP-09D intelligens kapucsengő az ajtózárat is vezérelheti, és mobiltelefonjával beengedheti gyermekét vagy esetleg egy családtagját!

 

Tökéletes kép éjjel-nappal

Otthoni védelem éjjel-nappal? Nem probléma! Az IP-09D intelligens kapucsengőbe épített Full HD kamera (1080p) 110°-os betekintési szöggel megapixeles CMOS érzékelővel van felszerelve, amely éles és torzításmentes képeket biztosít.

Az éjjellátás támogatása akár 4 m távolságig és az IR cut funkció biztosítja, hogy az objektív előtt álló személyről minden fényviszonyok között tökéletes képet rögzítsen. Ennek köszönhetően a nap 24 órájában nyomon követheti, hogy mi történik az ajtaja előtt.

 

Nem csak az időjárással szemben ellenálló

Az IP-09D intelligens kapucsengő védőtokjának és az IP44-es védelmi besorolásnak köszönhetően bármilyen időjárási körülménynek ellenáll.

Félsz, hogy valaki ellopja az intelligens asszisztensedet? Ne ess kétségbe! A kapucsengőt egy biztonsági rögzítőcsavar védi, amely a falra szerelhető tartóban rögzíti, és nem utolsósorban egy 85 dB-es riasztó lopás ellen. A riasztó akkor lép működésbe, amikor a csengő és a tartó közötti kapcsolat megszakad, és megbízhatóan elriaszt minden tolvajt vagy betörőt. Ez a funkció az EMOS GoSmart alkalmazásban teljesen kikapcsolható.

Egyszerű telepítés bárhol

Az IP-09D kényelmesen telepíthető olyan helyeken, ahol egyébként a tápkábelek hiánya miatt lehetetlen lenne. A csengőgombbal ellátott kültéri kameraegységet 18650 Li-Ion akkumulátorokkal lehet működtetni, amelyek összkapacitása 4400 mAh, és amelyeket a mellékelt 1,5 W-os napelem is folyamatosan ellát energiával. Egy értesítés tájékoztatja Önt, ha az akkumulátor töltöttsége túl alacsony, így soha nem veszíti el az irányítást otthona felett. A szabványos 220 V-os aljzat rendelkezésre állása esetén lehetőség van állandó áramellátás használatára is USB-kábelen és tápegységen keresztül.

A beltéri vezeték nélküli kapucsengő energiaellátásához elegendő 3 darab hagyományos AA elem, amelyek élettartama több hónap, és nem korlátozza a beltéri elhelyezése.

A kiválasztott helyre történő telepítés után csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az eszközt az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítja az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően a hangvezérlést is használhatja működés közben.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje maradjon minden másra.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4030
Termékszám 3010040300
EAN 8592920117545
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI
támogatott OS Android, iOS
éjszakai látás igen
kamera látószöge 110°
kameraegység táplálása Li-Ion 2× 18650 (tartozék)
tápegység beltéri csengőhöz 3× AA (LR6) 1,5 V DC (není součástí balení)
védettség IP44
hangkommunikáció kétirányú
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
tárolás SD-kártyán igen
mozgásérzékelés igen
szín fehér
kamera felbontása 1 920 × 1 080
a kameraegység méretei 149 × 63 × 46 mm
a beltéri harang dallamainak száma 25
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
riasztó igen
szerelés falra
garancia-időszak 2 év
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
további kamerák csatlakoztatása nem
maximális éjszakai látótávolság 1 méter
kameraegység vandálbiztos kivitelezése nem
felhőalapú tárolás igen
tartozék tápegység igen
terméktípus videó csengő
hangerőszabályzó igen
kiegészítő beltéri csengő igen
kameraegység gombjainak száma 1
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
kapunyitó vezérlése nem
zár vezérlése igen
lopás elleni védelem igen
automatikus képtárolás igen
a csomag tartalma 1× ajtókamera egység, 2× Li-Ion 18650 akkumulátor, 1× esővédő, 1× napelem, 1× csatlakozókábel, 1× vezeték nélküli ajtócsengő, 1× szerelési anyag, 1× használati utasítás.
a kamera érzékelőelemei 2,69 mm JX-F37
protokoll Wi-Fi
IR CUT igen
WebRTC funkció igen
szükséges kábelezés kábelezés nélkül
egyéb funkciók
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok